Macho Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Witam mam problem nie wiem jakim cudem w filmach mam piksele i obraz jest powiekszony tak jakbym cos powiekszył np:jakas twaz jest widze tylko nos i sa piksele instalowałem jeszcze raz divixa 5.0.2 i nic cały czas jest tak samo dlaczego.......aha win XP.......pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 czy nikt nie wie co to moze byc bardzo mi na tym zalezy........help!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 hehe a może masz włączone powiększenie? wiem że się da to włączyć ale nie we wszystkich filmach dobrze działają (ostatnio właśnie mi tesh qrewsko powiększyło środek ekranu a boki polazły gdzieś poza monitor ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 ale chodzi o to ze w vplayer odtwarzam i nic nie grzebalem w opcjach tylko instalowałem stery pod XP 40.**(nie pamietam dokladnie)i wiem ze cos tam grzebałem w opcjach a potem zainstalowałem inne stery......ale nie wlanczalem opcji zoom bo nawet chyba nie ma takiej? :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 ale chodzi o to ze w vplayer odtwarzam i nic nie grzebalem w opcjach tylko instalowałem stery pod XP 40.**(nie pamietam dokladnie)i wiem ze cos tam grzebałem w opcjach a potem zainstalowałem inne stery......ale nie wlanczalem opcji zoom bo nawet chyba nie ma takiej? :oops: zainstaluj nimo codec pack, moze cos ci jebly codeki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 a gdzie mam szukac tego codeka sorry ale nie moge znalesc...... :oops: ps.cos mam chyba zły dzien dzisiaj!!!!!!!!!!!! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Polecam divx 4.0. Wydaje mi się że 5 chodzi coś ciulowo :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 fuck.......zainstalowałem wszystko co sie da i nic ludzie nikt nie wiem co sie dzieje!!!!!!!!!! POPROSTU OBRAZ MI SIE ROZSZERZYŁ W LEWO I W PRAWO I NIE WIEM JAK TO MAM SPOWROTEM ZMNIEJSZYC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Mach pociesz sie, ze u mnie jak ogladam filmy to pojawiaja sie ciagle niebieskie i czerwone kropki jak jest ciemne tlo. Pierdloca za przeproszeniem mozna dostac! I tez nic nie pomaga wlacznie z reinstalka systemu. Moze ktos ma pomysl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamerek Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 pytajcie sie na www.divx.pl tam na forum sie znaja na ty bardzo dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 dzieki ale juz sobie z tym poradziłem.. :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 dzieki ale juz sobie z tym poradziłem.. :wink: pozdrawiam 16 bitowy kolor miales ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 miałem właczone łaczenie zapisu w rozwiazywaniu problemów zakladka własciwosci karty graficznej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...