kamiltassior Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Witam !! Mam nagrywarke LG 52x/32x/52x (GCE-8525B) z najnowszysm biosem - był odrazu przy kupieniu. Sterowniki APSI są najnowsze. Program NERO też najnowszy - 6.3.1.25. Problem jest taki: Nagrywam płyte AUDIO (na dysku mam mp3) z małą prędkością 24x na CD-R HAWK 1x-52x. W Diskmenie działa wszystko czyściutko - OK, lecz gdy puszczam ową płytke w wierzy to na początku idzie ok lecz po 1-3 min zaczyna coraz głośniej trzeszczyc :? i co za tym idzie nie pusłucham sobie muzyki :twisted: - dzieje sie tak w dwóch wierzach (nie są one najnowsze ale pisze ze obsługuja CD-R) Czy wiecie co tu zawinia ?? Moze kupować inne CD-Rki ?? Czekam na wasze opinie i z góry dzięki !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rydzio Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Nagrywaj maxymalnie na 16x, a najlepiej 12x lub nawet 8x. moja baaardzo stara wieża odtwarza bez trzasków płyty nagrane 12x/8x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiltassior Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 ok ! sprubuje wolniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermiter Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Dokladnie... spotkalem sie nawet z wierza co potrzebowala zapisu 2x:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...