KZI Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 (edytowane) Może to komin Morgana jest ? Wiecie, coś ala fatamorgana ;) Kupcie ode mnie Gf4, będe miał na HL2 ;))))) Edytowane 27 Lutego 2005 przez KZI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Chciałbym poinformować graczy że już nie należę do klanu SeveruS (SeS), odszedłem sam 2/3dni temu... (to tak dla informacji dla tych co się mnie pytają o wyniki sparów ;) ). Aha i już nie piszcie do mnie na priv i gg jak są jacyś oszuści albo chcecie zmienić mapkę, został mi odebrany admin (powód: rzeokomo bardzo duże niezadowolenie użytkowników z mojego "adminowania"). Hmmm, zastanawiam się czy jest sens że wogóle to piszę, no ale skoro już napisałem, przynajmniej wszystko będzie jasne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 szkoda mak... :/ a z tym adminowaniem to ktoś przesadził :angry: no ale cóż, przecież zawsze można się poskarżyć na admina, bo to tylko on jest tym złym na serwie co wszystkich karci... :( n/c PS. Co do mapcyklu może by dodać jakieś mapki fy_ oraz np. cs_assault_mini? Taka moja propozycja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Aha i już nie piszcie do mnie na priv i gg jak są jacyś oszuści albo chcecie zmienić mapkę, został mi odebrany admin (powód: rzeokomo bardzo duże niezadowolenie użytkowników z mojego "adminowania"). Zbadam sprawe... <_< Kto z uzytkownikow mial jakies zastrzerzenia do "adminowania" mak777 ? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Zbadam sprawe... <_< Kto z uzytkownikow mial jakies zastrzerzenia do "adminowania" mak777 ? :blink: 1302264[/snapback] Eeee to Ty nic nie wiesz o zabraniu mi admina? Podobono z Tobą zostało to ustalone :mur: :mur: :mur: :angry: :angry: :angry: Najdziwniejsze jest to że nikt nigdy mi nie powiedział z userów że coś robię nie tak, fakt, czasami robiłem sobie jaja, ale tylko wtedy kiedy wszyscy je robili (teleporty np.). Jedynym userem na serwie z którym czasem się gryzłem był Angel of Darkness, ale nie wiem dlaczego jestem pewien że on nic nie mówił... Zresztą ostatnio gadaliśmy i graliśmy razem i było spoko... No cóż, nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem... P.S. Pożyczy ktoś odpłatnie PS2? Albo ktoś chce w miarę tanio sprzedać? :D Bo wyszedł Tekken 5 i Gran Turismo 4 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Nio Server Działa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VorTeX[PL] Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 LOL....z tym odebraniem admina z powodów złego zachowania...to chyba raczej nie był powód mak...kto Ci powiedział, że jest to powód odebrania admina Tobie?? Poca?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 (edytowane) ,Feb 28 2005, 13:24]LOL....z tym odebraniem admina z powodów złego zachowania...to chyba raczej nie był powód mak...kto Ci powiedział, że jest to powód odebrania admina Tobie?? Poca?? 1302727[/snapback] Dobrze kombinujesz... Wogóle nie powinien mi być odebrany admin (serwer jest i tweaka i klanu, a ja stałem się adminem na początkach serwera...) , teraz widzę że ktoś tu stworzył niezłą historyjkę a nikt oprócz wiadomo kogo o tym nic nie wie (np. CMX....) Chyba należą mi się jakieś wyjaśnienia... Koniec OT. Edytowane 28 Lutego 2005 przez mak777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Eee, nie robcie ze mnie wariata. A szczegolnie ty Cmx ;] Log z rozmowy z Cmx Poca - (20:37:06) 20:37:06 Jest sprawa ad. jednego admina Poca - (20:37:47) 20:37:47 chodzi o Mak i jego "fajne akcje" Cmx - (20:38:16) 20:37:45 co jest Poca - (20:38:37) 20:38:37 od czasu opuszczenia klanu Poca - (20:38:41) 20:38:41 swiruje na serwerze Poca - (20:38:46) 20:38:46 teleportuje sie Poca - (20:38:53) 20:38:53 slapuje "niewygodnych" graczy Poca - (20:39:50) 20:39:50 Apeluje o usuniecie go Cmx - (20:41:22) 20:40:51 ok Wg. mnie nie ma tu zadnych nie domowien. Zreszta ja tu tylko jestem pod adminem. A glownym jest Cmx. Ja dalem propozycje Cmx i powiedzialem co robi mak na serwerze. Cmx mogl sprawe odrzucic lub nie. Ale jako ze napisal "ok" ;] To zrobilem swoje. Poca, ty zła bubo :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VorTeX[PL] Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 no comment ... