Gość Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Witam, Dzisiaj znowu kumulacja z powodow technicznych.. ani mi sie nie chce pisac co sie stalo, bo jeszcze zrobie krzywde temu komputerowi, przy ktorym siedze i nie bede mial skad słać statów, wiec lepiej sobie podaruje ;) 2004-09-24 - 2004-10-01 Ranking Ranking wg aktywnosci Statystyki ogólne Tweak Ranking teamów w Polsce Tweak vs Bodybuilders Seti Team Rywalizacje: Olsztyn AMD Team vs Cool&Trendy=] 2004-10-01 - 2004-10-08 Ranking Ranking wg aktywnosci Statystyki ogólne Tweak Ranking teamów w Polsce Tweak vs Bodybuilders Seti Team Rywalizacje: Olsztyn AMD Team vs Cool&Trendy=] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 nie dossc ze narabany jetsem to jeszcze 1 odpowiadam ;] 3 pozycje nadal trzymamy i jest good :D ciekawe czemu wszycy cooraz mniej licza ? ;/ a;e my nadal mocna 3 pozycja :D FIDO jak zawsze GJ :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 jak zawsze swietne. powiedz mi czy bedziesz planowac cos podobnego dla BOINC'a, bo zastanawiam sie nad przejsciem juz tam z racji tego, ze tu bedzie ciezko cos wiecej osiagnac a tam znow mozemy poszalec :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Nowe SETI wysysam moc staremu. Czasem jak brak liczenia w BOINC to uruchamiam klasyczne SETI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 jak zawsze swietne. powiedz mi czy bedziesz planowac cos podobnego dla BOINC'a, bo zastanawiam sie nad przejsciem juz tam z racji tego, ze tu bedzie ciezko cos wiecej osiagnac a tam znow mozemy poszalec :DNa dzien dzisiejszy nie wiem.. ja poki co mam przerwe od obliczen rozproszonych, nie wiem czy zaczne liczyc BOINC'a, kiedy i czy wtedy bede mial czas. Takze nie potwierdzam, nie zaprzeczam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Super Glu zadziałał. 8) FiDO, jak zwykle GJ. :P BTW, pozwoliłem sobie w poprzednich statystykach dodać daty w tytule. Tak będzie czytelniej z punktu widzenia kronikarskiego. :wink: Mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 o w morde, ale nam ch*owo idzie;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 3ho: nie jest tak zle ;] idziem rowno z OAT (tylko oni maja wiencej punktow :P) a my mocne 4 miejsce dzieki FiDO za staty ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko :?:Jasne, ze nie, sam chcialem to zrobic, ale mnie wyreczyles :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 ghy ghy nareszcie pierwszy w aktywności :) ile ja na to czekalem ps. Fido co to by było jakby ciebie nie było :) GJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...