kucyk Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Dziś natcheneło mnie, chcę iść do kina :lol: tylko na co :? W grę wchodzą: Terminal Zakładnik Nascar 3D IMAX Bardzo prosiłbym o podpowiedź ludzi, którzy widzieli już w/w filmy, czy warto, czy nie, dodam, że chciałby zabrać osobę o płci przeciwnej :), a co do mojego zdania to; Terminal - będę się nudził... taknei? Zakładnik - podobno zero fabuły, ale ogólnie film jest dobry... taknei? Nascar 3D IMAX - obejrzałbym, ale boje się, że ONA będzie się nudzić :-/ taknei? Help 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Jedynie Terminal oglądałem z tej trójki... i jest taki sobie. Kicha to to nie jest, ale mnie nie porwał :) Może najprostszym rozwiązaniem będzie zostawienie wyboru płci pięknej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Już zapomniałeś? http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=36168 :wink: . BTW. wybierzcie wspólnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Terminal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Już zapomniałeś? http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=36168 :wink: . BTW. wybierzcie wspólnie. kurde, nie skojarzyłem tego tematu :-/ BTW. wybierzcie wspólnie.nie, Wy wybierzcie :-] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Ok, Zakładnik. Sam mam zamiar obejrzeć, powiesz mi czy warto :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 brus jest pijany, ale powie ci, zebys szedln a terminal, a jezeli mzoesz parew dni poczekac, to na rybki z ferajny :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Terminal, jedyna opcja jak chcesz plec przeciwna zabierac. Choc ja dzis z moja wybranka ide na Ong Bak :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 ogllądałem u płci przciwnej terminal i sie zanudziliśmy jak mało co zdecydowanie odradzam bo film jest tak betonowy że oglądać go można tylko po spożyciu dużej ilości alkoholu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Nascar3D ma bardzo fajne efekty, bedziesz sie uchylal przed kolem ktore wylatuje z ekranu po tym jak sie urwalo podczas wypadku, i cala masa innych efektow ryjacych beret, raczej nie bedzie nudno, tylko troche drogie bilety :| ale imho warto zobaczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 terminal: katastrofa najlepiej idz na ong bak:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 no, właśnie tego terminala się obawiałem :twisted: pozostaje Nascar i Zakładnik :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Po pierwsze to gratuluje Combo X3 ;) po 2 miłość wymaga poświęceń :) to też miej na uwadze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Po pierwsze to gratuluje Combo X3 ;) po 2 miłość wymaga poświęceń :) to też miej na uwadze :)hehe, combo jest cool :-] nie chcę się poświęcać w ten sposób :-] ale prawda, miłość wymaga poświęceń - ona się poświęci i pójdzie na Nascara :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Po pierwsze to gratuluje Combo X3 ;) po 2 miłość wymaga poświęceń :) to też miej na uwadze :)hehe, combo jest cool :-] nie chcę się poświęcać w ten sposób :-] ale prawda, miłość wymaga poświęceń - ona się poświęci i pójdzie na Nascara :-D ... a potem wypijcie dużą dawkę alkoholu i idźcie na Terminal :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Odechciało mi się Terminala :? po waszych wypowiedziach mam mieszane uczucia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 tak idzcie na nascar a potem... podpisuje sie pod reed'a :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 no nic, byliśmy na Nascar, jest cool, widok z oczu pasażera z środku samochodu rządzi :-], ale czegoś brakuje, ogólnie nie jest źle :-/ potem poszliśmy coś wypić, a potem... hehe dalej nic nie będę opowiadał, powiem tylko, że Terminala to nie przypominało :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 hehe, trza korzystać z życia :) tylko wiesz :banan: to podstawa hehehe joke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Z tego co jest w kinach to moge wypowiedzieć się o: Terminal- Ciekawy film, nieprzekonujący jest tylko TOM HANKS nieznający angielskiego, film pokazuje w ciekawy sposób jak człowiek potrafi sobie ułożyć życie w takim miejscu jak np. terminal lotniczy Zakłądnik- 5 minut temu skończyłem oglądać film, nie jest to wybitnie inteligentny film ale mi się podobał, oglądając go bardziej czułem sympatię do złego bohatera(Tom Cruise go gra) niż do pozytywnej postaci. Warto