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 wiesz poca ja terz moge napisac ze slapujesz niewygodnych graczy :] np mnie :P wtedy mak slapowal i teleportowal mnie i siebie zeby sprawdzic nowa funkcje moda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 (edytowane) Eee, nie robcie ze mnie wariata. A szczegolnie ty Cmx ;] Log z rozmowy z Cmx (...) Wg. mnie nie ma tu zadnych nie domowien. Zreszta ja tu tylko jestem pod adminem. A glownym jest Cmx. Ja dalem propozycje Cmx i powiedzialem co robi mak na serwerze. Poca, ty zła bubo :/ 1302914[/snapback] Po pierwsze, jeszcze byłem wtedy w klanie... Po drugie, cała sytuacja miała miejsce gdy było parę osób na serwerze i wszyscy sobie robiliśmy jaja!! Slapuje niewygodnych graczy? Najpierw chciałem obczaić jak działa slap. Slapowałem się nawzajem z Arniem, (i parę razy banię ale nie zabierając mu życia za to że mnie postrzelił...). Wtedy to Ty jako super wielki admin dałeś mi bana... Mimo iż z Arnim robiliśmy sobie jaja, i jeszcze pisał do mnie czy nie potrafię szybciej... Co do teleportowania identyczna sytuacja, nie tylko ja się teleportowałem, ale zawsze w takie miejsca że zaraz ginołem i się reszta polewała, więc mnie do cholery nie oczerniaj! Bo już i tak mnie w[ciach!]iłeś wystarczająco, masz się za nie wiadomo kogo, woda sodowa Ci do łba udeżyła... Kończę temat... P.S. Dziękuję wszystkim tweakowcom za grę... EOT Edytowane 28 Lutego 2005 przez mechl!k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Powinienes temat skonczyc juz w pierwszym poscie i żalic sie Cmx'owi, a nie do forumowiczow. Napisalem to co ja osobiscie odczulem po Twoim adminowaniu. Bana nie dalem Ci tylko dlatego ze dawales slapy Arniemu. Mnie to akurat lata obok nogi i pierdzi na boki :/ Chodzilo mi o to ze wszyscy jeszcze grali, a jak sam dobrze wiesz dźwięk slapowania do najfajniejszych nie nalazy. Rozumiem raz, ale takie ciach ciach ciach z 40 razy to doprowadza do furii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 ... kurde ludzie :| Sie porobilo... M@k mam nadzieje ze bedziesz grał nadal na serwie tweak. Szkoda zeby takiego gracza brakowało ;) Co do zachowania m@k`a - jeżeli wszyscy robili sobie jaja to czemu on też nie mógł:> Często siedze na serwie w różnych porach dniach i nie zauważyłem, zeby kogoś teleportnąłm gdy wszyscy normalnie grali :| Gdy były akcje z cziterami ;) to i on sie pobawił. Przy testowaniu "latania" też byłem i jakoś nikt nie narzekał... To moja opinia. Nie wtrącam sie już w sprawy, ktorych pojąc nie umie :P;) Pozdr00!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Powinienes temat skonczyc juz w pierwszym poscie i żalic sie Cmx'owi, a nie do forumowiczow. Napisalem to co ja osobiscie odczulem po Twoim adminowaniu. Bana nie dalem Ci tylko dlatego ze dawales slapy Arniemu. Mnie to akurat lata obok nogi i pierdzi na boki :/ Chodzilo mi o to ze wszyscy jeszcze grali, a jak sam dobrze wiesz dźwięk slapowania do najfajniejszych nie nalazy. Rozumiem raz, ale takie ciach ciach ciach z 40 razy to doprowadza do furii. 1302963[/snapback] No to w takim razie Tobie już dawno powinni zabrać, za bezpodstawne kicki itd... Arni mi też dawał slapy i jakoś nikomu oprócz Ciebie to nie przeszkadzało, ciągle coś wymyślasz... Zresztą zawartość wypowiedzi powyżej mówi sama za siebie, szukasz byle pretekstu żeby się do mnie przyczepić... Ale spoko, koniec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 (edytowane) Prawda jest taka mak, że bardzo dziecinnie to załatwiasz. Jest sprawa dotycząca ewidentnie tylko ciebie, więc mogłeś (po mojemu powinieneś) załatwić ją prywatnie z CMX'em, na GG/PW, a nie na forum publicznym. Nie wiem czy chciałeś, żeby wszyscy na forum ci współczuli czy co... :? A co do adminowania to nie będę się wypowiadał... PS: Serwer już działa... mam nadzieje że wieczorem będzie sporo chętnych do gry... :D Sikorek, wiesz mowie głównie do Ciebie :wink: Edytowane 28 Lutego 2005 przez Bania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 jakos nie zauwazylem protestow od innych userow. zreszta ciebie terz moge o bezpodstawne slapy oskrzyc. gdy probowalem dobiec na bs. nikt nie jest idealny i ty terz nie. najlepiej zrobcie sobie konferencje mak poca cmx najlepiej tekstowa bo glosowo to nic sie nie bedzie dalo powiedziec jak wam nerwy puszcza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Prawda jest taka Mak, że bardzo dziecinnie to załatwiasz. Jest sprawa dotycząca ewidentnie tylko Ciebie, więc mogłeś (po mojemu powinieneś) załatwić ją prywatnie z CMX'em, na GG/PW, a nie na forum publicznym. Nie wiem czy chciałeś, żeby wszyscy na forum Ci współczuli czy co... :? A co do adminowania to nie będę