Elektron Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Jak nie jedno to drugie!! :D Co jakiś czas, kurde coraz częściej 2 razy na minute na chwile gaśnie mi monitor, kurde 4 razy na min. Co robić...?? pomocy!! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Gaśnie? Wszystko dobrze (mocno) podłączone? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 No jasne że tak :D wszystkie kable dobrze podłączone... co jest grane?? Robiłem ci sie da :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 gasnie tzn. ? obraz calkowicie ciemnieje a dioda dalej swieci na zielono czy gasnie w ten sposob ze dioda swieci na pomaranczowo.. jak zgasnie to lekko puknij w niego ..raz z lewej strony ....raz z prawej moze to zimny lut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Gaśnie dosłownie na sekunde a dioda pali sie na zielono!! Pukać...?? ja już waliłem z każdej strony!! :D nie pomogło :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Może masz za wysokie odświerzanie ekranu i zaczynają działać zabezpieczenia w monitorze. Spróbuj zmniejszyć. U mnie się tak czasem dzieje jak oglądam TV na monitorze z zewnętrznego tunera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Nie odświeżania nie mam za dużego bo 85hz a moge mieć nawet 120hz ale jakbym takie miał to rozumiem a wcale nie mam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...