Skocz do zawartości
slayne

Co sądzicie o EPOX 8K5A2+

Rekomendowane odpowiedzi

Również mnie ta płytka bardzo interesuje, epox przy poprzednim modelu na kt 333 bardzo nie popisał się wydajnością w trybie 166/166 No więc dołączam się do pytania czy 8K5A2+ nie ma takich błędów. Kłopot w tym, że podawana przez Facha recenzja jest jedyną na jaką trafiłem, a mi zależy też na opiniach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

plytke ta mialem jako jeden z pierwszych bo zakupilem 10 min po dopisaniu do stanu hurtowni pronox... Jechalismy po dostawe i dosc szybko sie zdecydowalem...

wrazenia :)

co tu wiele mowic... epox zawsze byl i bedzie moim liderem (plyt pod xp mialem okolo 8 z racji tego ze mam mozliwosci wymieniac bardzo czesto sprzet...) zachowuje sie swietnie przy o/c nie wspominajac o stabilnosci...

W sprawie Epoxa i jego serwisowania tez nie mam zastrzezen bo nie zdazylo mi sie by ktos reklamowal ta plyte...

roznica a3 i a2 ? niewielka... roznica jest w raidzie o czym pisal kiedys Lisek...

niestety epox nie ma 8x agp wiec musze przesiasc sie na KT400 asusa...

Ubolewam nad tym ale niestety musze... za bardzo zrzera mnie ciekawosc nowego ati i 8x agp (AE3)

jeszcze raz :)))

EpoX nie ma sobie rownych jesli chodzi o moje PRYWATNE zdanie a w posiadaniu mialem juz chyba kazda plytke opisywana jako bardzo dobra...

polecam... i dam sobie glowe urwac ze bedziesz bardzo zadowolony...

p.s. w O/C sie nie zawiedziesz... mozna na niej robic wszystko...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jestem ciekawy jeszcze jednego na stronce epoxa wszystkie plytki maja taki standartowy radiatorek na chipsecie a na http://www.mikhailtech.com/articles/mother...5a2p/board1.jpg jest taki okrągły czyzby jakas inna wersja

http://www.mikhailtech.com/articles/mother...a2p/page3.shtml

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...