FastlY Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 nie wiem ktoś co może być przyczyną tego, że nie mogę grać na mapie inferno (kilka osób także), może za słaby sprzęt ??? przed i po formacie to samo, na piracie i oryginale to samo, może dlatego, że sp2 nie mam ale chyba nie ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Ja niemam sp2 i moge grac nie mam tych problemów :P:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 (edytowane) wydaje mi sie, że to wina mapy, dzisiaj np. na bs'ie przykrytym liśćmi wybuchła bomba, a w nastepnej rundzie nie bylo juz na nim skrzynek... :lol: EDIT: ja w przeciwieństwie do Rogera i Fastly'ego mam SP2 i nie mam zadnych problemów (thx harly :wink: ) Edytowane 8 Lutego 2005 przez Bania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harlus Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 (edytowane) Ja niemam sp2 i moge grac nie mam tych problemów :P:P 1265553[/snapback] ja nie mam problemów z tą mapą, chociaz podobnie jak Roger też mam SP2 1265588[/snapback] @Bania widze tu mala niescislosc. :P @FastlY brak sp2 na pewno nie jest powodem problemow z gra, natomiast jego posiadanie moze byc... ;) jaka masz karte? tzn w jakim trybie dx grasz? Edytowane 8 Lutego 2005 przez harlus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 A Sensor ;) Heheh nie wiem komu mam dziękować, ale DZIĘki tym, co załatwili mi znów ping w okolicy ~100 ;) Jutro poczytam resztę tematów, jestem już za bardzo zmęczony... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 @n4rcyz3|< twoim zdaniem prodek ucierpial po adaptacji pod source? dlaczego? 1264845[/snapback] To może ja się też wypowiem na ten temat bo mam takie samo zdanie :) Choć nie powiem, z czasem przyzwyczaiłem się do nowego prodigy, aczkolwiek ja traktuje go jako nową mapę a nie kontynuację starej, dlaczego? Już mówię... Mianowicie tamta mała miała niepowtarzalny klimat, to jest nie do opisania, starzy wyjadacze wiedzą że była to jedna z najlepszych (dla mnie zaraz za inferno i trainem;)) o ile nie najlepsza mapka w CSie, poprostu gdy się na nią wchodziło panował specyficzny klimat, to jest kurczę nie do opisania, tak jak napisał narcyz, poprostu nie do końca da się to wytłumaczyć :) szukam klanu w cs:s, zna ktos jakies godne uwagi? jakie sa w tej chwilie najlepsze polskie klany cs:s ? :D 1264962[/snapback] Ale ja rozumiem że na serwerze grasz pod innym nickiem niż Mess? :) Bo ja Cię nigdy nie widziałem żebyś szalał, a dostawanie się do najlepszych klanów gwarantuje tylko ponadprzeciętny skill :) No chyba że grasz pod jakimś tajemniczym nickiem, aczkolwiek ja na serwerze nie widziałem nikogo kto mógłby dostać się do dywizji CSS Team-Pentagram, a w tej chwili ona jest dość słaba ;) Nie żebym się czepiał czy chciał dogryźć, czy pisał to w celu podniesienia swojego morale, bo ja też słabo gram :) No ale życzę najlepszego w dostawaniu się do polskiej elity CSSowców :) Pochwal się jak będziesz w jakimś znanym klanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harlus Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 @mak777 hehe mi sie duzo bardziej podoba klimat nowego prodka, niz starego. ;) co do innych map, to generalnie najbardziej chyba podoba mi sie nuke (mowa o mapach z 1.6) - jedno co mi sie nie podoba w jego nieoficjalnego wersji pod source (de_go_nuke - ogolnie chyba najfajniesza wersja nuke pod source) to przebudowany korytarz prowadzacy od strony terro na pochylnie, bo nie mozna juz robic fajnych szybkich atakow, poprzedzonych porzadnym flash'owaniem (wczesniej mozna bylo z wejscia do korytarza tak rzucic flash'a, ze dolatywal na sama pochylnie, teraz zaslaniajace droge kanty scian na to nie pozwalaja). moze w oficjalnej wersji przywroca poprzedni uklad scian... ;) generalnie de_prodigy i de_go_nuke to najfajniejsze mapy jakie widzialem pod css. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sobolobos Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 mam pytanie - jak można w CSS zobaczyc ilość fps'ów podczas gry? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 net_graph 3I masz nawet wiecej niz sam FPS... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KNOW_HOW Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 A Sensor ;) Heheh nie wiem komu mam dziękować, ale DZIĘki tym, co załatwili mi znów ping w okolicy ~100 ;) Jutro poczytam resztę tematów, jestem już za bardzo zmęczony... 