Darius Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 coolviva czy morze blok na gpu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Hehehe..... rozumie ktoś jego pytanie... :lol: Jeżeli tak to prosze o wyjaśnienia... :wink: A poza tym tematów o chłodzeniu GPU jest mnóstwo... np. na kolejnej stronie... Wiec się wysil... :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darius Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Hehehe..... rozumie ktoś jego pytanie... :lol: Jeżeli tak to prosze o wyjaśnienia... :wink: A poza tym tematów o chłodzeniu GPU jest mnóstwo... np. na kolejnej stronie... Wiec się wysil... :evil: Ja ci zaraz wytłumacze chodzi o to czy lepiej blok na gpu czy coolvive i jaka będzie różnica? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Logiczne że wydajniejszy bedzie blok wodny - woda... Róźnica - przy OC duuuuza.... i cisza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 zapodaj linka do opisu jakiegoś tego "coolviva", bo pierwsze o tym słysze, generalnie lepiej blok - bedzie cisza i zimno. no i popraw to "u" w tytule, bo oczy bolą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Twoje słowa (chociaż nie do mnie) były dla mnie rozkazem... :wink: >>> PROSZĘ <<< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 coolviva czy morze blok na gpu? Ja obstawiam morze - full cieczy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Ja obstawiam morze - full cieczy :lol: Ale od kontaktu ze słoną wodą mieć może korodowadź. :mrgreen: A tak na poważnie to wszystko zależy... Może by sznowny autor napisał co chce chłodzić. Różnica będzie duża - przede wszystkim cenowa, zwłaszcza że raczej nikt nie zakłada WC dla samej grafy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...