Kaczy Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Czego używaće do czyszczenia Ramu. bo po paru godzinach prcy i gier system strasznie zwalnia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furmek Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 szczeze ?? restarta.. :) dziala na 100%.. i nie zajmuje miejsca w pamieci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Sposób jest w 100% skuteczy dzięki, a poważnie jakiś program czy coś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Czego używaće do czyszczenia Ramu. bo po paru godzinach prcy i gier system strasznie zwalnia? Jakiego używasz systemu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Win98se Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Freemem, Rambooster, Memturbo i podobne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 w 98se używałem np. powerstripe wersja 3.02; xp jako os oparty na nt/2000 dobrze radzi sobie sam z oczyszczaniem; polecam zmiane systemu!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Więc jaki system proponujesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 XP bo oparty na sprawdzonej, wydajnej platformie nt/2000; działam na nim tydzień i jestem baaaardzo zadowolony; jest stabilny i np ram odzyskuje sam; trzeba jednak mieć 256 ramu aby wszystko chodziło sprawnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyLuke Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 Czego używaće do czyszczenia Ramu. bo po paru godzinach prcy i gier system strasznie zwalnia? Uzywam ostanio MemStat - bardzo fajny polski programik... Pod XP radzi sobie wysmiemienicie( jest pod rozne systemy). Aktualnie XP chodzi mi 17 dni i 10 godzin a system jest nadal uzyteczny pomimo tego, ze praktycznie nonstop gram w H4 a na moim kompie stoi serwer udostepniajacy net... I niech mi ktos powie, ze podkrecanie jest zle i powoduje niestabilnosc systemu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 ja moze zainstalooje xp, jak wyjda jeshcze 2-3 servive packi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 ja moze zainstalooje xp, jak wyjda jeshcze 2-3 servive packiWłąśnie dla tego nie chcę instalowac na razie XP. Co tu dużo mówić trzeba czekać na XPse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 Freemem, Rambooster, Memturbo i podobne. ktory z nich najlepszejszy pod '98SE ? moze tez jakis link :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 Zdecydowanie najbardziej polecam wszystkim bez wyjątków Cachemana, może być w wersji 5.xx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...