Bartek-pl Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Witam! WebServ jest to program za pomocą, którego każdy nawet bardzo "świeży" webmaster będzie w stanie na swoim komputerze postawić serwer www! Wyposażony został w bardzo dobry kreator, wszystko jest zrobione tak, aby bez problemu człowiek znający jedynie podstawy środowiska windows był w stanie go zainstalować! Za jego pomocą można w łatwy sposób postawić swoją stronę WWW na własnym komputerze, co za tym idzie zniknie problem darmowych serwerów! www.webserv.pl Chciałbym poznać wasze opinie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Moja jest taka: Apache!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Apache. IIS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 IIS. Apache. nie nie nie apache. ewentualnie IIS. ... ale ja bym sie nad apache jeszcze raz zastanowil :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Ja sie wybije i powiem, ze Apache :) Swoja droga ten webserv korzysta wlasnie z Apacha. Ja jednak jestem zwolennikiem instalowania wszystkiego recznie, mozna sie sporo nauczyc i ma sie wieksza kontrole nad caloscia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...