quarantino Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Jestm tu nowy i prosze o pomoc.... Jak zrobiłem reinstal windy (xp) to coś głos mi niechodzi, jak chce posłuchać mp3 to pokazuje sie komunikat Bad DirectSound driver. Please instal proper driver or select another device in configuration Error code 88780078 Pomóżcie płyte dźwiękowo mam zintegrowaną na mobo ( Mercury kob 266a) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 zainstalowałeś stery do karty muzycznej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 zainstalowałeś stery do karty muzycznej ?nie... bo mam karte dźwiękowo zintegrowaną, gdzie one mogą?? może na płytce od mobo?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 dokładnie na płycte od mobo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Ściągnij se z http://www.realtek.com.tw/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...