yakoob Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Wczoraj odebrałem mojego MSI k7n2 delta ilsr z serwisu po ostatniej awarii.Poskładałem wszystko pięknie ładnie odpalam stawiam winde i przechodze do zabawy w biosie!! :lol: Mówię sobie tak spróbuję zmienić mnożnik z 12,5 na 12 na początek i co ..... i CIACH black screen i mobo umarło dokładnie tak jak dwoma poprzednimi razami!!!!Nie trudno sobie wyobrazić mój stan ducha w tym momencie :evil: podjąłem standartowe czynności typu res zworą i wyjęcie baterii....udało się!!!Ale co teraz bo nie wiem czy po prostu mnożnik na procu zablokowany czy to posrane msi sie do niczego nie nadaje??!!!Pomóżta!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onio2 Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Jak ci mógł bios zablokować mnoznik?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 1. udalo ci się zmienić kiedyś mnożnik na tym procku? 2. wydaje mi się ze chyba nie 3. podaj oznaczenia z procesora to pogadamy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Mój msi też tak reaguje na zmianę mnożnika (ale co dziwne tylko na athlonie, bo na duronie po prostu uruchamiał się z domyślnym mnożnikiem). Nie ma się czym przejmować, po prostu procek ma zablokowany mnożnik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...