1265623[/snapback] Jak cie spotkam to usciskam ping serwera 34 :rolleyes: cos wspanialego - i niech juz taki zostanie . SensoR || Elemelek powraca :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Ale ja rozumiem że na serwerze grasz pod innym nickiem niż Mess? :) Bo ja Cię nigdy nie widziałem żebyś szalał, a dostawanie się do najlepszych klanów gwarantuje tylko ponadprzeciętny skill :) No chyba że grasz pod jakimś tajemniczym nickiem, aczkolwiek ja na serwerze nie widziałem nikogo kto mógłby dostać się do dywizji CSS Team-Pentagram, a w tej chwili ona jest dość słaba ;) Nie żebym się czepiał czy chciał dogryźć, czy pisał to w celu podniesienia swojego morale, bo ja też słabo gram :) No ale życzę najlepszego w dostawaniu się do polskiej elity CSSowców :) Pochwal się jak będziesz w jakimś znanym klanie :) 1265796[/snapback] well, pentagram nie gra w cs:s, przynajmniej narazie. ja pogralbym w jakims mocnym klanie bo wtedy naucze sie bardzo szybko grac, granie 16v16 mnie malo bawi :D co do klanu to teraz gram w pentagramie, ale nie w cs :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KNOW_HOW Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 (edytowane) well, pentagram nie gra w cs:s, przynajmniej narazie. ja pogralbym w jakims mocnym klanie bo wtedy naucze sie bardzo szybko grac, granie 16v16 mnie malo bawi :D co do klanu to teraz gram w pentagramie, ale nie w cs :). 1267100[/snapback] TWARDY zawodnik - musi walic headshooty raz za razem :blink: zapraszam na Tweaka to cie csowa lamka fragodajek Elemelek podszkoli z tego i owego :lol: . Edit: Mess a czy przypadkiem to nie Ty pogrywasz w MOHAA pod tym nickiem? W klanie GotcHa!>> w CB? alet to tak na marginesie - jak tak to napisz na priv Edytowane 9 Lutego 2005 przez KNOW_HOW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 gdzieś cię mess na serwerze widziałem kiedyś ;], ale nie mogłem sprawdzić twojego skilla, bo krótko tam byłem,ale jak grasz tak jak w kłejka to ja cię nie nauczę grać :D, ale te 2 gry chyba nie mają prawie nic wspólnego, ale jak szukasz klanu to coś napewno umiesz wpadnij kiedyś na serka z ksywą mess :D, może będe twoim fragiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KNOW_HOW Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 no i zabil ludziom klina teraz kazdy bedzie chcial go sprwadzic :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Ja go nie bede chciał sprawdzić, ja go po prostu zmieszam z błotem, zgnoję, sponiewieram, nie dam mu wyjść z respa :D Przyjdzie taki i szaleje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Znowu potrzebuje pomocy.... (ale wstyd :) ) Po formacie w steamie mam tylko aktywnego CS'a 1.6 i HL'a 1. Powinien byc jeszcze CS:S. Steam jest zainstalowany na drugiej partycji, zrobilem to specjalnie zebym nie musail sciagac CS'a po formacie, no ale jak sie okazuje jest inaczej... :angry: Nie ma mozliwosci zeby korzystac z dotychczas uzywanego CS:S? Bo nie usmiecha mi sie sciagac ponad 3GB, a niestety nie mam plyt, lecz samo konto. Tak wiec co radzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 nie wiem mi chodziło nawet po formacie, ale strasznie muliło mi :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Narcyzek, nie 3gb tylko 900mb, tez sciagam css ze steama. I zobacz co bedzie jak uruchomisz, moze zobaczy ze wszycho jest na dysku i nie bedzie ciagnal. A jak bedzie chcial to po prostu nie wylaczaj kompa jak bedziesz szedl do szkoly i tyle :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 @Jin uruchamiac probowalem i steam chce abym sciagnal CS:S. No a ja jednak sadze, ze "Disk space required 3416MB' to nie jest 900MB :-P Moze dlatego tak, ze on potrzebuje sciagnac tez HL2? Zreszta jak juz mowilme nie znam sie, bo nie mam plyt do tego. No ale dziwne mi sie wydaje, aby nie bylo rozwiazania na takie cos. Jak bedzie trzea to sciagne to, ale po co, jak mozna w tym czasie pograc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 @Jin uruchamiac probowalem i steam chce abym sciagnal CS:S. No a ja jednak sadze, ze "Disk space required 3416MB' to nie jest 900MB :-P Moze dlatego tak, ze on potrzebuje sciagnac tez HL2? Zreszta jak juz mowilme nie znam sie, bo nie mam plyt do tego. No ale dziwne mi sie wydaje, aby nie bylo rozwiazania na takie cos. Jak bedzie trzea to sciagne to, ale po co, jak mozna w tym czasie pograc :) 1267427[/snapback] Rozumiem że wrzuciłeś wszystkie pliki ze starego konta do odpowiedniego katalogu w nowej instalce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 (edytowane) Nie ruszalem nic. Steam byl zainstalowany na D i wciaz tam jest. Dziwne jest dla mnie, ze nie ma CS:S, a CS 1.6 i HL sa :-| EDIT Wydaje mi sie, ze juz jest ok, poniewaz