Goomba Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 No prawidłowo jak normali nie moga grac to niech złodzieje też nie graja! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Serwer juz jest zupdejtowany 8) Nowe Hasło : tweak :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonbubu Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Ja proponuję usunąć z mapcyklu mapy aim. Źle się na nich gra. I cs_assault nie jest jeszcze dopracowany. Aimy zostaja i to bezapelacyjnie. Co do assaulta to musze troche Arniemu na glowe wejsc zeby textury dodal lepsze ;] A może zt_assault naprawde niezła i duża a swoją drogą zawór sie nie postarał dużo wypuszczając nowego patha z jedną tylko mapką de_prodigy a gdzie assault ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 może ustawcie żeby prodigy było dłużej albo częściej bo teraz większość będzie chciała właśnie na niej grać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 może ustawcie żeby prodigy było dłużej albo częściej bo teraz większość będzie chciała właśnie na niej grać... Ale ta mapa jest przecież beznadziejna :? To jest profanacja starego dobrego Prodigy :evil: :evil: Jak można było tak zabić klimat tamtej mapki :( Przecież to woła normalnie o pomste do nieba! To jest chyba najgorsza mapka jaką CS Source dostał!! Ja czekam na porządne prodigy od fanów, a nie tą szmirę od valve'a :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Nowe prodidy jest super :D lepsze od starego. :D Świetny pomysł z tymi bunkrami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Nie chce was martwić ale... 8 update "do ten tego*" też już jest... Zaczyna być to powoli wkurmewające, że na nielegalnej wersji da się też grać po necie... *informacja nei ma na celu szerzenia piractwa, bo widze że coraz częściej tutaj łapie się za każde napisane słowo. Info ma na cel uświadomienie tylko, że znów (chyba?) legalni użytkownicy, nadal nie będą "sami" na serwie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr3zer Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Niedlugo bedzie wszystko jasne. Wyjdzie vac ktory oprocz walki z cziterami bedzie unieumozliwial granie na piratach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CougaR2 Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 prodigy w 1.5 miala lepszy klimat... :? a ja i tak czekam na porządne inferno i nuke'a!! !! !! :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Może dodać do mapek... TO? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 XIII :] Jutro dodam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 no troche nedzie to prodigy zrobili wyglada jak by tam z 10 lat nikogo nie bylo :/ a w 1.X to jakos ciekawiej wygladalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Szczerze mowiac, to we wczesniejszych wersjach niezbyt lubilem peodigy. Ale myslalem ze teraz bedzie duzo lepsza ta mapka, przynajmniej tak wnioskowalem po screenach. Ale jakos nie podoba mi sie ona... oze jak dluzej pogram... A co do nuke'a i inferno, to mma nadzieje, ze to bedzie cos :) Bo to w sumie moje ulubione mapki, wiec czekam z nadzieja, ze nie spiernicza tego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 mam prosbe dajcie namiary na update 8 bo juz nerwicy dostaje jak nie moge sobie pograc w CS:S nak ktos by mogł to na GG 4191302 z góry dziex :D CS sam się updatuje przecież przez steama więc w czym problem? Każdy update przez steama do tej pory szedł, ten także... Jeśli nie idzie to to wskazuje tylko na jedną rzecz... :evil: :evil: P.S. Inferno było najlepszą mapą w histori CS'a (dla mnie offkoz), dla mnie poprostu nie ma lepszej mapki i jak ją spieprzą tak jak de_prodigy, to im bombe wyślę... Arnie, a może Ty się weźmiesz za inferno co?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Trza jakos serwer spopularyzowac, w niedziele wieczorem pustki :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quark6 Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Popieram Maka777 ze w Prodigy zabito klimat na CZ gralo mi sie na niej lepiej[jest maly wyjatek Bombside A (ten z komp.) tu wyglada lepiej tyle drabinek ;)) ] Panowie jak to jest z chetami ?? Jezeli widze oczami gosci i nie robi na niego flash to widze tak tylko ja czy gosc na chetach gra ?? Czy mozna to jakos wykryc ?? I z kad wiecie ze padl akorat head ?? Jest to gdzies wykazane ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 I z kad wiecie ze padl akorat head ?? Jest to gdzies wykazane ?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr3zer Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Popieram Maka777 ze w Prodigy zabito klimat na CZ gralo mi sie na niej lepiej[jest maly wyjatek Bombside A (ten z komp.) tu wyglada lepiej tyle drabinek ;)) ] Panowie jak to jest z chetami ?? Jezeli widze oczami gosci i nie robi na niego flash to widze tak tylko ja czy gosc na chetach gra ?? Czy mozna to jakos wykryc ?? I z kad wiecie ze padl akorat head ?? Jest to gdzies wykazane ?? Na nowym prodku nie mialem jeszcze okazji grac ale sobia ja przejrzalem. Wydaje sie calkiem spoko. Osobiscie wole jak jest jasniejj bo wtedy liczy sie skill a nie kamperstwo. Flash banga gdy patrzysz na speccie nigdy nie zobaczysz. Jest on widoczny tylo dla grajacej osoby. Zeby wykryc czity trzeba je z reguly poznac wiec daruj sobie. Niedlugo ma wyjsc vac oparty o jakis nowy algorytm ktory ponoc ma byc lepszy od tego z wersji 1.6. Mak77 do co inferno, nuke i chyba traina to bedzie to dosyc dluga droga. Mapy te byly zrobione przez zapalencow csa i sa na licencji tych tworcow. Aby valve moglo je przekonwertowac i pokazac nam najpierw musi sie dogadac z wlascicielami licencji. Ale zapewne rozmowy sa juz prowadzone od dluzszego czasu i moze zostaniemy zaskoczeni na swieta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palacz Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Witam . Staram sie czesto wpadac na serwek Tweak.pl i bede dzis na pewno wieczorem.. Optuje za duza iloscia mam z serii aim_AWP lub aim_XXX dobre sa do cwiczonek. A co do prodidxy.. no shiza jest 8) 8O :wink: - mapa jest spoko...- bunkry zajebiste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duszek87 Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Byłem, grałem, fajny serwerek, świetna atmosfera, ale mało ludzi :( I ping mógłby być lepszy ;-) Będę wpadał częściej, chcoaż w cs;s żadko gram. Gram pod nickiem [bORG] Duszek :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Kto ma ochotę wbijać teraz na serwa :D Gramy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duszek87 Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Możnaby dac adres na boarda cs.pl jeśli chcecie rozreklamować serwer ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 *"]Możnaby dac adres na boarda cs.pl jeśli chcecie rozreklamować serwer ;-)To nie jest serv forum cs.pl tylko tweak.pl :evil: Na cs.pl siedzi najwiedzej lamerstwa... i jak sie zacznie złazić to pospulstwo to bedzie taka sama tragedia jak na WP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Powiem tyle wywalić aim_awp!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 hud moja mapka ci sie nie podoba?? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 *"]Byłem, grałem, fajny serwerek, świetna atmosfera, ale mało ludzi :( I ping mógłby być lepszy ;-) Będę wpadał częściej, chcoaż w cs;s żadko gram. Gram pod nickiem [bORG] Duszek :-) Rozumiem ze znajomy xan'a ;]] Namow go zeby w koncu zagral z nami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 aimy są dobre ale imho powinny być ustawione na 10min max a jest to wogóle możliwe, żeby niektóre były krócej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 bardziej podopały mi się aimy w cs 1.6 a tutaj jakioś mi nie w paski. Oczywiście Arnie mapa jest piękna :]. Można tez ją skrócić...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 To tylko powiedz jak ? Ustawia sie limit na wszystkie mapy, a nie na kazda osobno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...