Toxar Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Mam neo + i dziele lacze na 2 kompy u siebie w mieszkaniu przez zwyklego lana..robie to za pomoca win xp..ale z tego co widze on przypisuje kazdemu komputerowi ktory jest w sieci okreslony transfer czyli 1/2 na koputer..czy istnieje mozliwosc zrobienia czegos takiego zeby dzielil zaleznie od potrzeb..lub czy jest jakis inny programik..najelpiej maly ktory by to obchodzil.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 netlimiter tak a propo jak dziele neo za pomoca udostepnienia polaczenia internetowego to raz mam na obu kompach po 80KB/s a raz po 40 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Ustawiałem tak dzieląc neo+ na 2 komputery - komputer kolegi jako router, komputer ojca jako drugi i tranfer zawsze był maksymalny na każdym komputerze. IP w obu przydzielone na stałe, komputery w jednej podsieci, bez żadnych kreatorów udostępniania itp., najprościej jak się da. Próbowałeś tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...