się wypowiadał... PS: Serwer już działa... mam nadzieje że wieczorem będzie sporo chętnych do gry... :D Sikorek, wiesz mowie głównie do Ciebie :wink: 1303006[/snapback] Oj bania mało wiesz... Cała sprawa była załatwiana najpierw na priv ale nie odniosła skutku... A jak ktoś ewidentnie kłamie i Cię oczernia to się nie pozostaje biernym... Dorośniesz zrozumiesz jak ten świat działa... Nie chciałem współczucia, bo i z jakiego powodu? Chciałem żeby wyszło jaki to Poca jest super :) Dobra, koniec, już się nie wypowiadam bo to i tak do niczego nie prowadzi, widać niektórzy nie potrafią się do błędu przyznać... Chory żal za moje odejśćie z klanu, to na tyle (wtajemniczeni wiedzą o co chodzi)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 No tak przepraszam. To dzieki Tobie klan istnial i tak mi sie zrobilo smutno ze az musialem Ci zdjac admina z serwera i forum oraz zabrac moje konto Steam. Dżizus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 I co, jeżeli nie odniosła skutku to trzeba ja było rozgłośnić i wogole afere zrobić? Niby co mam zrozumieć, jak dorosne? Wg. mnie robisz z siebie niewiadomo kogo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 (edytowane) Eee, nie robcie ze mnie wariata. A szczegolnie ty Cmx ;] Log z rozmowy z Cmx (...) Wg. mnie nie ma tu zadnych nie domowien. Zreszta ja tu tylko jestem pod adminem. A glownym jest Cmx. Ja dalem propozycje Cmx i powiedzialem co robi mak na serwerze. Poca, ty zła bubo :/ 1302914[/snapback] Moje ok nie mialo znaczyc ze zatwierdzam :? tylko ze przyjelem do wiadomosci twoja apelacje odnosnie usuniecia Maka, bylem ostatnio bardzo zajety i dlatego tak odpisalem a nie inaczej. Ja przydzielalem glownych adminow i ja moge ich tylko zdjac z tego stanowiska. mak777 nadal jestes adminem, jesli ktos ma jakies aluzje do tego prosze na pm ;] Edytowane 28 Lutego 2005 przez mechl!k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Przepraszam, że się wtracam... ;] Ale czy nie możecie cytowac kawałku jakieś wypowiedzi? Musiałem już 2 posty edytowac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 M@k Powinien być nadal Adminem Zreszta Jest :D Ja niewiem Ja na Serku siedze bardzo czesto i akurat m@k Najmniej Robi Sobie jakies jaja.Najwiecej to Arnold :) i Frezer tesh czasami Se zacznie se slapowac.Arni Tej Akcji z inferno To nie zapomne jak zaczoles siebie samego slapowac i Wbiles sie na dach i majac glocka wystrzales 3-4 osoby :D Niewiem co kto ma do M@ka,Ale ja nic do niego nie mam Spoko ziom :D Zreszta ostatnimi Czasy bardzo Mało go widac na Serku Matura Tush Tush :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KNOW_HOW Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 :blink: :mur: :unsure: :mellow: :angry: :blink: :huh: i tyle w temacie ktory mnie nie dotyczy B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Zostawcie Maka777, to chyba jedyna przyjazna osoba która chętnie pomoże i wstawi się za Ciebie u admina (Tweak.pl). Miałem kiedyś mały problemi i to właśnie Maku mi pomógł, i nie wydaje mi się że nagle się chłop zmienił i jest jakiś "dziwny"... Pozdrawiam Maku! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 W zwiazku z tym co sie dzieje na tej stronie to wam powiem, ze takie rzeczy sie zalatwia na privie. A w sprawie klatkowania po updacie: zalamywalem rece jak na trainie przy jednej akcji mialem 13 fpsow, chcialem zobaczyc co bedzie jak wymusze 9.0 (a wczesniej bylo 7.0) i wiecie co? Nie spada ponizej 30 O_o ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 (edytowane) A mi Ping Skoczył Wacha Sie ponad 200ms :( Znowu nastały czasy Lagusa Maximusa :( Edytowane 28 Lutego 2005 przez RogerWhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Skonczmy temat ;] Mnie juz ping wrocil do normy tak samo jak fps Zapraszam spowrotem na serwer. btw przed sekunda odbyl sie mecz SeS^B vs. S.P.A.T ktory skonczyl sie wynikiem 25:23 dla nas ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 co do pingow... chyba bez zmian, co do spara: ladnie zwlaszcza ze na swoim serwie :lol: dobra wbijam sie w skore SaMoBoJcY :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 (edytowane) ja jak sie bawilem cl_cmdrate to wyprodukowalem ping 1... ale tylko na tabeli wynikow eh :) w net_graph pokazuje normalnie :D PS: jak sie skonczyl meczyk to przywroccie haslo:P w eye znowu mi pokazuje ping 150 :blink: Edytowane 28 Lutego 2005 przez N2O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...