stickers Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Zasiłka 360Watt Chieftec, podawajcie dalej swoje propozycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 To zmierz miernikiem te napięcia. Nie możesz i tego wykluczyć, dopóki się nie uipewnisz. Poza tym Sprawa może dotyczyć wadliwego konrolera dyskowego na płycie. Sprzwdź dyszczek u kolesia czy muli, jeżeli nie to masz odpowiedź. Płyta główna kopnięta (DUŻO TAKICH AN7 BYŁO). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stickers Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 To zmierz miernikiem te napięcia. Nie możesz i tego wykluczyć, dopóki się nie uipewnisz. Poza tym Sprawa może dotyczyć wadliwego konrolera dyskowego na płycie. Sprzwdź dyszczek u kolesia czy muli, jeżeli nie to masz odpowiedź. Płyta główna kopnięta (DUŻO TAKICH AN7 BYŁO). Myśle, ze plyta sprawna, skoro dysk medalist 13gb chodzi sprawnie oraz samsung 4gb tez chodzi ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stickers Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 napiecia mam ok: 3.3v mam 3.43V 5V mam 5,2V 12V mam 12.1V czego to jeszcze wina moze byc ze sie sam resetnął? jestem w lanie, podczas sciagania jakby odcieli net albo cos to moze takie cos byc? wadliwy dysk moze takie cos tez powodowac ? co jeszcze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Ja też miałem tak raz, że coś ściągałem i mi sie komp sam restnął (byłem przy tym). Przyczną nie była słaba zasiłka, tylko to, że mi odłączyli neta, a mam neta z kablówki. Nie wiecie, czemu mogło się tak stać :?:. Co do twojego problemu to wydaje mi się, że dysk musisz wymienić, jeśli nie chcerz mieć takich sytuacji :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stickers Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Ja też miałem tak raz, że coś ściągałem i mi sie komp sam restnął (byłem przy tym). Przyczną nie była słaba zasiłka, tylko to, że mi odłączyli neta, a mam neta z kablówki. Nie wiecie, czemu mogło się tak stać :?:. Co do twojego problemu to wydaje mi się, że dysk musisz wymienić, jeśli nie chcerz mieć takich sytuacji :!: Co do dysku to do końca tygodnia powininem sobie kupic jakis SATA WDC... I wiesz Dabek, tez kiedys mi majstrowali z siecią jak sciagalem albo przegladalem WWW i mi sie restarntał komp ! mam LAN (kablówka). Chociaz ostatnio tez cos kombinuja z łączem, cos tam wymieniają ale w sumie zawsze jak siedze i sciagam to jest ok, a jak pojde sobie albo zostawie kompa na kilka dni to potem resecik... byc moze wlasnie przez tego neta ze cos kombinują z łączem i ten dysk... bo plyta to chyba raczej nie? czy sie myle? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broda Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Ja wlasnie tez mam reseciki...tylko powodu tego nie moge zloklizowac... Problem opisalem tu: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=95351 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stickers Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Broda - ty masz problem inne typu, u mnie komp sie sam restartuje po dluzszym czasie pracy, moge siedziec nawet i dwa dni i nic sie nie stanie, ale jak zostawie na 4 moze 5 dni to resecik... Wiem ze ostatnio mi łącza mieli dołożyć i cos kombinują. Moj dysk takze nie zadobry, uszkodzony.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...