obejrzeć. Vinci: Taki sobie polski film. Jeżeli obejżałeś W/W filmy to możesz iść na ten film. Pewien element skopiowany żywcem z Italian Job i to się bardzo w oczy rzuca. I ROBOT: Taka sobie bajeczka, nachalna jest reklama AUDI w tym filmie(bardzo lubię tę markę,) ponieważ na każdm kroku jest to eksponowane, 99% samochodów w I ROBOT to Audi. A film, to taka bajeczka jak już mówiłem. Z tych 4 filmów poszedł bym na Terminal a nastęnie na Zakładnika. Pozdrawiam MAciek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Mam podobny problem - na co iść...? Wybieram się dziś do Heliosu albo Cinema City z 2-ga połówką ;] Propozycje kinowe: Bridget Jones: W pogoni za rozumem - Ona pewnie będzie chciała na to iść, ja się będe bronił ręcami i nogami :? - a może jednak mnie ktoś przekona :lol: Pręgi - nie mam w ogóle pojęcia o tej produkcji... Wesele - pierwsza myśl była, żeby się na to wybrać (propozycja dziewczyny), ale ja kęciłem nosem - warto? Życie, którego nie było [Forgotten] - hmm, thrillery :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Bridget 2 - 10x lepsza od pierwszej czesci. Jak masz troche romantyka w sobie to Ci sie spodoba, ja sie uchachalem. Pręgi - Podobno flaki z olejem. Reszty nie widzialem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 INIEMAMOCNI !!!!!!!! :lol: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Mam podobny problem - na co iść...? Wybieram się dziś do Heliosu albo Cinema City z 2-ga połówką ;] Propozycje kinowe: Bridget Jones: W pogoni za rozumem - Ona pewnie będzie chciała na to iść, ja się będe bronił ręcami i nogami :? - a może jednak mnie ktoś przekona :lol: Pręgi - nie mam w ogóle pojęcia o tej produkcji... Wesele - pierwsza myśl była, żeby się na to wybrać (propozycja dziewczyny), ale ja kęciłem nosem - warto? Życie, którego nie było [Forgotten] - hmm, thrillery :twisted: Bridget - broń sie dobrze, będe trzymał kciuki :lol: Pręgi - osobiscie nie widziałem, ale podobno film jest ambitny i daje do myślenia :P Wesele - nie oglądałem Forgotten - do bólu przewidywalny (albo ja jestem zbyt bystry), z głupim zakończeniem, ktore psuje cały fim (widać, że twórcom kompletnie zabrakło pomysłu) :? Jednak mimo swoich wad nie jest zły. Tzn. zależy czego sie spodziewasz.... Jej powinien sie spodobać :) Oceniam go na 4- w szkolnej skali :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 INIEMAMOCNI !!!!!!!! :lol: :DPodpisuje się obiema rencami :D. Wypasiony filmik :D. -fajnie zrobiony -jest się z czego pośmiać -dobry dubbing Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 UPADEK - dobry ale nie na spotkanie z kobieta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Zakłądnik- 5 minut temu skończyłem oglądać film, nie jest to wybitnie inteligentny film ale mi się podobał, oglądając go bardziej czułem sympatię do złego bohatera(Tom Cruise go gra) niż do pozytywnej postaci. Warto obejrzeć. dokladnio to samo z mojej strony ! ! fabuła jest tylko ze sie zaczyno dopiero w 14 min jak tom wsiada do taksowki a w zasadzie to w 17 min "im Vincent" i zaczyna sie ..... terminal - no masakrycznie nudny film jak cast away fujj nascar -tu to wogule nie ma fabuły tylko efekty i jesli ogladac to tylko w imaxie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Oooo nie tylko nie Pregi, scenariusz to chyba jakis 10latek pisal, przewidywalny, nudny, przedluzajacy sie gdyby zamiast 90minut bylo 30min to by dalo sie jeszcze przelknac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Heh, wyszło na to, że odpuściliśmy sobie kino bo sypnęło ostro śniegiem i nie chciałem ryzykować jeździć w taką pogodę samochodem... Obejrzeliśmy na kompie przed chwilą Zony ze Stepford - a fuuuj, co za debilny film :? Oczywiście dałem się namówić.... Teraz mój ruch - wybrałem 21 Gramów - po raz 3-ci będe ogladał, ale kobita nie widziała ;] Dobra kończe bo zaraz bo łbie dostanę :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 To ja może coś powiem o weselu, bo jeszcze ktoś na nie pójdzie... - powinni na wejsciu na ten film rozdawać stozłotówki i kartony z tanią cherry. 100zł za cierpienia, a cherry na złagodzenie cierpień. Beton, plastik, syff, tandeta, nuda, krew, sex, vódka, polska kultura i audi TT dla kontrastu... Zapierać się rekoma i nogami. I może by tak tutaj pisać opinie o dopiero co obejrzanych filmach, aby ktoś, kto się wybiera do kina wiedział mniej więcej na co można iśc a na co nie? Co wy na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...