Orgiusz Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 FRAPS nagrywa z aplikacji 3d odrazu do .avi tylko waza troche :wink: poza tym chyba duzo jest filmikow z cs:s... nie? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 CS:S - Fixed an issue which was affecting player movement prediction Kto może nie wyedukowanemu enigmie wyjaśnić co to znaczy? Znaczy na polski przełożyć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 CS:S - Fixed an issue which was affecting player movement prediction Kto może nie wyedukowanemu enigmie wyjaśnić co to znaczy? Znaczy na polski przełożyć... 1322508[/snapback] Naprawiono błąd który miał wpływ na przewidywanie ruchów gracza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Eeee? :> Nie wiedzialem ;] Mam fajny blad w grze. Slysze glos przeladowywania magazynka. Czesto wiem kiedy mam wpasc np. do pokoju bo akurat dana osoba przeladowuje bron. Pomocne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harlus Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 (edytowane) Mam fajny blad w grze. Slysze glos przeladowywania magazynka. Czesto wiem kiedy mam wpasc np. do pokoju bo akurat dana osoba przeladowuje bron. Pomocne ;] 1322666[/snapback] ha! wydalo sie czituchu smierdzacy! ;] psssyt... tak tylko miedzy nami - to chyba kazdy tak ma, a przynajmniej ja tak mam i to chyba od zawsze. to nie jest blad! :D Edytowane 11 Marca 2005 przez harlus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 To jest blad :> Watpie ze tworcy tak specjalnie zrobili ze slysze zmiane magazynka kolesia na koncu tunelu za skrzynia ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harlus Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 nie jest to blad! juz w 1.6 bylo slychac reload, no przynajmniej ja slyszlem - w rzeczywistosci zmiana magazynka tez nie jest bezszelestna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 (edytowane) CS:S - Fixed an issue which was affecting player movement prediction Kto może nie wyedukowanemu enigmie wyjaśnić co to znaczy? Znaczy na polski przełożyć... 1322508[/snapback] CHYBA Chodzi o to ze w trybie cichego chodzenia co jakis czas byl dzwiek "normalnego" chodzenia (Testowalismy to z Ble na trainie :]) Edytowane 11 Marca 2005 przez Micro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CougaR2 Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Poca ma racje... tez to czasem mam. Dzwiek reloadu powinien byc odtworzony z mniejsza glosnoscia a leci "na fulla" :D Co do "movement prediction" to nie zauwazylem zadnych zmian in plus. Dalej trafiam kolesi ktorzy schowali sie juz za rogiem, a inni trafiaja mnie... Lepiej niech Valve przestanie wydawac nowe mapki, a wezmie sie za te bledy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Heh dzisiaj mój ping oscyluje w net_graph ok300 :D:D Normalnie wypas :D Dostajesz po tym jak schowales sie 5m za rogiem :D Normalnie cut miut! No a sie ze mnie śmiali jak mówiłem ze słysze reloada :) Kampie sobie na dust2 na BSa, a tu nagle reload. Wstaje ide pocichutku a tu nic. Normalnie zawał. Gdzie on sie zczaił tak szybko... To na serio dosyć mocny błąd w grze, moim zdaniem :P Przeszkadza w normalnym nasłuchiwaniu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harlus Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 co do glosnosci to sie zgodze, faktycznie troche to dziwne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Bez kitu dzisiaj na d2 bedac na bs A to znaczy przegiegajac słyszałem reload a Bomba była na B Został jeden koles ja słyszac reload mysle sobie ze pewnie zaraz pobiegnie na B ;) wyskauje a tu nic :lol: ja myslałem ze tylko ja tak mam ale widac ze kazdy to ma <_< <_< ================ Słyszysz ze kolo przeładowuje to wyskakujesz i Zonk :zonk: :zonk: nie ma uciekł ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Bo to się leżąca na ziemi broń sama przeładowuje ;) Nie znacie sie nic a nic na tej grze. A trafienia przez ścianę jak już się za nią schowaliście? Po prostu każdy z Was dostał wcześniej kulkę, ale dopiero za winklem kulka znalazła mózg ;) Pozdro :)) Glock powerrrr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Jeszcze Valve ma SPORO roboty aby doprowadzic Source do stanu urzywalnosci. A CGL sie zbliza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CougaR2 Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Wlasnie trwa ECG :) Nasz Team Pentagram wygral juz dwa mecze (z forZe i SK-Gaming). Dzis o 11:30 graja w 1/8 finalu z plan-B (HLTV: master01.4npserver.de:27020). Link do drabinki. Zyczmy im powodzenia! