Skocz do zawartości
-mess-

VIVO - przegrywanie z kaset na kompa

Rekomendowane odpowiedzi

kurde nie pamietam, ale wedlug instrukcji, ja to dla kumpla robie, wiec nie moge teraz sprawdzic.

ale to bylo s_video do kart, pozniej video_in z drugiej strony, do tego kabel s_video ktory wchodzi do kostki z mozliwoscia wybrania video in/video out, a to do magnetowidu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najpierw musisz mieć zainstalowane sterowniki karty graficznej, u mnie to były z płyty dołączonej do karty graficznej (nVidia WDM Video Capture, nVidia WDM TVTuner, nVidia WDM TV Audio Crossbar, nVidia WDM A/V Crossbar) potem używasz jakiegoś programu do przechwytywania video np. Windows Movie Maker (systemowy Windows XP) lub innego FlyCam lub WinDVD Creator Plus, w opcjach przechwytywania obrazu wybierasz zainstalowane "nVidia WDM Video Capture" i w malym oknie podglądu powinieneś ujrzeć obraz z wejścia wideo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najpierw musisz mieć zainstalowane sterowniki karty graficznej, u mnie to były z płyty dołączonej do karty graficznej (nVidia WDM Video Capture, nVidia WDM TVTuner, nVidia WDM TV Audio Crossbar, nVidia WDM A/V Crossbar) potem używasz jakiegoś programu do przechwytywania video np. Windows Movie Maker (systemowy Windows XP) lub innego FlyCam lub WinDVD Creator Plus, w opcjach przechwytywania obrazu wybierasz zainstalowane "nVidia WDM Video Capture" i w malym oknie podglądu powinieneś ujrzeć obraz z wejścia wideo

masz jakies linki do tych progsow co podales? a do ati wystarczy sciagnac full pakiet sterow 29MB zeby to miec?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...