slayne Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Jak w temacie. Szczegolnie interesuje mnie wypowiedz uzytkowników tej płytki. Jak tam ze stabilnoscią i overclockingiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fach Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Jak w temacie. Szczegolnie interesuje mnie wypowiedz uzytkowników tej płytki. Jak tam ze stabilnoscią i overclockingiem.wiesz co wiesz co?? glupio sie pytasz :). patrz tu wypowiedzialem sie o niej : http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=9362 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 a ty masz taką płytkę ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogromnik Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Również mnie ta płytka bardzo interesuje, epox przy poprzednim modelu na kt 333 bardzo nie popisał się wydajnością w trybie 166/166 No więc dołączam się do pytania czy 8K5A2+ nie ma takich błędów. Kłopot w tym, że podawana przez Facha recenzja jest jedyną na jaką trafiłem, a mi zależy też na opiniach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fach Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 a ty masz taką płytkę ???nie ale bawilem sie ta bez + (czyli bez RAID) ma o jeden PCI mniej a reszta to samo i naprawde zajebioza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Mam pytanie: Czym się różni 8k5a2 od 8k5a3?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 kumpel ma i mówi że zajebioza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Fach pisałeś ze ta plytka jest najlepsza do 550 zł. Ja znalazłem tylko w jednym sklepei we Wrocku za 629 bez raida. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Fach pisałeś ze ta plytka jest najlepsza do 550 zł. Ja znalazłem tylko w jednym sklepei we Wrocku za 629 bez raida. A ja na WGK za 580 peelenów z RAID'em. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Mam pytanie: Czym się różni 8k5a2 od 8k5a3?? dedukując ze stronki epoxa to tym ze 2 ma 3 banki pamieci a 3 4 banki i 3 ma 4x133 przez hpt374 a na stronce wgk nie ma ich w ofercie oczywisci mowisz o wersji + Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 plytke ta mialem jako jeden z pierwszych bo zakupilem 10 min po dopisaniu do stanu hurtowni pronox... Jechalismy po dostawe i dosc szybko sie zdecydowalem... wrazenia :) co tu wiele mowic... epox zawsze byl i bedzie moim liderem (plyt pod xp mialem okolo 8 z racji tego ze mam mozliwosci wymieniac bardzo czesto sprzet...) zachowuje sie swietnie przy o/c nie wspominajac o stabilnosci... W sprawie Epoxa i jego serwisowania tez nie mam zastrzezen bo nie zdazylo mi sie by ktos reklamowal ta plyte... roznica a3 i a2 ? niewielka... roznica jest w raidzie o czym pisal kiedys Lisek... niestety epox nie ma 8x agp wiec musze przesiasc sie na KT400 asusa... Ubolewam nad tym ale niestety musze... za bardzo zrzera mnie ciekawosc nowego ati i 8x agp (AE3) jeszcze raz :))) EpoX nie ma sobie rownych jesli chodzi o moje PRYWATNE zdanie a w posiadaniu mialem juz chyba kazda plytke opisywana jako bardzo dobra... polecam... i dam sobie glowe urwac ze bedziesz bardzo zadowolony... p.s. w O/C sie nie zawiedziesz... mozna na niej robic wszystko... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 a jestem ciekawy jeszcze jednego na stronce epoxa wszystkie plytki maja taki standartowy radiatorek na chipsecie a na http://www.mikhailtech.com/articles/mother...5a2p/board1.jpg jest taki okrągły czyzby jakas inna wersja http://www.mikhailtech.com/articles/mother...a2p/page3.shtml Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 dostepne u nas maja okragle radiatorki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 "]dostepne u nas maja okragle radiatorki... jaka jest cena tego cacka?? chodzi o wersje + Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 nie znam detalicznej... niesety ale na www.komputronik.pl sa chyba te plyty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 "]nie znam detalicznej... niesety ale na www.komputronik.pl sa chyba te plyty a ile wychodzi netto ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 PŁYTA EPOX 8K5A2+ ATX KT333 SOCA RAID133/LAN/DŹW 439zl PŁYTA EPOX 8K5A3+ ATX KT333 SOCA RAID133/LAN/DŹW 499zl PŁYTA EPOX 8K5A2 ATX KT333 SOCA ATA133 + DŹWIĘK 379 zl PŁYTA EPOX 8K3AE ATX KT333 SOCA ATA133 + DŹWIĘK 329zl netto by PronoX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fach Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Mam pytanie: Czym się różni 8k5a2 od 8k5a3??3 ma dual raid z hpt 374 taki sam jak na AT7MAX. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...