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 (edytowane) już wygrali :D może szykuje się 15k e dla polaków ?? :P ps.a ja kur** musiałem formata robić i nie obejżałem, podobno o 15-17 maja grać z aTTax którzy są z wszystkich pozostałych najlepsi, szkoda że nie ma już Ninji, by był może finał TP vs NiP ;] EDIT: sorry pomyłka godz 14 :D Edytowane 12 Marca 2005 przez FastlY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Nie pamietam na jakim turnieju NiP rozpocznie oficjalnie reaktywacje. Ktos wie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 tutaj miało przecież grać, ale jeden zachorował, a ze nie mieli rezerwy wrocili do domu :(, szkoda moze cos ciekawego by sie dzialo ale GL TP :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 (edytowane) Prosze po mnie nie jechac nie czytalem tematu bo mnie ogolnie to nie interesuje :-| Mam jedno szybkie pytanie czy jest mozliwe uzywanie roznych chitow do gry po LAN'ie :wink: Wiem ze w necie tak ale czy w LAN'ie tez :unsure: Ja czegos takiego nie uzywam bo gram dla przyjemnosci i nie musze oszukiwac ale czasami sie dziwie jak niektorzy wala heady przez sciany :blink: Sorry ze wbijam sie w temat i z gory dzieki za info chodzi mi o wersje 1.6 :wink: pozdrawiam Edytowane 12 Marca 2005 przez chemiczny_ali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Jest masa cheatów, szczególnie pięknie działających na lanie - sprawdzałęm kiedys (bo ludzie nigdy nie grający wogóle w gry ciorali mnie jak chcieli) - ściągnąłem jakiś multi-czit :) i miał w sobie wszystko - WallHacka (widzenie przez ściany), autoaima, podpisy ile hp i jaka broń u przeciwnika, podświetlenie na różne kolory przeciwnika, blokada przed kiciek/banem (to bym chciał!) itp. Dało się nawet procentowo ustalić w jakie miejsca AIM ma zadawać obrażenia LOL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Widac teraz kto jest pro ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Jest masa cheatów, szczególnie pięknie działających na lanie - sprawdzałęm kiedys (bo ludzie nigdy nie grający wogóle w gry ciorali mnie jak chcieli) - ściągnąłem jakiś multi-czit :) i miał w sobie wszystko - WallHacka (widzenie przez ściany), autoaima, podpisy ile hp i jaka broń u przeciwnika, podświetlenie na różne kolory przeciwnika, blokada przed kiciek/banem (to bym chciał!) itp. Dało się nawet procentowo ustalić w jakie miejsca AIM ma zadawać obrażenia LOL. 1324076[/snapback] Dzieki o taka odpowiedz mi chodzilo :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Eee to nie wiedziałeś jak ja gram? ;) Mało grałem po lanie z nimi - wkórzali mnie -- porobiłem tylko screeny udowadniająć, że zabespieczenia nic nie dają. Mieli jakieś Cheating Deatch i coś tam jeszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 NiP juz na tej imprezie mial grac. A inf. znajdziecie w newsach w tym miejscu. Niestety Hyper zachorowal. Szczerze mowiac, to jestem bardzo ciekawy jak beda grali w reaktywowanym klanie. Bo jak grali w SK chyba kazdy wie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Pentagram`TaZ~ killed SKlHalgaard <Drally> with m4a1 Pentagram`TaZ~ killed SK|Gundersen <calc> with m4a1 Pentagram`TaZ~ killed SK|Kullenberg <eGene> with m4a1 Pentagram`TaZ~ killed SK|Svendsen <whimp> with m4a1 Pentagram`Napalm~ killed SK|Lutzhoeft <spx> with ak47 a obecna SK nie podskoczy nawet TP jutro godz 11.00 Pentagram gra finał ECG albo z aTTaX lub SK (z obydwoma wygrali :D) a więc jeszcze raz GL więcej info o występie TP w ECG znajduje sie na ich www : www.team-pentagram.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hausner Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 lepsze wczoraj bylo to ;) ===================== Plan-B Tactic leader: ok lets go ramp we can make it. Pentagram`neo~ killed - pB.Fujitsu Siemens | sesTe - with awp Plan-B Tactic leader: Just don't stop rush Pentagram`neo~ killed - pB.Fujitsu Siemens | omikron- with awp Plan-B Tactic leader: fuck him wtf Pentagram`neo~ killed - pB.Fujitsu Siemens | PYRO^^ - with awp Plan-B Tactic leader: he is fucking gay die niger Pentagram`neo~ killed - pB.Fujitsu Siemens | hades - with awp Pentagram`neo~ killed - pB.Fujitsu Siemens | apathy - with awp Plan-B Tactic leader: fucking polish cunt ========================= jednym slowem LOL przestraszyli sie naszych GL team-pentagram final jest nasz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 (edytowane) lepsze wczoraj bylo to ;) ===================== Plan-B Tactic leader: ok lets go ramp we can make it. Pentagram`neo~ killed - pB.Fujitsu Siemens | sesTe - with awp Plan-B Tactic leader: Just don't stop rush Pentagram`neo~ killed - pB.Fujitsu Siemens | omikron- with awp Plan-B Tactic leader: fuck him wtf Pentagram`neo~ killed - pB.Fujitsu Siemens | PYRO^^ - with awp Plan-B Tactic leader: he is fucking gay die niger Pentagram`neo~ killed - pB.Fujitsu Siemens | hades - with awp Pentagram`neo~ killed - pB.Fujitsu Siemens | apathy - with awp Plan-B Tactic leader: fucking polish cunt ========================= jednym slowem LOL przestraszyli sie naszych GL team-pentagram final jest nasz ;) 1325022[/snapback] skąd ty to wytrzasnełeś ?? na denku nie widać tekstów?? scorebot?? mi nie działa :unsure: ale w końcu neo w swoim żywiole :D a tutaj (oby) przyszli mistrzowie :D : Edytowane 13 Marca 2005 przez FastlY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 To niby nasi ? Dżizas... Ten w czapce... o jeju lol ... Nienawidze takiego stylu :( A ten po lewej na dole też jest kuul ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 KZI a ja myslalem ze liczy sie skill a nie styl ubierania ;] rotfl Wygladaja europejsko i dobrze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Poca tylko style ubierania sie liczy! Bez tego nie masz ;) Ale myślałem ze fotka bedzie w pokroju mistrzów CS, jaką kiedyś dał Poca... jednak mysliłem sie :P Ej coraz mniej lubie serwer Tweak :( Prawie wszyscy bywalcy mocno sie podszkolili, coraz trudniej sie gra :( Nawet freefrag mnie wczoraj zabił... ;) ;) Tak przy okazji, Arnie wysłałeś już jakieś filmiki do valve:> Tak tylko z ciekawości pytam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...