wielki_p Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Mam następujący problem. Z netem łącze się za pośrednictwem neo. Nie mam sieci. Zainstalowanego mam Avasta Antivirusa, Sygate Firewall i wcześniej SpySweepera, a teraz Ad-Aware'a. Od pewnego czasu zauważyłem, że po połączeniu zaczynam wysyłać dane, ok 1,8kB/sek. (właściwości połączenia) co i do kogo nie wiem. System mam niby czysty, programy update'owane. Wykres w Sygate pokazuje że te wysyłane dane są niby blokowane. Jest jakiś program/sposób żeby to sprawdzić/zablokować (Kerio tez nie pomogło). Używam XPsp1 i IE. Poradźcie mi coś. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Użyj skanera onilne mks i ściągnij aktualizacje do ad-aware lepszym firewallem jest zone alarm a przedewszystkim nie używaj IE! zainstaluj np: FireFoxa! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Użyj skanera onilne mks i ściągnij aktualizacje do ad-aware lepszym firewallem jest zone alarm a przedewszystkim nie używaj IE! zainstaluj np: FireFoxa! skaner : mks i panda jeszcze przegladarka: fireox obowiązkowo firewall: zone alarm raczej kiepway lepszy jakiś stary tiny z updetami or something Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...