bruce Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 jak w temacie, moderatorooff proshe o nie kasowanie, gdyz potrzebooje lepshej mobo, a jak sami wiecie nie ma sensu pisac nic na gieldzie :( aaaaaaa gdyby mobo byla na ddrach, to qpie roowniesh pamiatki :D a jak na sdramach, to...........moze tesh ;) ale sensowana ilosc, cena i jakosc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 jak w temacie, moderatorooff proshe o nie kasowanie, gdyz potrzebooje lepshej mobo, a jak sami wiecie nie ma sensu pisac nic na gieldzie :( aaaaaaa gdyby mobo byla na ddrach, to qpie roowniesh pamiatki :D a jak na sdramach, to...........moze tesh ;) ale sensowana ilosc, cena i jakosc :D To kup nówkę : np MSI KT3Ultra 2 (chyba jakoś tak) :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 jak w temacie, moderatorooff proshe o nie kasowanie, gdyz potrzebooje lepshej mobo, a jak sami wiecie nie ma sensu pisac nic na gieldzie :( aaaaaaa gdyby mobo byla na ddrach, to qpie roowniesh pamiatki :D a jak na sdramach, to...........moze tesh ;) ale sensowana ilosc, cena i jakosc :D To kup nówkę : np MSI KT3Ultra 2 (chyba jakoś tak) :oops: a dajesh kase? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Powiedz może ile chcesz dać za płytę - bo Ja kasy nie daje (jakbym miał to bym sam kupił ;-) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 proshe jedynie o odpowiedzi na temat, ile dam nie powiem, bio bedziecie ceny zawyzac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver111 Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 mozesz dostac abita k7va czy jakos tak na kt133, lezy u mnie w firmie jutro dam ci dokladniej znac 180zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 mozesz dostac abita k7va czy jakos tak na kt133, lezy u mnie w firmie jutro dam ci dokladniej znac 180zł napisalem kt133a! nie kce kt 133! np abit kt7a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 nie nie wierze, zeby nikt z was nie mial :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berti Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 jesli nadal jestes zainteresowny to mam mobo ecs k7vta3 333. kuzynek zmienia platforme ( ni lubi AMD - szczur :D ) i chce ja opylic. Ma niecale dwa miesiace.(gwarancja) pamieci raczej nie sprzeda bo kupi mobo pod nie pod p4. chyba ze juz sprzedal, ale niesadze. jesli interesuje to daj znac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 :D to nie na temat ale może takie coś : pł.gł. asus cubx proc: celeron 1ghz pamięć: 384 sdram 133mhz wszystko za 569 zeta do utargowania [ :D ciężko :wink: :D ] a może ktoś inny chce kupić ??? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 To cie chyba nie zainteresuje ale w październiku spylne mojego Shutla AK312 i 256DDR Elixira Gwarancja w DarkComputers. Kupione w maju. Ceny odpowiednio 250 i 230. Ale to dopiero w paździu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 nie nie wierze, zeby nikt z was nie mial :/ ja ma MSI K7T Turbo LE ale narazie nie sprzedaje pozbieram troche kasy zloze FC i moze wtedy wymienie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...