Dachu Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 1) Po zainstalowaniu chrzanilo mi sie odswiezanie wiec uzylem refresh fix. NIc nie dawalo i musialem uzyc Rage Tweak. Teraz kazda gra ktora uruchomie w innej rozdzielczosci niz 1024X768 wlacza sie w oknie ( z 4.9 bylo to samo). 2) Pomimo maksymalnych ustawien jakosci AA i Filtrowania (synchro wylaczona) widac schodki w grach na open gl (w counter-strike - wybralem tryb special przy instalacji). 3) Nie wiem czy to przez sterowniki ale THPS 4 bardzo czesto mi sie teraz wiesza. Pomoze ktos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Jak sama nazwa wskazuje są to bety, a więc nie do końca dopracowane sterowniki. U mnie np nie ma zakładki opdowiedzialnej za filtrowanie FSAA :/ nie wiem czemu, narazie musze grać bez tego, co mnie bardzo irytuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zEn_ Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Sprobuj na DNA nowych. Mi grafa sie na nich najlepiej sprawuje. Tzn stabilniej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 sam wielki omega :) mowi zeby nie uzywac rage 3d tweak razem z jego sterami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...