durczyn Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 po uruchomieniu głośników na kompie działąją 4 z 5, niedizała środkowy mimo iż w windowsie jest ustawiona poprawna opcja, wiem że tak siędzieje ko jak uruchomić ten środkowy głośnik, słyszałem że niektórzy jakimś osobym oprogramowaniem to robią ale prosze konkrety, wskazania jakieś... z góry dzięki PS<niestety idą głośniki na gratisowym dodatku, karcie sound blaster life 5.1> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNfiNiTy! Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 po uruchomieniu głośników na kompie działąją 4 z 5, niedizała środkowy mimo iż w windowsie jest ustawiona poprawna opcja, wiem że tak siędzieje ko jak uruchomić ten środkowy głośnik, słyszałem że niektórzy jakimś osobym oprogramowaniem to robią ale prosze konkrety, wskazania jakieś... z góry dzięki PS<niestety idą głośniki na gratisowym dodatku, karcie sound blaster life 5.1> Środkowy głośnik nigdy nie działa pod windowsem np. w Winampie. W grach będzie działać (w filmach bodajż też). Podobno można to zmienić używająć alternatywnych driverów, KXdrivers. Sam je mam, ale mam tylko 2.1 więc nie wiem gdzie to się ustawia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 włąśnie sprawdziłem ten program , oczywiście wteście łądnie wykrywa się 5 głośniczek ale nieweim ja tam go ustawić żeby przez niego też sżło, na XP trza będzie coś znaleśc :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermiter Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 sprubuj sobie sciagnac do winampa ac3 filter http://winampac3.sourceforge.net/ podobno pomaga chociaz u mnie jeszcze tego nie rozszyfrowalem do konca:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 problem wynikł taki że w wmp działają 5.1 ale boczne przednie przycichły a środkowy głośny jak nic, natomiast w winampie nie ma tego środkowego:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 po uruchomieniu głośników na kompie działąją 4 z 5, niedizała środkowy mimo iż w windowsie jest ustawiona poprawna opcja, wiem że tak siędzieje ko jak uruchomić ten środkowy głośnik, słyszałem że niektórzy jakimś osobym oprogramowaniem to robią ale prosze konkrety, wskazania jakieś... z góry dzięki PS<niestety idą głośniki na gratisowym dodatku, karcie sound blaster life 5.1> opcja cmss w play center (w starszej wersji zamiast cmss jest movie mode) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...