Skocz do zawartości
stickers

Problem ze sprzetem, piwo dla tego kto rozw.

Rekomendowane odpowiedzi

To zmierz miernikiem te napięcia. Nie możesz i tego wykluczyć, dopóki się nie uipewnisz.

Poza tym Sprawa może dotyczyć wadliwego konrolera dyskowego na płycie. Sprzwdź dyszczek u kolesia czy muli, jeżeli nie to masz odpowiedź. Płyta główna kopnięta (DUŻO TAKICH AN7 BYŁO).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To zmierz miernikiem te napięcia. Nie możesz i tego wykluczyć, dopóki się nie uipewnisz.

Poza tym Sprawa może dotyczyć wadliwego konrolera dyskowego na płycie. Sprzwdź dyszczek u kolesia czy muli, jeżeli nie to masz odpowiedź. Płyta główna kopnięta (DUŻO TAKICH AN7 BYŁO).

Myśle, ze plyta sprawna, skoro dysk medalist 13gb chodzi sprawnie oraz samsung 4gb tez chodzi ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też miałem tak raz, że coś ściągałem i mi sie komp sam restnął (byłem przy tym). Przyczną nie była słaba zasiłka, tylko to, że mi odłączyli neta, a mam neta z kablówki. Nie wiecie, czemu mogło się tak stać :?:. Co do twojego problemu to wydaje mi się, że dysk musisz wymienić, jeśli nie chcerz mieć takich sytuacji :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też miałem tak raz, że coś ściągałem i mi sie komp sam restnął (byłem przy tym). Przyczną nie była słaba zasiłka, tylko to, że mi odłączyli neta, a mam neta z kablówki. Nie wiecie, czemu mogło się tak stać :?:. Co do twojego problemu to wydaje mi się, że dysk musisz wymienić, jeśli nie chcerz mieć takich sytuacji :!:

Co do dysku to do końca tygodnia powininem sobie kupic jakis SATA WDC... I wiesz Dabek, tez kiedys mi majstrowali z siecią jak sciagalem albo przegladalem WWW i mi sie restarntał komp ! mam LAN (kablówka). Chociaz ostatnio tez cos kombinuja z łączem, cos tam wymieniają ale w sumie zawsze jak siedze i sciagam to jest ok, a jak pojde sobie albo zostawie kompa na kilka dni to potem resecik... byc moze wlasnie przez tego neta ze cos kombinują z łączem i ten dysk... bo plyta to chyba raczej nie? czy sie myle?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Broda - ty masz problem inne typu, u mnie komp sie sam restartuje po dluzszym czasie pracy, moge siedziec nawet i dwa dni i nic sie nie stanie, ale jak zostawie na 4 moze 5 dni to resecik... Wiem ze ostatnio mi łącza mieli dołożyć i cos kombinują. Moj dysk takze nie zadobry, uszkodzony..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi