Gość Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 wstyd mi sie przyznac :oops: :oops: :oops: mam juz chyba totalna skleroze :lol: :lol: czy w sterach do nforce'a 2 instalujecie GARTa?? do czego jest on wymagany/niewymagany (odpowiada on za AGP?? dobrze pamietam??)...sam instaluje system co jakies 2 miechy ale dostalem teraz totalnego zaciemnienia..po prostu nie pamietam czy to instalowalem czy nie... pamietam ze dzwieku nigdy nie instaluje, ethernetu no i IDE SW(bo robi totalny burdel i DVD RW nie dziala), ale o GARCie zupelnie zapomnialem.. big thx EDIT:_______________________ dobra cos mi sie rozjasnia...sa to stery do AGP...ale mam nadal pytanie...instalowac GARTa razem ze sterami nforcea?? czy moze stery od grafy (ForceWare 61.**) same sobie "TO" zainstaluja?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Garta instalujesz ze sterami nForce bo nie będziesz miał poprawnej obsługi AGP ( akceleracja, itp. ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 u mnie paradoksalnie nie mozna zainstalowac GARTA bo inaczej wxp sie nie uruchamia ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 u mnie paradoksalnie nie mozna zainstalowac GARTA bo inaczej wxp sie nie uruchamia ... potwierdzam, u mnie tez zonk po instalacji Garta :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 A umnie dziala spoko. Tylko np. jak wlacze 3dmarka01 to obraz tak jakby dzielil sie na 2 polowki,ale niewidac laczenia i sie rozjezdza, czt to mozna nazwac artefaktami wywolanym przez GART ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karel48 Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Umnie brak problemów a instaluje wszystkie oprócza audio :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Umnie brak problemów a instaluje wszystkie oprócza audio :?: Podobnie jak u mnie, wiec to chyba zalezy od specyfikacji sprzetowej ..... 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g4dz10r3k Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Jestem zielony. Co to jest ten GART? Za co on odpowiada? I czy by coś u mnie zminił?? Sprzęt taki jak w opisie. PS: prosze o wyrozumiałość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Jestem zielony. Co to jest ten GART? Za co on odpowiada? I czy by coś u mnie zminił?? Sprzęt taki jak w opisie. PS: prosze o wyrozumiałość. http://www.google.pl/search?hl=pl&q=what+i...aj+z+Google&lr= ;-> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g4dz10r3k Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 OK, a czy umnie moge go zainstalować i nie spowoduje to żadnych ujemnych skutków?? Sprzęt taki jak w podpisie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g4dz10r3k Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Zagląda tu ktoś czasem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Jakby ci to powiedziec, TEST to podstawa :!: Nikt ci nie powie jak temat bedzie wygladal u Ciebie, wiele zalezy od konfiguracji sprzetowej i pozytywnych fluidow emanujacych od danego uzytkownika :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g4dz10r3k Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Dzieki za info, podbudowało mnie to. Więc są dwa rozwiązania: 1 - zainstaluje to i wszystko będzie wporzątku, 2 - zainstaluje to i jeżeli nie będzie zgodności to co się może stać?? Czy konieczny będzie format gdyby nie było zgodności?? PS: spręt jak w podpisie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgf1 Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Dzieki za info, podbudowało mnie to. Więc są dwa rozwiązania: 1 - zainstaluje to i wszystko będzie wporzątku, 2 - zainstaluje to i jeżeli nie będzie zgodności to co się może stać?? Czy konieczny będzie format gdyby nie było zgodności?? PS: spręt jak w podpisie. A slyszales o takim narzedziu jak Norton Ghost ? Sciagnij i mozesz testowac ile chcesz bez obaw... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...