Liroyek Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Witam :) jest mój pierwszy wątek :) zawsze znajdywałem odpowiedzi przeglądając forum, teraz jednak jest inaczej. Mam nadzieje że ktoś pomoże. Zakupiłem plyte MSI 865PE Neo2 - PFS Platinium płytka jest suuuper ma wiele dodatków ( np radiatory na mostefach ) jednakże mam problem :( nie mogę podnieść napięcia na procku (procek to prescot) czy ktoś wie jak to obejść ?? W instrukcji jest napisane że można zwiększać napięcie jedynia na nortwood :( a na prescot jest zablokowane :( Bardzo dziekuję za pomoc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 u mnie było tak że było ostawione żeby automatycznie napięcie się ustawiało ale mogłem zrobić na manualne (nie zmieniałem napięcia ale mogłem ustawić manualną kontrole), mam bios 3,8 PS. wyszedł nowy bios 3,A0 wie ktoś może czy nie ma już resów kompa w idle? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liroyek Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 hmm ja nie widzilem nowego biosa :( mam plyte MSI 865PE Neo2 - PFS rev 2 a nie 1 ;) ten co mam jest najnowszy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 też mam chyba v2 (sugeruje się MS-6728 v2.0), w MSI live update możesz zaktualizować bios Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...