Włodi Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Moim marzeniem jest zainstalować ten system na swoim kompie :P, ale.. Najpierw trzeba go mieć;) Może ktoś wie jak to jest z licencją na ten system ;) Czy jest on uważany jako abandonware, czyli jako przestarzały który można ściągnąć za free? Miałem kiedys porzyczony oryginał na 10 dyskietkach, ale niestety uszkodziłem pierwszą z nich i lipa ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Moim marzeniem jest zainstalować ten system na swoim chyba będzie cięzko :lol: :lol: u mnie skapitulował z powodu dysku :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 mam na pycie ale windows for workgroups 3.11 rozni sie bodajze mozliwoscia podlaczenie netu czy jakos tak jak beda chcialy wiecej niz 2 osoby to moge wrzucic na serva :) edit: Oj nie ładnie, czemu znów piratami się chwalicie. Wrzucając na serwer łamiesz prawo, ale do tego piszesz o tym na tym forum. Punkciki na ocucenie. romek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 mam na pycie ale windows for workgroups 3.11 rozni sie bodajze mozliwoscia podlaczenie netu czy jakos tak jak beda chcialy wiecej niz 2 osoby to moge wrzucic na serva :) 8O Było by super!! :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 http://members.lycos.co.uk/th0m4s/WFW311.PL.zip jak sciagniecie dajcie znac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Ok ja już zassałem. Wielkie dzięki Thomas! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...