CSS znalazl sie na liscie. Przy ktorej kolejnej probie pobierania gry nie pojawilo sie ze steam jest zajety tylko cos jakby ja zaczelo sciagac, z tym ze po chwili juz sie nie sciagalo, a mam 100%. Sorry za klopot i niepotrzeben posty, ael ten Steam mnie tak momentami wkurza ze wole spytac niz patrzec i cudowac z nim cokolwiek... Edytowane 9 Lutego 2005 przez n4rcyz3|< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harlus Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 (edytowane) nie wiem jak w przypadku css i hl2 (nie robilem tego jeszcze), ale samego steam + cs1.6 tez mam na innej partycji i po kazdym formacie dziala bez problemu (sciagal tylko jakies drobiazgi przy pierwszym logowaniu). jesli nie masz plyt z hl2 i css, a nie chce ci sie za kazdym razem sciagac, to kliknij prawym myszy na "play games/cunter-strike: source" i masz opcje "backup game files"... wpalasz na cd lub rzymasz gdzies na dysku i poza sciaganiem nowych aktualizacji nic juz nie musisz zasysac. Edytowane 9 Lutego 2005 przez harlus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 TWARDY zawodnik - musi walic headshooty raz za razem :blink: zapraszam na Tweaka to cie csowa lamka fragodajek Elemelek podszkoli z tego i owego :lol: . Edit: Mess a czy przypadkiem to nie Ty pogrywasz w MOHAA pod tym nickiem? W klanie GotcHa!>> w CB? alet to tak na marginesie - jak tak to napisz na priv 1267133[/snapback] nie :D gdzieś cię mess na serwerze widziałem kiedyś ;], ale nie mogłem sprawdzić twojego skilla, bo krótko tam byłem,ale jak grasz tak jak w kłejka to ja cię nie nauczę grać :D, ale te 2 gry chyba nie mają prawie nic wspólnego, ale jak szukasz klanu to coś napewno umiesz wpadnij kiedyś na serka z ksywą mess :D, może będe twoim fragiem ;) 1267158[/snapback] dopiero sie ucze :- D Ja go nie bede chciał sprawdzić, ja go po prostu zmieszam z błotem, zgnoję, sponiewieram, nie dam mu wyjść z respa :D Przyjdzie taki i szaleje... 1267271[/snapback] nie zaprzeczam ze to zrobisz ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 (edytowane) Ja go nie bede chciał sprawdzić, ja go po prostu zmieszam z błotem, zgnoję, sponiewieram, nie dam mu wyjść z respa :D Przyjdzie taki i szaleje... 1267271[/snapback] To mówisz że słowo TeamKilling nabierze nowego znaczenia? ;) To ja zrobię tak samo z Tobą ;) Tylko musisz poczekać do maja bo teraz nie mam czasu grać ;] Matura incoming :) Edytowane 10 Lutego 2005 przez mak777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 @Jin uruchamiac probowalem i steam chce abym sciagnal CS:S. No a ja jednak sadze, ze "Disk space required 3416MB' to nie jest 900MB :-P Moze dlatego tak, ze on potrzebuje sciagnac tez HL2? Zreszta jak juz mowilme nie znam sie, bo nie mam plyt do tego. No ale dziwne mi sie wydaje, aby nie bylo rozwiazania na takie cos. Jak bedzie trzea to sciagne to, ale po co, jak mozna w tym czasie pograc :) 1267427[/snapback] Skoro raz juz sciagales to powinienes sie zorientowac ze steam robi pliki 3,4gb a sciaga tylko to co jest potrzebne do csa, czyli 900mb, a grac mozna juz po sciagnieciu ~750mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Jin mówi dobrze, że CS ma 900MB. Tak tylko pisze, że jest potrzebne 3,4GB. Raz ściągałem CS'a przez Steama to wiem jak to jest. Nie trzeba HL2 ściągać. Moim zdaniem jak dajemy Backup files to powinno być zamiast 650MB - 700MB. Już praktycznie nie używa sie płytek 650MB i jak chciałem nagrać CS:S na CD to potrzebrzebowałem 3 CD, a wystarczyły by dwie 700MB. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CougaR2 Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Wreszcie zalatwilem sobie mikrofonik i mam problem. Gdy daje "Test Microphone" to dziala normalnie, a w grze nikt mnie nie slyszy :-| Moze trzeba gdzies go wlaczyc jeszcze? Moze jakas komenda jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Moze powinienes zwiekszyc 'voice transmit volume' (chyba jakos tak to sie zwie). Jest to w tej samej zakladce co test mica. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harlus Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 @CougaR2 pod jakim klawiszem ustawiles sobie "use voice communication" w "option/keyboard"? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 hmm... może valve wypuści instalke steama z wbudowanym hl 1, hl 2; cs 1,6 i source. kiedyś była taka tylko z hl1 i 1,6 co zajmowała 370mb. teraz zajmuje 600kb i za każdym razem trzeba ściągać np. 1,6. ale naszczęście z p2p można ściągnąć jeszcze starą wersje steama :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...