durczyn Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 jakbyśmy umieścili w kompie grafike radeona 9200 i modele wyższe lub innych firm odpowiadające na komputer gdzie jest 2.0Ghz celeron i 384 ram sdr, to grafika by się poprawiła? z geforcea2 mx 200 , naczy czy musi byc wsjo proporcjonalne względem siebie? lub co zrobić z mocno ograniczonymi zasobami finansowymi w tej sprawie, a sprawa jest na gwałt :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 No pewnie ze by sie poprawila jeszcze jak :twisted: Tak na marginesie do tego celka moglbys dac jakiegos 9550 ceny chyba podobne do pelnego 9200... Oczywiscie zaraz sie odezwa glosy ze proc za slaby :wink: fakt slaby ale ten MX200 to tragedia i on hamuje teraz procka... tak wiec wymien grafe a potem jak juz bedzie mial wiecej $$$ wymien plyte i proca :wink: pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Oczywiście, że tak. R9550(128bit) i jazda :twisted: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitz Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Jeszcze pare dni temu miałem GF MX 440 SE i miałem 4000 pkt w Aquamark a teraz mam 21000. 3dMark03 miałem 200 teraz dochodze do 3000 pkt, 3dmark01 miałem 3500 teraz (niepodkręcony) 7500 pkt. Jak widać warto. W grach na standardowych ustawieniach mniej to widać ale jak podkręcam to kopa dostaje mocnego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 TAK POZATEMATEM, MOJEGO PROCKA NIE MOŻNA KRĘCIĆ, PŁYTA MA JAKIEŚ WĄTY, NIEWIADOMO CO I JAK a to ylko przecie biosik :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...