Skocz do zawartości
Aquarium

Bioshock

Rekomendowane odpowiedzi

Btw gra wymaga rejestracji przez neta nie ? Ale to ma być na stemie (polta była) czy na czymś innym ?

sama gra na padzie to pogwalcenie fpsow ... wiec fu

dlatego nawet w demko nie bedziemy grać z kumplem na klocku ;]. Edytowane przez yuucOm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DEMO TEST

Nieczęsto zdarza się, aby jakaś gra wywoływała wśród graczy aż tak silne emocje. Jeżeli już, zazwyczaj są to tytuły kontrowersyjne i to bynajmniej nie z powodu ich głębi czy wpływu na przyszłość branży gier video. Z BioShock jest zupełnie inaczej. Jego demo wstrząsnęło nami tak bardzo, że tym razem mamy dla Was coś więcej niż tylko sam suchy test. Są to trzy teksty, trzech różnych autorów. Trzy różne podejścia. Trzy różne, nie bójmy się tego słowa, przeżycia. Bo, że obcowaliśmy dzisiaj z czymś nietuzinkowym w świecie gier video, nie mam żadnych wątpliwości. Jeżeli jesteście gotowi, wsiądźcie wraz z nami do batyskafu i udajmy się wspólnie w oceaniczne głębiny. Poznajmy prawdziwy smak nieznanego. Poznajmy Rapture City.

czytaj dalej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem zadziwiony tymi opiniami :) byłem pewien ze to będzie ot taka dobra gra, którą się zapomni po paru miesiącach... a tu sie okazuje, ze to bedzie hit roku :)

W końcu gra w której nie tylko postawiono na grafikę od to :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda że nie wyszedł jakoś razem z Crysisem, fajne porównanie (i może nokaut) byśmy mieli.

Obejrzałem te filmiki niektóre i mam wrażenie, że przeciwnicy są trochę mało rozgarnięci. Niby wskakują do wody jak się palą etc ale walka wypada dziwnie. Np. na jednym z filmików koleś walczył z tym "Big Daddy'm, który tylko biegał na boki i strzelał :|.

Poza tym nie mam nic więcej do zarzucenia tej grze, nie lubię jedynie jeszcze takich dopalaczy w formie tych strzykawek i strzelania z ręki ogniem albo elektrycznością, szkoda troche bo w sumie na tym opiera się duża część przedstawionego świata ale i tak jest to jedna z nielicznych gier na które czekam.

Edytowane przez Pioorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mówiąc szczerze, to ja nie widzę w Bioshock'u nic rewelacyjnego, czy też rewolucyjnego.

Może po prostu o czymś nie wiem, ale obecnie takie jest moje zdanie.

Ot, FPS z ładną grafiką :huh:.

Bo tak jest ;]. Ja dołoże klim plus dla mnie najważniejsze czyli plazmidy (czy jakos tak). Lubie takie akcje (jak artefakt z d3roe). Jedyne co mi srednio pasi to użycie broni. Z trzech co widziałem tylko shot był jako taki (klucza nie wliczam) tommy i prawolwer ;] srednio sie prezentowały

A teraz mam fajny link: http://www.gamespot.com/pc/action/bioshock...ad_6176607.html

Jest to 67 stronicowy art book z Bioshocka. Moze coś na tapete sie znajdzie ;). Plik ma 70mb.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za oceanem 21 sierpnia.

U nas cytuję: "wysyłka tytułu odbędzie sie około 27.08.07".

Do wyboru ek polska (179,90), ek ang (179,90) i zwykła (99,90 z rabatem 79,90). Ek jest z figurką. Zastanawiam się czy kupić grę w edycji pl czy ang. Spolszczenie ma być tylko tekstowe.

Nie wiem co się dzieje z Cenegą ale prościej jest obejrzeć jej produkty na allegro niż u nich.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U nas cytuję: "wysyłka tytułu odbędzie sie około 27.08.07".

Do wyboru ek polska (179,90), ek ang (179,90) i zwykła (99,90 z rabatem 79,90). Ek jest z figurką. Zastanawiam się czy kupić grę w edycji pl czy ang. Spolszczenie ma być tylko tekstowe.

Nie wiem co się dzieje z Cenegą ale prościej jest obejrzeć jej produkty na allegro niż u nich.

Byłoby swietne info jakby już 27 była gotowa ;]. Tylko musze być pewny na 100% bo tak to w czwartek zamawiam w uk. W sumie szkoda az prawie 100zl przepłacać. I jeszcze plus, że wersja kinowa a nie kolejny syfiasty dubbing.

Btw logray z jakiego sklepu to cytat ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłoby swietne info jakby już 27 była gotowa ;]. Tylko musze być pewny na 100% bo tak to w czwartek zamawiam w uk. W sumie szkoda az prawie 100zl przepłacać. I jeszcze plus, że wersja kinowa a nie kolejny syfiasty dubbing.

Btw logray z jakiego sklepu to cytat ?

To jest cytat z allegro. Cenega sprzedaje tam Bioshocka.

http://www.allegro.pl/item226027080_biosho...rder_sklep.html

Z planu wydawniczego Cenegi wynika, że jest to data wydania tylko anglojęzycznych wersji. Wersja polska pewnie wyjdzie we wrześniu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi