Gość Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Witam. Zbieram sie do zakupy plyty glownej. Planowalem zakupic msi kt3 ultra albo ultra2 zalezy od kasy. Ale znalazlem nowy produkt chaintech'a. Czytalem recenzje i ponoc bije ona msi. Wiecie cos o tej plycie? Moze ktos ja ma? Pomozcie. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 a moze epox 8k5a2+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 pare chwil temu rozmwaialismy o chaintechu... nawaiasem mowiac... bierz chaintecha... msi odluz sobie na nizsza polke :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Jak dla mnie ten Chaintech to full wypas. Pod każdym wględem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 czy jest ktos kto powie ze ten chaintech to nie jest najlepsze co moze byc obecnie dostepne na rynku w tej klasie ? :) przeliczcie same tasiemki no i hyhy futurystyczne sluchaweczki :) achhh gdyby to mialo agp x8 :) (do znudzenia juz z tym agp mowie ale kurcze napalilem sie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 tutaj jest cos o tym http://www.chaintech.pl/index.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 robi wrażenie!!!! nie powiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegita'2001 Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 hmmm :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 gdybym mial kaswe, to jush bylby mooj :D (no dopra mam akse, ale skompie :P) chaintech rulezz msi sie chowa :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emge Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 :twisted: plytka oczywiscie wypas. jest piekna... :evil: ale... czy ktos juz mial to w reku? jak to dziala? po doswiadczeniu ze Soltkiem jakos do takich nowinek podchodze z pewna doza niesmialosci. a jesli po odpaleniu okaze sie "Zonk"?!?!? ani to fsb podkrecic, dzielnik niby jest a niema, i inne takie przygody. :twisted: lepszy diabel znany niz... :?: jak bedzie ich wiecej u ludzi - to wtedy moze :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Moim skromnym zdaniem i tak lepiej kupić Epoxa 8k5a2+. Płyta jest sprawdzona i tak najlepsza do OC. Nie wmówi mi nikt że Chaintech nagle zaczoł robić dobre mobo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Bierz Chainteka - de bezd płyta wszystko inne się chowa!!!!!! (w tym przedziale cenowym oczywiście...;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 W testach na wydajność ta płyta zajmuje I miejsce (w tej kategorii płyt). W podkręcaniu też jest b.dobra (tak mówią użytkownicy). No i to extra wyposażenie (kabelki) i dodatki robią duże wrażenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Ja bym "zaryzykował" i wzią ta płyte. wypasione wyposażenie i ogólnie robi dobre wrażenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 zamowilem juz 1 partie do firmy... nieabwem napisze jakie sa moje wrazenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Jak dal mie to ten Chaintech i Epox rządzą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegita'2001 Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 :twisted: plytka oczywiscie wypas. jest piekna... :evil: ale... czy ktos juz mial to w reku? jak to dziala? po doswiadczeniu ze Soltkiem jakos do takich nowinek podchodze z pewna doza niesmialosci. a jesli po odpaleniu okaze sie "Zonk"?!?!? ani to fsb podkrecic, dzielnik niby jest a niema, i inne takie przygody. :twisted: lepszy diabel znany niz... :?: jak bedzie ich wiecej u ludzi - to wtedy moze :?: Yes, me :) :arrow: http://www.frazpc.pl/artykuly_wyswietl/117-58 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 :twisted: plytka oczywiscie wypas. jest piekna... :evil: ale... czy ktos juz mial to w reku? jak to dziala? po doswiadczeniu ze Soltkiem jakos do takich nowinek podchodze z pewna doza niesmialosci. a jesli po odpaleniu okaze sie "Zonk"?!?!? ani to fsb podkrecic, dzielnik niby jest a niema, i inne takie przygody. :twisted: lepszy diabel znany niz... :?: jak bedzie ich wiecej u ludzi - to wtedy moze :?: Yes, me :) :arrow: http://www.frazpc.pl/artykuly_wyswietl/117-58 8O It is so beautifull Trudno się jej oprzeć :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegita'2001 Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Moim skromnym zdaniem i tak lepiej kupić Epoxa 8k5a2+. Płyta jest sprawdzona i tak najlepsza do OC. Nie wmówi mi nikt że Chaintech nagle zaczoł robić dobre mobo. To Chaintech robił kiepskie MoBo ? Hmm jedne z najlepszych jeszcze za czasów Intel i440BX ! U nas fakt faktem, można było dostać najtańsze modele z najniższej półki, bo nikt innych nie sprowadzał. Teraz Chaintech ma przedstawicielstwo w Polsce i wreszcie jest co kupować :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozpruwacz Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 ale wszyscy nagle się zachłystneli tym chaintechiem 8O :roll: . ni widu ni słychu a tu nagle najlepsza pod każdym względem . Ludzie trochę rozsądku . Moze faktycznie jest naj , ale wam dodatki przymgliły oczy. wszystko wyjdzie w praniu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 W CHAINTECH to porządna konstrukcka , ja bym się nie wachał z kupnem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emge Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 ale wszyscy nagle się zachłystneli tym chaintechiem 8O :roll: . ni widu ni słychu a tu nagle najlepsza pod każdym względem . Ludzie trochę rozsądku . Moze faktycznie jest naj , ale wam dodatki przymgliły oczy. wszystko wyjdzie w praniu :):!: dokladnie :!: tylko teraz trzeba ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> sie za to pranie. :twisted: powiem tak: Panowie bierzcie i pierzcie - potem podzielcie sie doswiadczeniami. a ja znich na pewno zrobie uzytek :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Troszkę krytyki jej nie zaszkodzi. Ja bym ją kupił gdyby obsługiwała tryb AGP 8x :) Ale pewnie niedługo ukaże się w wersji KT400. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 No rzeczywiscie ,wszystko ladnie i pieknie, tylko jedno "ale" ,niewiadomo jakie FSB ta plyta wytrzymuje ,ja bym nic co nie zdzierzy 183Mhz nie bral :wink: ,A 161MHz FSB to nie jest różowo Vegita ,dla mnie test płyty głównej bez testu MAX FSB stabilnego jakie płyta trzyma jest bezuzyteczny.Nie moshna jakiegos Antka TB albo durka wziac, odblokowac i sprawdzic czy to 166/183/200 dziala ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LucAss Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 plyta jest rewelacyjna nie tylko z wygladu do tego cena 593 złote za takie wyposazenie !!! wlasnie sie taka bawie ! :) na zagranicznych stronach producent reklamuje juz najnowszy model na KT400... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Inwazja! :lol: FrazPC i Sirius :P //------------ Dobra ,skoro sie bawish to jakie udalo ci sie wyciagnac MAX FSB, chyba ze "zabawa" polega na pakowaniu do klienta :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LucAss Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 "]Inwazja! :lol: FrazPC i Sirius :P //------------ Dobra ,skoro sie bawish to jakie udalo ci sie wyciagnac MAX FSB, chyba ze "zabawa" polega na pakowaniu do klienta :P zabawa polega na ogladaniu na razie... ;) na razie czas zajmuja mi karty oparte na Radkach 9000 i 9000Pro... Herc, GB i PowerColor... poza tym ja jestem lamerem jesli chodzi o krecenie, a z plyta to na pewno sie nie wykaze... poproscie Vegite, ew moge przeslac takiego Apogee Sherlockowi... troche pozno bo test innych KT333 juz skonczyl :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 "]zamowilem juz 1 partie do firmy... nieabwem napisze jakie sa moje wrazenia Pisz jak najszybciej :) Jak mozesz to daj znac na priva,bo jestem nia na maxa zainteresowany.. Albo msi albo ona. Czekam,az wiecej ludzi bedzie o niej pisac tak jak o msi :D Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...