Duszek87 Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 *"]Byłem, grałem, fajny serwerek, świetna atmosfera, ale mało ludzi :( I ping mógłby być lepszy ;-) Będę wpadał częściej, chcoaż w cs;s żadko gram. Gram pod nickiem [bORG] Duszek :-) Rozumiem ze znajomy xan'a ;]] Namow go zeby w koncu zagral z nami Znajomy, ale on ostatnio chyba już nie gra :] chociaż w [bORG] jest :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Wchodzić na serwa! Go go go :D Pogramy troszku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 aimy są dobre ale imho powinny być ustawione na 10min max a jest to wogóle możliwe, żeby niektóre były krócej? Zgadzam się - da się tak skonfigurować serwa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morbider Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Witam Pogrywam na tym serwerku prawie od poczatku i od zawsze cieszy mnie gra z wami ale ostatnio cos sie zle zaczyna dziac , chodzi mi o przypadkowe osoby ktore lacza sie z serwerem pograja chwilke i sie nudza bo im nie idzie i wtedy zaczyna sie przeklinanie(bulwersuje mnie to bo czesto jak gram obserwuje moja corka ktora juz niestety umie czytac) wyzywanie a najgorsze jest jak gosciu na dowidzenia zrobi masowy TK za cos takiego powinien byc dozywotni ban Mam nadzieje że panowie admini wezna na cel takich graczy pozdrawiam i życze wesolych swiat a pod choinke samych headow LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 I tak jest Morbiter ;] Jezeli jestesmy i tak konfident robi takie kwiatki zawsze daje bana. Morbiter? Ten zawsze pijany :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 o poca nowy avatar ;] @moribder staramy sie egzekwowac kary ale nie zawsze na serwie jestesmy, a przegladanie logow do ciekawych zajec nie nalezy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Witam Pogrywam na tym serwerku prawie od poczatku i od zawsze cieszy mnie gra z wami ale ostatnio cos sie zle zaczyna dziac , chodzi mi o przypadkowe osoby ktore lacza sie z serwerem pograja chwilke i sie nudza bo im nie idzie i wtedy zaczyna sie przeklinanie(bulwersuje mnie to bo czesto jak gram obserwuje moja corka ktora juz niestety umie czytac) wyzywanie a najgorsze jest jak gosciu na dowidzenia zrobi masowy TK za cos takiego powinien byc dozywotni ban Mam nadzieje że panowie admini wezna na cel takich graczy pozdrawiam i życze wesolych swiat a pod choinke samych headow LOL No niestety zdazaja sie 'bezmozgi' na serwerze :x :evil: Postaram sie w najbliszym czasie cos z tym zrobic.... :twisted: :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidian Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Problemy z mikrofonem w CS :( Kupilem wczoraj sluchawki z mikrofonem Dialog-812(Logitech). Plyta to Abit z SoundStormem.Jak nalezy wpiac? Mam 5 wyjsc na karcie dzwiekowej.Na codzien uzywam glosnikow 5+1. Sluchawki dzialaja prawidlowo to znaczy dzwiek jest slyszalny dobrze.Niestety mikrofon nie dziala :evil: Probowalem chyba wszystkich ustawien Jacka:) ( ) ( ) ( * ) ( ) ( ) * - tutaj wpiety jest Jack od sluchawek.Gdzie wpiac mikrofon? Moze jest jakis program do testowania mikrofonu?? Program testowy z CS nie daje znaku zycia na mikrofonie:( Pozdrawiam Davidian Dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Problemy z mikrofonem w CS :( Kupilem wczoraj sluchawki z mikrofonem Dialog-812(Logitech). Plyta to Abit z SoundStormem.Jak nalezy wpiac? Mam 5 wyjsc na karcie dzwiekowej.Na codzien uzywam glosnikow 5+1. Sluchawki dzialaja prawidlowo to znaczy dzwiek jest slyszalny dobrze.Niestety mikrofon nie dziala :evil: Probowalem chyba wszystkich ustawien Jacka:) ( ) ( ) ( * ) ( ) ( ) * - tutaj wpiety jest Jack od sluchawek.Gdzie wpiac mikrofon? Moze jest jakis program do testowania mikrofonu?? Program testowy z CS nie daje znaku zycia na mikrofonie:( Pozdrawiam Davidian Dzieki za pomoc ( ) ( ) ( ) ( ) (* ) Tutaj jest mikrofonowe wejście na soundstormie :) Wszystko masz z tyłu oznaczone tak pozatym (przy każdym wejściu jest narysowany obrazek, czy tam w blaszce wynieciony ;) Pozatym kolor wtyku mikrofonu powinien być różowy tak jak i wejście :) ) A testować sobie możesz choćby windowsowym rejestratorem dźwieku :) (Start/akcesoria/rozrywka/rejestrator dźwięku). