gtanski Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Mam taki problem. Zdarzylo mi sie podlaczyc mojego pieca do TV. Nie bez znaczenia moze byc tu fakt ze to byl TV 16:9. Chodzi o to, ze potem po podlaczeniu do zwyklego monitora jak ogladam niektore AVIki (lub inne pliki video) to nie pokazuje mi calej klatki w normalnej skali tylko jej wycinek ze srodka rozciagniety do wymiarow okna/ekranu. Wszystko jest wieksze, ale obcina mi skrajne fragmenty klatki. To samo dzieje sie jak odlagam TV z tunera. Powieksza mi obraz ale np. logo stacji telewizyjnej jest obciete i niewidoczne. Mam nadzieje, ze to dobrze wyjasnilem. Przeinstalowanie sterownikow od grafiki nie pomoglo. Dzieki z gory za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Nie wiem jaką masz karte graficzną, ale na NV w terach to jest "Ustawienia nakładki video", i ustawione powinno być na "dalej". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gtanski Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Mam GeForce 2Ti i znalazlem tę opcję. Pomogło. Wielkie dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...