NeC17 Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Dopisyałem się do istniejącego już tametu(w innym dziale), ale nie znalazłem odpowiedzi, więc postaram się opisać problem tutaj, no więc nabyłem karte graf. (model w temacie) od kolegi, jest krótko używana bo zakupił sobie nowiutkiego radka, jestem pewny, że nie sprzedał mi uszkodzonej, u niego działało oki bez problemów, u mnie spoczatku tez, włączyłem np. Call of Duty zdążyłem przejść całe i żadnych problemów, uruchomilem także inne gry i też nie było problemów, 1 problem pojawił się przy grze WWE RAW, komp sie zawieszał po włączeniu gry, ale pomyślałem sobie że mam zepsuta wersje bo miałem zawsze kłopoty z tą gra (gra mimo ze chodzi na rivie tnt2 u mnie nie było obrazu) więc pomyślałem nic takiego, jednak po zainstalowaniu "Manhunta" gra się ładuje, wchodzi intro i gra się zawiesza na menu głównym, podejrzewałem o błąd gre, jednak po włączeniu dxdiag, gdy testuje direct3d lub direct draw, komp sie zwiesza, nie wiem co jest, dodam jeszcze że po włożeniu nowej karty był już format nawet 2 razy, obecnie mam win xp i najnowsze stery, z góry dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 najnowsze stery do gf4mx ? proponuje sie troszke cofnac w czasie i zainstalowac np. 40.72 lub 43.45, najlepiej omegi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeC17 Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Myslisz ze to zda egzamin? bo juz próbowałem starsze stery, co prawda aż tak bardzo sie nie cofałem do 40.72, ale nie zadziałało, no nic poczekam jeszcze na jakąs inną radę jakby co to skorzystam z tej dzięki za odpowiedź :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yosultan Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Najnowsze stery sa robione pod najnowsze karty graficzne. Mdek ma racje musisz wrzucic cos starszego na swierzy system powinno byc OK. Poza tym ja bym "przeleciał" 3DMarkiem zeby sprawdzic czy arefaków nie ma i czy karta przechodzi caly test. PEACE & LOVE ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeC17 Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Dzięki chłopaki za rade, zdenerwowałem się wkońcu wrzuciłem płytke która była dołączona do karty zanstalowałem stery 41 coś i karta przeszłą testy dxdiag bez najmniejszych oporów :D więc gry też będa śmigać, jeszcze raz z góry dzięki za pomoc Peace :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...