neo... Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Witam ponownie. Mam takie małe pytanko!! Składam komputer nowy i zastanawiam się nad płytą główną. Zależy mi na jakości oraz na cenie!! Do wyboru mam " MSI K7N2 DELTA 2 - LSR NFORCE2" ; "MSI KT6V - LSR KT-600" ; " ABIT NF7 NFORCE2 SPP" oraz " EPOX 8RDA3I NFORCE2" ??? Którą opłaca się kupić?? Ceny są zbliżone do siebie. Ale która jest dobra?? Chće mieć na niej jakiegoś Athlona 2200+. Jeśli mi ktoś napisze którą płyte wybrać to jak można to dlaczego tą a nie inną??!! Pozdrawiam wszystkich!!! :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzieciol4 Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 szukajka nie gryzie.... NF7 zdecydowanie a uzasadnienia to sobie sam poszukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Z tych co podałeś to tak jak przedmówca - bierz Abit nf7s, chociaż ze swojej strony polecam Ci również Asus a7n8x - ja ją mam i jestem z niej jak narazie zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo... Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 OKI!! Dzięki za pomoc. Skorzystam... Biore Abita!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...