tomcyk Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Witam wszystkich! Wlasnie co zaopatrzylem sie w slawnego Volcano7, i jest jedna rzecz..Otooz czy istnieje mozliwosc obnizenia mu obrotoow bo ustala mi sie na 4400 rpm i wyczy jak kosiarka...Moze trzeba pokombinowac cos z ustawieniem czujnika temperatury na nim:) Dzieki za pomoc-Pozdrawiam:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 przecież jest tam przełącznik prędkości. Ustaw na low i będzie ok. a jak dla Ciebie to za mało precyzyjne to kup fanmate. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 przecież jest tam przełącznik prędkości. Ustaw na low i będzie ok. a jak dla Ciebie to za mało precyzyjne to kup fanmate. Nie wiem moze to cos ze mna albo Quest po prostu nie doczytales to jest Volcano7 (nie plus)bo nie moge zadnego przelacznika znalezc:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 przeciez tomcyk pisał o V7 a nie V7+ nie wiem czy sie tak da ale moze odsunąć jakoś czujnik temepratury gdzies dalej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 jak za malo precyzyjne to potencjometr drutowy 220 om 2W do tego rezystor 5W 68 om i masz full regulacje... od 0 do max niestety potencjometry ktor byly by idealne 68 om 2W sa raczej malo dostepne... szukalem i nie bylo wiec zatosowanie czegos takiego jak dalem powyzjej mi zagwarantowala ladna prace z 4 wentylami www.cyfronika.com.pl tu chyba sa najtansze czesci elektroniczne jakie spotkalem... rezystor z potencjometrem lacznie kolo 6 zl... + galka 1.5 zl (galki tez tam sa) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Moze znacie jakies programiki coby ustalaly np limit obrotoow albo cos........Jakis software??????? Dzieki Xsrx ale taki ze mnie technik jak z koziej.........Wiec nie bede bawil sie w takie rzeczy a to co popisales to dla mnie jak chinski ...Ale dzieki za zainteresowanie:):)Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 SpeedFan nim możesz regulować obroty wentylatorów. Najnowsza wersja to 4.06. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartez Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Potencjometr 22kOhmy w miejsce rezystora i chodzi od 1700 do max. Mam i działa idealnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 SpeedFan nim możesz regulować obroty wentylatorów. Najnowsza wersja to 4.06. Juz ide se popatrzec czym to pachnie:):):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 "]... www.cyfronika.com.pl ... SORRY za OT fajne KIT'y mozna tam kupic - np ten 4 czujnikowy termometr firmy AVT http://www.cyfronika.com.pl/kityAVT/AVT2389.HTM IMHO jest zaje**sty :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Mam tego speedfana ale za cholere nie moge wykombinowac gdzie co i jak....Pomoozcie prosze.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 98 zl to nie taka zla cena ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 "]98 zl to nie taka zla cena ...ale najfajniejsze sa te 4 diody informujace ktory czujnik jest w uzyciu - wystarczy dorobic opis na panelu i ... sam miod :) BTW ale jest jedno ale - ta firma AVT jest z Wa-wy a na ich stronie - http://www.avt.com.pl/ - nie moge zlokalizowac tego termometru :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 [/img] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...