Speedzik Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 wszsystko jak w temacie, czyli, ktore budy maja zasilacze FSP (fortron) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Obawiam sie, ze do konca nie jest to z gory pewne, np. gdy kupilem na raz dwa Modecomy I-zone, w jednym znalazlem FSP, w drugim padaczkowatego Feela, ktory nie potrafil pociagnac konfiguracji ze starym Athlonem 1,33 i Radeonem 9000 8O . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ebe01 Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Kupiłem I-zone z przekonaniem że siedzi w nim 350GTF i siedzi GTF tyle że 250 :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Tego się nie dowiesz dopóki nie zajrzysz do środka. To po prostu loteria. Może być MODE COM by fsp,MODE COM by essun,MODE COM by codegen, FEEL by codegen, FEEL by essun, FEEL by fsp. Nie jestem do końca pewien, ale chyba można jeszcze trafić na MODE COMy robione przez CWT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedzik Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 no to lipa trza cos bez zasilki wybrac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loobek Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 te drozsze maja modecomy 300gtf;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Nie tylko widziałem(w redakcji Chipa) tysz jak były zamontowane w nich modecomy 400-60PN z 12cm wiatrakiem, a tam jest taki b....l że napewno nikt zasilaczy nie przekłada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...