Zybeks Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 przy obciazeniu na NB mam taka sam temperature jak na prescocie 3GHz. sa to temperatury 57-60. W spoczynku po 40C. Czy taka temperatura na NB nie jest przypadkiem za wysoka? Jakie Wy macie na abicie IS7-e? THX i pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Pytanie mogles zadac w juz istniejacym temacie :evil: :arrow: Wszystko o ABIT IS7 i IC7 Tą temp czym mierzysz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybeks Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Sorry... w speed fanie, abitEQ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Sorry... w speed fanie, abitEQ.to chyba nie pokazuje ci temperatury NB tylko temperature PWM - żaden abit z serii IC7/IS7 i pochodnych na 865/875 nie ma pomiaru temperatury NB - płyta podaje 3 temperatury - CPU/PWM/Case - pierwsza i ostatnia wiadomo - natomiast PWM to temperatura układów zasilajacych procesor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybeks Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Nio tak racja Raptor!!! Ale pytanie aktualne, tylko czy te temp PWM sa w porzadku, ale w takim razie (ze to uklady zasilajace proca) to raczej tak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Ja po rozgrzaniu sprzęta na PWM mam 47stopni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybeks Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Ale masz Northwooda wiec pewnie mniejszy pobor pradu, choc podkrecony. A jesli to nie ma wplywu to z czego to moze wynikac, taka temperatura? Mam wyciag tuz obok tych ukladow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Nie wiem z czego to wynika - wszyscy panikują z tymi mosfetami a przecież to normalne, że się grzeją. Proponuje założyć radiatorki jak ci to tak bardzo przeszkadza.. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...