DYM Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Mam problem mam monitor SONY GDM-W900 ktory ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span> mi sie tylko w stand by czytałem opis i musze miec karte graficzną z DDC, znalazłem program ktory wykrywa to DDC i wyskakuje mi takie cos "Video BIOS does NOT support DDC" ktoś wie oco w tym chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYM Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Odłączyłem 5 nozke i dalej gdy kompa ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m to monitor przechodzi do stand by :? moze sterowniki trzeba zanstalowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYM Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 mam przedłużacz i wnim wylutowałem ta nozke , jak włąnczam monitor nie podłaczony do kompa to to samo jest przechodzi w stand by :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYM Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Odp. 1 w STBY ale wogole impulsu niema :? Odp. 2 jeszcze nie prubowałem ale sprubuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYM Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 to chyba raczej cos z monitorem nie tak a nie z wtyczka mi sie wydaje, moj tata prubuje ten monitor zrobic i nigdy sie z takim problemem nie spotykał sie i dlatego nie wie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYM Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 yyyy niekapuje co teraz napisałes , ojaka ci karte chodzi ??? mi chodzi oto ze włąsnie cos z monitorem...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 DYM stawiam że monitor padł - znajomy ma takiego - kiedyś próbowaliśmy z 2ma kablami jeden miał wyprowadzony pin do dcc a drugi nie - na obu działał bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYM Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Heh ja pisze bo niewiem co to jest to DDC i napoczatku napisałem ze mam program ktory sprawdza DDC i mi nie wykrywa DDC i nie wiem oco w tym chodzi a ty mi mowisz zebym wyrywał bolce w kablu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYM Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 z tym wyrywaniem to bylo w przenosni :D Napisze znowu, mam ten monitor i gdy prubuje go właczyc to przełancza sie na STBY i gdy czytalem do niego opis to cos tam pisało ze karta graficzna musi jakies DDC miec, a ja niewiem oco w tym chodzi , i niedenerwuj sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYM Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 dlatego moj tato go zrobi bo on jest serwisem :D heh tyle pisania i nanic :D heh ale było fajnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYM Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 PA :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...