Skocz do zawartości
kucyk

Na co do kina?

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś natcheneło mnie, chcę iść do kina :lol: tylko na co :?

W grę wchodzą:

Terminal

Zakładnik

Nascar 3D IMAX

Bardzo prosiłbym o podpowiedź ludzi, którzy widzieli już w/w filmy, czy warto, czy nie, dodam, że chciałby zabrać osobę o płci przeciwnej :), a co do mojego zdania to;

Terminal - będę się nudził... taknei?

Zakładnik - podobno zero fabuły, ale ogólnie film jest dobry... taknei?

Nascar 3D IMAX - obejrzałbym, ale boje się, że ONA będzie się nudzić :-/ taknei?

Help 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsze to gratuluje Combo X3 ;) po 2 miłość wymaga poświęceń :) to też miej na uwadze  :)

hehe, combo jest cool :-]

nie chcę się poświęcać w ten sposób :-]

ale prawda, miłość wymaga poświęceń - ona się poświęci i pójdzie na Nascara :-D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsze to gratuluje Combo X3 ;) po 2 miłość wymaga poświęceń :) to też miej na uwadze  :)

hehe, combo jest cool :-]

nie chcę się poświęcać w ten sposób :-]

ale prawda, miłość wymaga poświęceń - ona się poświęci i pójdzie na Nascara :-D

... a potem wypijcie dużą dawkę alkoholu i idźcie na Terminal :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no nic, byliśmy na Nascar, jest cool, widok z oczu pasażera z środku samochodu rządzi :-], ale czegoś brakuje, ogólnie nie jest źle :-/

potem poszliśmy coś wypić, a potem...

hehe

dalej nic nie będę opowiadał, powiem tylko, że Terminala to nie przypominało :lol: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co jest w kinach to moge wypowiedzieć się o:

Terminal- Ciekawy film, nieprzekonujący jest tylko TOM HANKS nieznający angielskiego, film pokazuje w ciekawy sposób jak człowiek potrafi sobie ułożyć życie w takim miejscu jak np. terminal lotniczy

Zakłądnik- 5 minut temu skończyłem oglądać film, nie jest to wybitnie inteligentny film ale mi się podobał, oglądając go bardziej czułem sympatię do złego bohatera(Tom Cruise go gra) niż do pozytywnej postaci. Warto obejrzeć.

Vinci:

Taki sobie polski film. Jeżeli obejżałeś W/W filmy to możesz iść na ten film. Pewien element skopiowany żywcem z Italian Job i to się bardzo w oczy rzuca.

I ROBOT:

Taka sobie bajeczka, nachalna jest reklama AUDI w tym filmie(bardzo lubię tę markę,) ponieważ na każdm kroku jest to eksponowane, 99% samochodów w I ROBOT to Audi. A film, to taka bajeczka jak już mówiłem.

Z tych 4 filmów poszedł bym na Terminal a nastęnie na Zakładnika.

Pozdrawiam

MAciek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam podobny problem - na co iść...?

Wybieram się dziś do Heliosu albo Cinema City z 2-ga połówką ;]

Propozycje kinowe:

Bridget Jones: W pogoni za rozumem - Ona pewnie będzie chciała na to iść, ja się będe bronił ręcami i nogami :? - a może jednak mnie ktoś przekona :lol:

Pręgi - nie mam w ogóle pojęcia o tej produkcji...

Wesele - pierwsza myśl była, żeby się na to wybrać (propozycja dziewczyny), ale ja kęciłem nosem - warto?

Życie, którego nie było [Forgotten] - hmm, thrillery :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam podobny problem - na co iść...?

Wybieram się dziś do Heliosu albo Cinema City z 2-ga połówką ;]

Propozycje kinowe:

Bridget Jones: W pogoni za rozumem - Ona pewnie będzie chciała na to iść, ja się będe bronił ręcami i nogami  :? - a może jednak mnie ktoś przekona  :lol:  

Pręgi - nie mam w ogóle pojęcia o tej produkcji...

Wesele - pierwsza myśl była, żeby się na to wybrać (propozycja dziewczyny), ale ja kęciłem nosem - warto?

Życie, którego nie było [Forgotten] - hmm, thrillery  :twisted:

Bridget - broń sie dobrze, będe trzymał kciuki :lol:

Pręgi - osobiscie nie widziałem, ale podobno film jest ambitny i daje do myślenia :P

Wesele - nie oglądałem

Forgotten - do bólu przewidywalny (albo ja jestem zbyt bystry), z głupim zakończeniem, ktore psuje cały fim (widać, że twórcom kompletnie zabrakło pomysłu) :? Jednak mimo swoich wad nie jest zły. Tzn. zależy czego sie spodziewasz.... Jej powinien sie spodobać :) Oceniam go na 4- w szkolnej skali :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zakłądnik- 5 minut temu skończyłem oglądać film, nie jest to wybitnie inteligentny film ale mi się podobał, oglądając go bardziej czułem sympatię do złego bohatera(Tom Cruise go gra) niż do pozytywnej postaci. Warto obejrzeć.

dokladnio to samo z mojej strony ! ! fabuła jest tylko ze sie zaczyno dopiero w 14 min jak tom wsiada do taksowki a w zasadzie to w 17 min "im Vincent" i zaczyna sie .....

terminal - no masakrycznie nudny film jak cast away fujj

nascar -tu to wogule nie ma fabuły tylko efekty i jesli ogladac to tylko w imaxie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, wyszło na to, że odpuściliśmy sobie kino bo sypnęło ostro śniegiem i nie chciałem ryzykować jeździć w taką pogodę samochodem...

Obejrzeliśmy na kompie przed chwilą Zony ze Stepford - a fuuuj, co za debilny film :? Oczywiście dałem się namówić....

Teraz mój ruch - wybrałem 21 Gramów - po raz 3-ci będe ogladał, ale kobita nie widziała ;]

Dobra kończe bo zaraz bo łbie dostanę :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja może coś powiem o weselu, bo jeszcze ktoś na nie pójdzie... - powinni na wejsciu na ten film rozdawać stozłotówki i kartony z tanią cherry. 100zł za cierpienia, a cherry na złagodzenie cierpień. Beton, plastik, syff, tandeta, nuda, krew, sex, vódka, polska kultura i audi TT dla kontrastu... Zapierać się rekoma i nogami.

I może by tak tutaj pisać opinie o dopiero co obejrzanych filmach, aby ktoś, kto się wybiera do kina wiedział mniej więcej na co można iśc a na co nie? Co wy na to?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi