poca Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Jakie filmiki? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 No Sikor niezle Były jaja ja przychodze do kompa a patrze Sikor tanczy wokol mnie Świruje PAwiana strzela w nogi itd . To ja jemu hs z Kloca :lol: Ale to musialo wygladac ;) ======= pewnie chodzi o filmiki Cziterów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Może X sam się postrzelił ? Rikoszetem ;) Poca, ale w czapce można mieć skila ? :) łokropny.... A ten z lewej ma pęknięte spodnie w kroku :lol: :lol: Ja nie chce do "europy" także nie przesyłajcie mi takich czapeczek. Mam swoją czarną z Kinga Diamonda "Spiders Lulabay" z pajęczyną i pająkiem lol ;) A co do CS to chyba muszę zrobić przerwę, bo mi już do dyńki wali :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 A ten z lewej ma pęknięte spodnie w kroku :lol: :lol: Ja nie chce do "europy" także nie przesyłajcie mi takich czapeczek. Mam swoją czarną z Kinga Diamonda "Spiders 1325302[/snapback] Lepiej się dokładniej przyjżyj :) To identyfikator/plakietka :) Choć na pierwszy rzut oka też mi to tak wyglądało ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregK Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 de_dust2 Pentagram (CT) 8-7 SK (T) :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 de_dust2 Pentagram (CT) 8-7 SK (T) :-P 1325338[/snapback] Kurcze nie mam 1,6 żeby oglądać :( Na jaki serwer IRCowy wchodzicie żeby móc wejść na ten kanał (#wcg.live6)?? Odpiszcie szybko!! Przynajmniej będe miał wyniki ze scorebota!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregK Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 (edytowane) Kurcze nie mam 1,6 żeby oglądać :( Na jaki serwer IRCowy wchodzicie żeby móc wejść na ten kanał (#wcg.live6)?? Odpiszcie szybko!! Przynajmniej będe miał wyniki ze scorebota!! 1325351[/snapback] * Lista adresów ScoreBot'ów. Chyba quakenet jak dobrze na TP przeczytalem * #wcg.live * #wcg.live2 * #wcg.live3 * #wcg.live4 * #wcg.live5 * #wcg.live6 * #wcg.live7 * #wcg.live8 Ja jade na hltv:) Edytowane 13 Marca 2005 przez GregK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 * Lista adresów ScoreBot'ów. Chyba quakenet jak dobrze na TP przeczytalem * #wcg.live * #wcg.live2 * #wcg.live3 * #wcg.live4 * #wcg.live5 * #wcg.live6 * #wcg.live7 * #wcg.live8 Ja jade na hltv:) 1325365[/snapback] To są kanały :/ Ja się spytałem o serwer na którym można wejść na taki kanał :/ No tak żeby jechać na HLSW trzeba mieć CS 1.6 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregK Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 (edytowane) To są kanały :/ Ja się spytałem o serwer na którym można wejść na taki kanał :/ No tak żeby jechać na HLSW trzeba mieć CS 1.6 :( 1325373[/snapback] Z irca zielony jestem - irc.quakenet.org chyba o to chodzi :-P BTW Pentagrem (Terro) 8 - 4 SK (CT) :-P Nasi Mistrzami Europy - gratulacje :D (TP 16 - 11 SK) Edytowane 13 Marca 2005 przez GregK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 jaka druga mapa ?? wlaczyla sie na HLTV nuke a mi nie dziala, miała byc mapa TP inferno... wtf ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregK Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 (edytowane) jaka druga mapa ?? wlaczyla sie na HLTV nuke a mi nie dziala, miała byc mapa TP inferno... wtf ?? 1325396[/snapback] Chyba przerwa ale nie wiem. Tez cos nie tak u mnie. Kumpel zas mi gada ze koniec i nasi Matersy. Hmm :-P Edytowane 13 Marca 2005 przez GregK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 podobno już koniec :D :D :D polska rządzi w cs'a i nie ma bata :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 podobno już koniec :D :D :D polska rządzi w cs'a i nie ma bata :P 1325427[/snapback] Tak już koniec, naszym wystarczyła wygrana tylko na jednej mapce :) Big gratulacje dla ekipy Pentagrama! Jakby nie patrzeć to nie lada wyczyn!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 No łądnie, ja też gratuluje ! No, moeże temu w czapce mniej, ale niech ma też od mistrza KZiego ;) Mak - to on plakietkę do rozporka wsadził ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Hhehe :D Jemu ten identyfikator/plakietka Zwisa Ma Smycze i mu zwisa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 No gratulacje, ciesze sie ze Polacy pokonali SK, bo pokonac ich to raczej nie lada wyczyn (pomimo odmienionego skladu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 GRATULUJE BARDZO Team Pentagram Kurcze. Zloto dla Polski z e-sporcie to jest jednak wyczyn. Niedobrze mi sie robi jak komentujecie jak ten chlopak jest ubrany. Gezz :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Przynieść Ci wiaderko ? Superancko, że Polaczki w końcu coś osiągnęli ! Pentagram pewno teraz jest zadowolony, że pakuje w nich kasę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisakPL Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 (edytowane) KZI a ja myslalem ze liczy sie skill a nie styl ubierania ;] rotfl Wygladaja europejsko i dobrze ;] 1325132[/snapback] KZI ma wlasny styl ubierania - okularki al`a T-101 (patrzcie avatar) koszula Heros Security a na niej naszywka Iron Maiden w czerwonym Ferrari wyglada bosko :) (SBE 08LA) Pozdro! Gratulacje dla TP! Moja szkola! Prawie jak JxL :P ! Powaznie kawal dobrej roboty! Edytowane 13 Marca 2005 przez pisakPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hausner Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 To byla najlepsza akcja w tym meczu ;) ROLF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 ajm qrde blaszka szokt :] ogladalem ten meczyk na zywo i miazga kompletna :] co ci kolesie wyprawiaja to nie mam pytan... no i luq i jego AWP :] nawet komentatorzy sie zachwycali z textami " oh look luq has awp let's see what will come out of it?" :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 latrev skąd ty masz głosy, rayjko jakieś bylo ?? wywiad po z TP , nie śmiać się z ich angielskiego ;) bo też 1/5 nie zrozumiałem :P http://www.mymtw.de/files/downloads/60/1165_V015.wav oraz bardzso patriotyczny moment :P http://www.mymtw.de/community/gallery/full...x?image_id=9260 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CougaR2 Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 (edytowane) To byla najlepsza akcja w tym meczu ;) ROLF 1325931[/snapback] Filmik z tej samej randki LUq i eGene na bombsite B :lol: http://www.csk.pl/~gibson/piania.rar Edytowane 13 Marca 2005 przez CougaR2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nX` Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Mam pytanko dotyczące skinów broni oraz postaci do css . Podobno Valve zabrania zmieniania skinow itp. i moje pytanie dotyczy tego czy moga mi cos zrobić jezeli te skiny zmienie ( skasują konto itp.) ? Jezeli ktos ma te skiny zmienione niech napisze czy ma problemy z wchodzeniem na servy lub coś w tym stylu . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Filmik z tej samej randki LUq i eGene na bombsite B :lol: 1326425[/snapback]Heh, no naprawde ciekawa akcja :) Ale to chyba biorac pod uwage umiejetnosci tych graczy, bo u przecietniakow, to raczej nic nadzywczajnego. Dajcie mi sie pozabijac z okazji osimnastki, co? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 latrev skąd ty masz głosy, rayjko jakieś bylo ?? wywiad po z TP , nie śmiać się z ich angielskiego ;) bo też 1/5 nie zrozumiałem :P 1326420[/snapback] Ten gość który robił z nimi wywiad też chyba nie do końca angielski umie bo parę zdań powiedział w "dziwnej formie czasowej" ;) Ale i tak najlepszy był tekst gościa z TP: "wait a minute, I forgot a word, jak to się mówi, eeeee..." :P No ale cóż, ważne że grać potrafią! Bo to o to w tym wszystkim chodzi! I ważne że potrafią z tego czerpać przyjemność! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CougaR2 Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Szykuje nam sie pierwszy turniej CSS z tak duza pula nagrod - $100,000 - CPL Summer. A tweakowych klanow - SeS, SensoR - nie widze na tej liscie <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Kliknij na Special Guest and VIPs ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CougaR2 Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Kliknij na Special Guest and VIPs ;] 1326745[/snapback] Hehe... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 (edytowane) Nie no gratulacje chłopaką z TP :D:D Coś cudownego... Ma moze ktoś linka do tego meczyka :> Nagrywał ktos może albo cóś:> Chciałbym to zobaczyc... A ten LUQ to spoko snajper:> Ma ktoś od niego gg:> Nauczyłby mnie strzelać z tego porządnie :D:D Ale byłoby fajnie :D:D SeSa i GIGN nie ma bo wiadomo zebyśmy ich skosili jak dzieci ;) Nie byłoy widowiska, gdybysmy wszystkie mecze grali i dlatego ans nie wzieli :P Oto cała prawda. A po drugie pewnie samibysmy nie wzieli w tym czymś udziału, po co nam te 100K... na gufno to komuś... ps. WoW Ten filmik jest cudny!!! Prze goście. Normalnie sie poplakałem. Ma ktoś tego wiecej:> ...pierwszy raz widze dust2 w takiej formie jak na tym genialnym filmiku... ;) Edytowane 13 Marca 2005 przez xpektor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...