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quark6 Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Boxter zamiast sie smiac mogles napisac ze chodzi o ta durna ikonke w prawym gornym rogu , a tak to sie jej nigdy nie przygladalem. A do sprawy cheat-ow macie racje nie mozna rozruznic kto gra z cheat-ami jezeli sie ich nie uzywalo ;) i teraz widze z kad niektozy tyle fragow zbieraja jak na nich flash i inne zeczy nie dzialaja Czy nie mozna blokowac na serweze takich mozliwosci ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Boxter zamiast sie smiac mogles napisac ze chodzi o ta durna ikonke w prawym gornym rogu , a tak to sie jej nigdy nie przygladalem. A do sprawy cheat-ow macie racje nie mozna rozruznic kto gra z cheat-ami jezeli sie ich nie uzywalo ;) i teraz widze z kad niektozy tyle fragow zbieraja jak na nich flash i inne zeczy nie dzialaja Czy nie mozna blokowac na serweze takich mozliwosci ?? Widzisz, to nie jest tak do końca... Da się rozróżnić kto cheatuje a kto nie, nawet jeśli się ich nie używało, ale się trzeba zagłębić w zasadę ich działania, obejżeć parę filmików zich udziałem itd... Co do flashy, to cheaty nic tu do rzeczy nie mają :evil: Niestety da się w pewien sposób oszukać grę (problem znany od CS 1.1, Call of Duty i paru innych gierek). Nie będe pisał o co chodzi, bo jak znam życie wiele osób zaraz by zaczeło tego używać :evil: :evil: Ale to już sprawa każdej osoby z osobna, jeśli komuś sprawia radość granie z używaniem oszustw to jego sprawa... I tak zawsze znajdzie się lepszy, który gra uczciwie :twisted: Co do blokowania, jak Ty widzisz blokowanie takich rzeczy hmm?:) Od tego wlaśnie był VAC i CheatingDeath... Niestety, narazie oba programy dostępne tylko do starych wersji CS'ka, source jeszcze nie jest wspierany :( Prace nad VAC2 (dla niewtajemniczonych, Valve Anti Cheat 2) idą pełną parą, niedługo powinien się pojawić (daj boże na święta), co do cheating death to myślę że jego autorzy także pracują nad wersją do sourca... Inaczej nie da się zabezpieczyć przed cheatami :evil: Jeśli ktoś dowie się o jakimś nowym programie anticheaterskim na sourca to proszę o pilny kontakt na priv. Aczkolwiek teraz częściej niż przedtem, osoby podejżane na serwerze będą nagrywane i potem będziemy analizować demka, może chociarz narazie w ten sposób uda nam się wyplewić oszustów z naszego serwa :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Niechcacy wywalilem cala stronke ostatnia ( wiec mnie nie bic ) . Z 6 dobrych postow . Wszystko przez te karpie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 xan :) jeszcze raz zapodaje link dla chcących poczeatować trochę :D http://www.starterupsteve.com/swf/lolol.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Wiec ja daje znów mapke i pownownie powiem ze mi sie nie podoba ilość slotów na nowym servie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Atak#komara : nie wiem może źle widzę ale ja widzę tylko 16 slotów na każdym serwie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Fakt źle widzisz bo jest na nowym 24. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Wiec ja daje znów mapke i pownownie powiem ze mi sie nie podoba ilość slotów na nowym servie! To jest beta. A bet nie serwerze napewno nie dam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 A te aimy co dałes one przecie nawet beta nie sa! Mapka jest zrobiona napewno lepiej od nich! Albo ten rats na którym brakowało textur? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Na nowym serwerze zadnych aimow betowych nie ma. A zamierzam sie o tego 24 slotowca wyjatkowo zaopiekowac. Wiec poszukaj jakies fulle ;] Dobry w tym jestes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr3zer Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Pewnie chodzi o to ze ta mapa byla robiona pod bete i moga byc problemy z teksturami. Jeli chceice szukac nowych mapek to proponuje forum steam. Sa juz dwa nowe projekty wlasnie de_inferno. Wykonanie bardzo dobre ale niestety akcja jest rozgrywana po zmierzchu co mi osobiscie sie nie podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klekot Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 im wiecej ludzi do gry tym lepiej, wiec ja sie bardzo ciesze z tego 24-slotowca :) a jesli chodzi o aimy... ja uwielbiam te mapki, wiec moze by tak chociaz jedna dac ? