Krum Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Witam serdecznie aktualnie posiadam Athlona 1800+ na płycie DFI AD77, ale zamierzam go wymienić, na jkiegoś PENTIUMA. Proszę o opinie na temat płytki wymienionej w temacie. może ktoś wie o niej co nieco lub ją posiada. Z góry dziękuję... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 A czemu akurat nia sie zainteresowales? Jakie ma atuty wg ciebie? nie lepiej Abit? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krum Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 z prostej przyczyny mam ją w domu i nie wiem czy zostawić czy sprzedawać.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krum Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 A czy w tym GIGABYTKU coś jest nie tak?? Kupiłem go za całkiem ciekawą sumę bo 275 zł. Tylko nie mam jeszcze procka, bo ten co kupiłem nie chodził i musiałem odesłać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harryt Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Bardzo fajna płyta http:/pclab.pl/art12137-2.html . Ale ja mam pytanie do użytkowników w/w. W instrukcji jest "for FSB(front side bus) frequency=800MHz Memory Frequency = Host clock X 2.0. ; 1.6. ; 1.33." a u mnie pokazuje tylko "2.0." chce podkręcić procesor ale nie mogę bo pamięci mam DDR400. Wgrałem nowy bios z 9.09.04 ale nic sie nie zmieniło nadal tylko "Auto i 2.0." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 ja mam model prawie ten sam bo ruzni sie tylko tym ze ty masz fsb 533 a ja 800 i pamięci 333 i chyba masz tylko 6 kanalowy dźwięk, ja z mojej jestem bardzo zadowolony. jak kupowalem to sie zastanawialem pomiędzy tą i tą. oby dwie są dobre:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harryt Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 ja mam model prawie ten sam bo ruzni sie tylko tym ze ty masz fsb 533 a ja 800 i pamięci 333 i chyba masz tylko 6 kanalowy dźwięk, ja z mojej jestem bardzo zadowolony. jak kupowalem to sie zastanawialem pomiędzy tą i tą. oby dwie są dobre:)Chyba sie troche mylisz, płyta "oficjalnie" obsługuje FSB533 i DDR333 a faktycznie 800/400. Ja mam P4 i chodzi na 800 z HT a pamięci na 400. Karta audio jest 8.1 a LAN 1GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość x_EP Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Sporo tych płyt ludzie kupują i podobno są zadowoleni. To prawda z FSB533 na pudełku, a FSB800 w rzeczywistości ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krum Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Mam ją... Jak narazie jako tako Żałuje, że nie kupiłem Abita!!! Jak możliwości OC zobaczymy, narazie podkręcałem lajcikowo bo mam słabe chłodzenie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harryt Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 (edytowane) Nie będę polemizował o Abicie bo nie mam pojęcia. Ale jako użytkownik GA-8I865P-G swtwierdzam ze jest niezła co chodzi o 275 PLN. s Ma "Top performance" i jak miałem Celerona spokojnie poszedł na 3,2GHz. ogólnie wydajność systemu wzrosła.Ponadto proponuje zajrzeć jak wcześniej napisałem http://pclab.pl/art12137.html Edytowane 13 Kwietnia 2006 przez harryt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...