=KrAnKeD= Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Mam tą myszkę http://www.logitech-sklep.pl/local/produkt/11033 od dwóch tygodni, razem z nią były baterie Duracell myszka działa dobrze tylko dzisiaj mi wyskoczyło okienko z treścią "Battery level is critical" więc mam pytanie czy to normalne, że co dwa tygodnie muszę zmieniać do niej baterie :?: :?: :roll: I jeszcze jedno, czy też normalne jest jak wyłącze kompa to laser dalej się świeci :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Jak na myszke optyczna 2 tygodnie to nie jest wcale tak zle. A co do 'lasera' to on sie pewnie swieci chwile ... i zaraz gasnie, a gasnie jak sie nie uzywa myszki a nie jak sie komputer wylaczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoofeR Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Baterie własnie przy intensywnym używaniu trzymają około 2 tygodni - zakup sobie akumulatorki np 2300 mAh i je ładuj zamiast wymieniac baterie. Po wyłączeniu komputera laser powinien się swiecić lub migać z małą czestotliwością. Wszystko masz ok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoofeR Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Baterie własnie przy intensywnym używaniu trzymają około 2 tygodni - zakup sobie akumulatorki np 2300 mAh i je ładuj zamiast wymieniac baterie. Po wyłączeniu komputera laser powinien się swiecić lub migać z małą czestotliwością. Wszystko masz ok :)Baterie własnie przy intensywnym używaniu trzymają około 2 tygodni - zakup sobie akumulatorki np 2300 mAh i je ładuj zamiast wymieniac baterie. Po wyłączeniu komputera laser powinien się swiecić lub migać z małą czestotliwością. Wszystko masz ok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Hmm to wymienianie Durecelli ( bo te trzymają do 7 razy dłużej :lol: ) mnie nie rajcuje, a kupienie akumulatorków + ładowarki do nich chyba też nie :? Co do lasera to jak podniose myszkę to laser świeci normalnie i po chwili tak jak napisał WoofeR świeci ( nie miga ) z małą czestotliwością :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 u mnie w A4techu rfsop-53 aku trzymaja w zaleznosci od uzytkowaia od 1 do 3-4dni, ale w komplecie z mysza dostalem ladowarke i 4 aku, wiec mi to nie przeszkadza. 2 tygodnie to ladny wynik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 u mnie w A4techu rfsop-53 aku trzymaja w zaleznosci od uzytkowaia od 1 do 3-4dni, ale w komplecie z mysza dostalem ladowarke i 4 aku, wiec mi to nie przeszkadza. 2 tygodnie to ladny wynik.u mnie w A4techu rfsop-53 aku trzymaja w zaleznosci od uzytkowaia od 1 do 3-4dni, ale w komplecie z mysza dostalem ladowarke i 4 aku, wiec mi to nie przeszkadza. 2 tygodnie to ladny wynik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 A przy okazji zapytam - próbowaliście używać cordlessa na różnych podkładkach? U mnie to: http://www.logitech-sklep.pl/local/produkt/9494 trzyma 2 tygodnie na zupełnie białej podkładce a tylko tydzień na czarnej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoofeR Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Mam tą sama myszkę i nie używam do niej podkladki (szuram nią po blacie biurka) ... Jeśli nie wiesz to białe światło odbija promienie myszki i dzieki temu czujnik nie musi aż tak bardzo szukać ich a czarna podkładka pochłania i przez to czujnik wysila się aby znaleźć i zanalizować odbite ledwie śwaitło. Troche wytłumaczyłem po laicku ale powinieneś zrozumieć :) mam ta mysz od tygodnia i na razie baterie mam full ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Takich rzeczy mi tłumaczyć nie musisz:> Używam podkładki bo mam stół oklejony błyszczącą taśmą i sensor się gubi ;(. Btw też kiedyś mnie zastanawiało czy 2 tygodnie to nie za mało i znalazłem taki test: http://www.percept.com/media/MicrosoftMous...ExecSummary.pdf Wynika z niego że myszki microsoftu trzymaja prawie 4 razy dłużej na jednych bateriach niż gryzonie logitecha... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoofeR Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Takich rzeczy mi tłumaczyć nie musisz:> ... Tak myślałem :) No więc wg mnie 2 tygodnie to bardzo długo jak na takie świecenie się diody w myszce. Na razie działam na standardowych duracellach ale już czekają nowe akumulatorki 2300 mAh na których myszka napewno dłużej pociągnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr3zer Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 A przy okazji zapytam - próbowaliście używać cordlessa na różnych podkładkach? U mnie to: http://www.logitech-sklep.pl/local/produkt/9494 trzyma 2 tygodnie na zupełnie białej podkładce a tylko tydzień na czarnej...Mam ta sama myche od 2 tygodni i jak narazie "battery level is good". Baterie tez duracell. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechmom Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Eh moja mycha (z zestawu logitech'a) trzyma sie na bateriach ponad miesiac :) a mam akumulatorki GP 1800 mAh :) A klawiatura na 4 duracellach trzymala sie jakies 16 miesiecy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Ja mam myche A4 techa na qlke i bateryjki trzymają mi średnio 3-4 miechy 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadet1212 Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Ja mam myche A4 techa na qlke i bateryjki trzymają mi średnio 3-4 miechy 8) Bo to kulka => nie musi świecić... a to jest najbardziej prądożerne... u mnie na rp-680 ok 5 dni na standardowych akumulatorkach. A swoją drogą szkoda że taka renomowana firma jak logitech nie myśli o dokładaniu akumulatorków do bezprzewodowych optyków - wątpie żeby kogoś było stać na ciągłe wymienianie baterii... więc tak czy owak je kupi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoofeR Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 A czy Wam w tym Logitechu Cordlesie Plusie :D zawsze kursor płynnie porusza sie po ekranie czy nie? U mnie praktycznie zawsze ale gdy mam otwarte więcej programów to czasem widac jego przecięcia, ale niewielkie - odbiornik jest blisko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...