Skocz do zawartości
durczyn

grafa a procek i ram

Rekomendowane odpowiedzi

jakbyśmy umieścili w kompie grafike radeona 9200 i modele wyższe lub innych firm odpowiadające na komputer gdzie jest 2.0Ghz celeron i 384 ram sdr, to grafika by się poprawiła? z geforcea2 mx 200 , naczy czy musi byc wsjo proporcjonalne względem siebie? lub co zrobić z mocno ograniczonymi zasobami finansowymi w tej sprawie, a sprawa jest na gwałt :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No pewnie ze by sie poprawila jeszcze jak :twisted: Tak na marginesie do tego celka moglbys dac jakiegos 9550 ceny chyba podobne do pelnego 9200... Oczywiscie zaraz sie odezwa glosy ze proc za slaby :wink: fakt slaby ale ten MX200 to tragedia i on hamuje teraz procka... tak wiec wymien grafe a potem jak juz bedzie mial wiecej $$$ wymien plyte i proca :wink: pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze pare dni temu miałem GF MX 440 SE i miałem 4000 pkt w Aquamark a teraz mam 21000. 3dMark03 miałem 200 teraz dochodze do 3000 pkt, 3dmark01 miałem 3500 teraz (niepodkręcony) 7500 pkt.

Jak widać warto.

W grach na standardowych ustawieniach mniej to widać ale jak podkręcam to kopa dostaje mocnego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...