Anon Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Szukam programu który umozliwi mi pomiar, ile danych (w MB) wysyłam i pobieram z neta. :) Chce sprawdzic ile wysyłam i pobieram w miesiąc, musze policzyć ile by mi wyszło przez GPRS przy normalnym korzystaniu z neta. Z góry THX pozdro Anon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Pomyliłeś forum... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yakko18 Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Mam taki programik nazywa się DUMETER, jak chcesz prześle ci go na maila a jak nie to wpisz w KAZAA i tam napewno go znajdziesz. Mierzy ile wysłałeś ile ściągnołeś. dzieli to na dni, tygodnie i miesiące i masz wszystko w tabelach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...