Goomba Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 No to ide grać w HL2.DM... :D :D :D Ile płacicie za serv czy macie jakoś po znajomosci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Serwer juz dziala Adminow prosze o nie resetowanie serwera Po zmianie configu wystarczy dac changemap Zwalony jest skrypt rebotujacy server :evil: nie dziala dobrze z debianem :( niedlugo powino byc to naprawione..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Wszędzie to wklejales :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Wbijać się na serwer. Jak wejdzie pierwszy gracz to ja też się dołącze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 a co z tym początkowym serwerem już nie będzie działał na zawsze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarus Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Mam male pytanie w sprawie mapki de_prodigy, otoz przed rozpoczeciem gry teoretycznie sie sciagnela, jednak po zaladowaniu sie wszystkiego widze same fioletowe sciany bez textur i napisy Error... Skad mozna pobrac teksturki, albo cala mapke ? Pozdrawiam Jarus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Mam male pytanie w sprawie mapki de_prodigy, otoz przed rozpoczeciem gry teoretycznie sie sciagnela, jednak po zaladowaniu sie wszystkiego widze same fioletowe sciany bez textur i napisy Error... Skad mozna pobrac teksturki, albo cala mapke ? Qp se orginała... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 ja mam prboblem z cs s i pisze tu bo bardzo mi zalezy na odpowiedzi. mam bardzo ciemno, rozjasnilem w opcjach grafiki jak sie tylko dalo, tj na 1.6 ale i tak jest ciemno. w cs 1,6 robilem tak ze minimalizowalem gre i rozjasnialem w opcjach karty graficznej. tutaj to nie dziala :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 kukifas - Zainstaluj se Power Strip'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Mam najnowszego patcha o ile pamietam to versję 6, a tu mi wyskakuje takie info ze jest uzywany nowzszy patch protocol (7) . Czyzby wyszedl nowy patch do CS:S?? JEsli tak moglibyscie mi podac link?? Bardzo prosze!!Panowie moderzy czyncie swoją powinność :!: :twisted: Mnie ukarano to ciebie też. Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter4 Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Mam taki problem: od jakiegos czasu pojawiaja sie u mnie takie jakies dziwne lagi: gram sobie a tu nagle wszystko sie zatrzymuje(tylko u mnie rzecz jasna, inni se dalej graja) na kilka sekund, a po chwili znowu zazyna dzialac. To jest na wszystkich servach jakie probowalem. Zauwazylem tez na net graphie ze wtedy klient przestaje odbierac dane(liczby w "in" sie zatrymuja), ale dalej je wysyla i moge w tym czasie grac, chociaz nie widze co robie. A teraz najlepsza część: kiedy taki "lag" jest dluzszy niz jakies 3-4sek. to po "odlagowaniu" z nieba zaczynaja spadac trupy!! Najczesciej w miejscu gdzie stalem, ale nie zawsze. Raz bylo ich tyle, ze zmniejszyl mi sie FPS z 40 do 10 na cala runde! Juz nie wiem co z tym robic. Niedawno robilem formata ale problem zostal. Jakby ktos cos o tym wiedzial nie ch napisze. Z gory dzieki. PS Nie da sie na tym forum wrzucic jpg-a z HDD? Chętnie wkleilbym screena z ladna gorka trupow(ew. moge komus wyslac na maila):P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klekot Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 ja poprosze na meila, bo bardzo mnie ta gora trupow ciekawi :lol: :lol: :lol: meil -> n.dawid@gmail.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Huh musze powiedziec ze wczoraj bardzo się miło grało :) Dzięki mikrofonom gra zespołowa dużo bardziej efektywna, i niektorzy nawet przez nie spiewali :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonTER Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Mi też ciała spadają z nieba jak jest lag :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Mi też ciała spadają z nieba jak jest lag :)Dobrze grałeś wczoraj jako Klaudia. U mnie też spadają. Np Jak zminimalizuje gre potem wchodze do gry pod koniec rundy w bazie gdzie zaczynam leży pełno trupów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonTER Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Dobrze grałeś wczoraj jako Klaudia. 8O :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter4 Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Mi też ciała spadają z nieba jak jest lag :)To znaczy ze to jest normalne? Bo mi to tak napewno nie wyglada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonTER Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 "Bo mi to tak napewno nie wyglada." Nie umiesz układać zdań po polsku? Według mnie to jest normalne. Po prostu ciała spadają i już :) Zawsze tak miałem i mam nadal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klekot Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 No to dzisiaj cala noc gram :) Mam nadzieje, ze bede mial z kim ;) Musze byc naladowany na sylwestra... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Widzieliście kto dzisiaj odwiedził tweaka :?: Dawno go nie było. Najpierw pod ksywką jeśli dobrze pamiętam @, a potem zmienił nicka na swojego. Wiecie chyba o kim mówie. Czemu tacy wielcy Csowcy często grają pod jakimiś innymi nickami. 8) Lol jak dzisiaj bede miał czas to napisze coś o przegranym meczu z hl2, bo jakoś mi sie nie chce pisać, ale jak sie wezme za pisanie bo troche to zajmnie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 dąbek może nas bardziej oświecisz? kto dokładnie i o której grał, bo jestem strasznie ciekaw któż to mógł być ?? (tylko nie mów, że to Ty byłeś :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 dąbek może nas bardziej oświecisz? kto dokładnie i o której grał, bo jestem strasznie ciekaw któż to mógł być ?? (tylko nie mów, że to Ty byłeś :D) Gucio, jeden z moich ulubionych i najbardziej wymagających przeciwników :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 hehehe jaka zapowiedź :wink: nie było mnie długo ponieważ zaniedbałem jak zwykle szkołe i nauke i musiałem nadrabiać. W cs'a nie grałem kilka tygodni o czym mógł sie osobiście dzisiaj mak przekonać dostając ode mnie kilka razy kulke* *będąc w tym samym team'ie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Nie no klaudia grala kapitalnie :] Ustrzelila mnie 3 razy mimo iz byla w moim teamie ;P A komentarze Vortexa na temat klaudi mnie rozwalil :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 A co ten sprosniak takiego wygadywal?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonTER Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 CHECK-IT, sorry, nie grałem 2 miesiące z tych samych powodów co gucio...więc musze jakoś wrócić do rutmu :) A swojego nicku nie będe chańbił :) Zacząłem wiec grac jalo begginer więc mój nick miał dawac do zrozumienia ze jestem begginer :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue57 Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Cze all niestety dawno nie mogłem z wami pogiercować a przyczyną jest ostatni update!!Mam problem ponieważ wchodzą serwery ale mam to samo co peter4 czyli gigantyczne lagi (jesli nie zwisy :-P ) . Po prostu nic nie da sie robic !!Ekran staje w miejscu !! Nie potrafie sobie dać z tym rady !!Jesli mialiście taki problem to prosze napiszcie jak go rozwiązaliście !! Z góry dzięki!Mam nadzieje że niedługo zagram z wami Pozdrawiam Blue57 :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue57 Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 nie no widze że mam talent :? Kurcze ledwo 2 posty napisałem a mam już 9 punktów kary !! Troche przesada no ale trudno!Musze sie pilnować bardziej! Widze że gracie teraz ! też bym chciał ! :/ Chyba mi juz tylko Quake został ! Jak będziecie coś wiedzieli to dajcie znac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zaraz kolejny dostaniesz :D Za dwa pkt. pod rzad ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Jakiego fcipe assaulta ma VorteX :D :D TA MAPA RZĄDZI !! Musi być ona na serwie tweaka :) MUSI !! BTW - pozdro Bania ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...