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Jak lubicie aimo podobne syfy to macie: http://www.csvelocity.com/?page=viewmap&ma...ame=fy_torn_css Klekot - Taaa bedzie naprawde fajnie dzieki tym 24 slotom jak w Quake'u! :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Za mało wam slotów to idźcie na WP. Dzisiaj serwer ogarneli P.a.Dowcy i Hl2 :). Trzeba trenować przed meczykiem. Tak bedzie zawsze już na serwie tylko Hl2 i ja ze swoim teamem. Już dawno nie pisałem nic w tym temacie, ale osoby grające na tweaku wiedzą co się dzieje. :twisted: Nie wiem co by było, gdybym nie zobaczył tematu o CS:S pewnie nie miał bym 3 dop na półrocze, nieodpowiedniego zachowania za skrócanie lekcji tylko po to żeby pograć sobie dłużej w CS, nie miał był bym w klanie RXT, nie miał bym teraz swojego klanu, nie zabijałbym Hl2 (najbardziej to lubie, wręcz kocham) i nie miał bym od nowego roku kary na na granie w CS do poprawienia ocen (jeden z nas ma podobnie :(). Przede wszystkim nie poznał bym tylu genialnych ludzi i nie miał bym połowy listy z GG (100 osób pełna lista, bedzie więcej) i wiele naprawde wiele innych rzeczy jednych dobrych drugich złych. PO PROSTU CS MNIE OGARNAŁ - NIE MA LEPSZEJ GRY :!: Oficjalne otwarcie klanu nastąpi 1 stycznia nowego roku w tym samym dniu zostanie otwarta również strona i forum klanu. Szukam chętnych do klanu - niech piszą narazie do mnie na GG 3521442, a od nowego roku na forum. Pozdrawiam P.A.D | Dabek. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 i nie miał bym od nowego roku kary na na granie w CS do poprawienia ocen (jeden z nas ma podobnie :() Hehe, czyżbym wiedział o którym mowa? :) Aczkolwiek ja nie z Was tylko z |hL2-F.i| :) Nie no, ja tam nie mam kary od nowego roku, ogólnie grać na kompie niby nie mogę ;) No ale ja mam banię z matmy (a matura próbna z matmy zaliczona :lol: ). Ale damy radę :) P.S. Dabek, nie popadaj w obsesje z tą satysfakcją z zabijania nas :) Jakbyś łoił ludzi z czołówki polskiej, lub światowej (a w sumie kto tam wie :P może kiedyś i my nią będziemy ;)), to już inna sprawa :) A satysfakcje największą to ja mam jak kobieta jest zadowolona z... (jeśli widzisz kropki tzn. że nie masz 18stu lat :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 ...ale ja mam banię z matmy... Ekhm... :D A faktycznie Dabek ostatnio przesadza z tą radością zabijania klanowiczów z |hL2-F.i| :lol: Żeby miał też taką radość jutro, kiedy dostaną od |hl2-F.i| po pośladkach... :wink: Niestety nie będę mógł zobczyc/uczestniczyć w tym meczu bo jutro wyjeżdzam... :neutral: Ale jestem pewien że |hL2-F.i| wygra :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 |hL2-F.i| wasza wygrana/przegrana zależy od waszego składu, nie bedzie Frezera, Ble i Maka to mamy dużą szanse :P. Jeśli będą to wasza wygrana to mało powiedziane :(. Nam nie zależy na wygranej tylko na poznaniu się w extremalnych przypadkach i zgranie się jako tako teamu. Prawdziwą gre zaczynamy od nowego roku, więc |hL2-F.i| bójcie się nas :twisted: :twisted: Najbardziej i najczęsciej lubiem zabijać Banie, potem chodź żadko Frezera, Maka i ble. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Mnie nikt nie lubie ;] Tylko co poniektorzy z mojej druzyny czasami lubia mi w serdecznie serie w plecy dac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Oj nieprzejmoj sie Poca, ja tam lubie neiraz Ci przywalic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 |hL2-F.i| wasza wygrana/przegrana zależy od waszego składu, nie bedzie Frezera, Ble i Maka to mamy dużą szanse :P. Najbardziej i najczęsciej lubiem zabijać Banie, potem chodź żadko Frezera, Maka i ble. 8) Ten to już przesadza... :D Dla niego kill kogoś z |hL2-Fi| to normalnie orgazm... :lol: |hL2-F.i| wasza wygrana/przegrana zależy od waszego składu, nie bedzie Frezera, Ble i Maka to mamy dużą szanse :P. W każdym składzie jesteśmy boscy... :wink: a jak będzie to się okaże... :twisted: Pozdrawiam :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Tadam* mapki! *wryraz dźwiękonaśladowczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...