CougaR2 Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Jestem w szoku bo obejrzeniu tego demka :blink: Zastanawiam sie czy da sie to ustawic zeby bylo mniej wodoczne, to znaczy mniej "doskonale", bo inaczej wydaje mi sie bezuzyteczne. Kazdy potrafi to bez problemu dostrzec... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 dodaj tylko "o ile serw pozwala na spect obu teamow" bo bez tego to lypa <_< oby vacus szybciutko wyszedl i zaczal sie wyscig pomiedzy valve a chiterami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Obawiam sie ze Valve moze przegrac jak to powiedziałes "wyścig" Bo co z tego ze wyjdzie Vacek 2 jak zaraz wyjda cheaty obchodzace zabezpieczenia .I tak w kolo -_- <_< === Niewiem moze sie mylę ale takie jest moje zdanie ^_^ ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 To co zrobił Arnie to jest tylko uruchomienie czita i nic więcej. Zero konfiguracji i taki czit można odrazu wykryć. Arnie walił same heady, co można by zmienić na inną cześc ciała. To nie sztuka tak czitować, tak potrafi każdy głupi. Sztuka to jest granie tak na czitach, żeby nitk się nie skapnął. Arnie pewnie miał te czity co sie uruchamiają w tle i działają, potem tylko w grze zmienia się opcje na F, Arnie dobrze mówiem ??. Ten aimbot co sie tam znajduje jest żałosny i jak ktoś na nim gra to odrazu widać. Z tego packa wystarczy już WH z info o HP ammo i broni oraz zmniejszony rozrzut broni. Z takim "arsenałem" można spokojnie czitować w ukryciu. Nie moge sie doczekać tego VACka, dzisiaj w nocy już bedzie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CougaR2 Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Nie moge sie doczekać tego VACka, dzisiaj w nocy już bedzie :]Skad masz te informacje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 (edytowane) Wszyscy tak mówią, że w tym tygodniu miałbyć. Jak nie bedzie to nie wiem co :( Wkurza mnie to że gra coraz więcej cziterów i nie słusznie oskarżają o cziterstwo co nie które osoby :( Roger myśle, że Valve może nie wygra tej bitwy, ale będzie grało mniej cziterów, gdyż z początku ludzie mogą sie bać, że dostaną bana. Jeśli ktoś jedziesz na czitach to niech sie nagra póki może :P Edytowane 17 Marca 2005 przez Dabek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Tesh tak sadze ale zmniejszy (mam nadzieje) to ilość cziterów Sam nie probowałem i nie mam zamiaru uwazam ze to jest hmm. takie nie uczciwe i psuje wogle radosc z gry co to za radosc wykosic wrogi team majac cheaty <_< radosc jest wtedy kiedy wykosisz bez czitow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 (edytowane) Napewno część ludzi się wystraszy banicji konta - w końcu płacili (eee?) za grę :) A co do demka - teraz ktoś (hmm kilku) będzie szukało na necie tego programu (na serwie działa, no nie) i będzie się fes grało.... Ustawią co 3ci head, wh na 100% i podświetleni i [gluteus maximus] z gry. Single z botami roxx..... A jak widać, Arnie też ginął (eh lol :) ), czyli ustawiając mniejszą liczbę hedów (np te co 3ci) to jest praktucznie nie do wykrycia. Pięknie, mogłeś tego nie udowadniać :) Edytowane 17 Marca 2005 przez KZI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Marzenie scietej glowy. Szkoda pieniedzy pakowac w VAC2. Przeciez udostepniajac SDK tworcy znaja caly kod gry. Gl w wojnie z wiatrakami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 te demko było przepełnione chitem, słabo sie kryłeś z tym, było ustawić na klatę a nie na same hsy(chodz gdy byl czas testowania czeaterow na naszym serwie, nie dzialalo mi innym punkt niz glowa) slabo ci szlo cos, ale z tej maszynowy zajeb**** ciales dzisiaj bylo z kim konkretnym grac ;] ja gralem na nerwach bo jestem podczas odbywaniu szlabanu ;], a ze rodziciow nie ma, trzeba szalec :D ludzie sa, przewaznie 6-8vs6-8 czyli nie jest zle ;] przynajmniej dzisiaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Nom wiem, które czity Fastly testowaliście. Miałem ten sam problem, ale jeśli dobrze pamiętam jak dałem na chest (czy jakoś tak) to działało auto namierzanie. Pobawienie się troche czitami z botami to dobra rzecz. W moim przypadku lepiej poznałem techniki czitowania i teraz łatwiej takiego czita rozpoznaje i moja gra stała sie pewniejsza i teraz gra na czicie czy nie to tak samo mi idzie. Jeśli ktoś umie grać to tak mu czity nie pomogą, widzieliśćie to na przykładzie Arniego, pare razy zginął. :P To o której ten update :?: Bo nie wiem czy mam iśc spać 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Jak to sie mowi: WRRRRRRRrrrrrrrrrrrr Kto spłodził do jasnej i ciasnej tego cholernego moda co wyskakuje zeby votowac. Normlanie cos strasznego. Co kilka s wyskoczy okienko i naciskaj... Przed chwila (:P) skonczyłem gac ok 1,5 godzinną sesje na Dust2 - ok 80 rund. Jestem wykonczony psychicznie i fizycznie. PYBx nie wiem po co wogole jest, nie rozumie tego. Wyskakuje tylkoze CT moze potrzebowac pomocy i tyle :( Cały czas ct wtapiało strasznie, ale nikt z terro (prawie nikt) [gluteus maximus] nie ruszył. Pprostu niektorzy są fajni, niech se to szanują! VAC2, szczerze gowno da :P Przez kilka dni niektorzy beda mieli normalne staty (;)) ale pozniej wroci do normy. Po drugie z tego co mowicie jeśli ktos odpowiednio ustawi czity to nie ma szans go wykryc. Np WH, moim zdaniem jeśli ktoś umie sie nim poslugiwac nie ma szans wykryc. Gosciu moze sobie normalnie chodzic i tylko widziec gdzie, co, jak i z ktorej strony. To co Arnie pokazał to wiesz, dziecko 11latek cs i aimbot z neta ktorego ustawil mu kuzyn na same HS itd... === Dobrze ze nie zainstalowałem w koncu tych skinow :P === Co robił mój brat (Vasyli) dziś na serwie ze tak sobie i co niektorych przesral? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Czemu nie zainstalowałes :> Moze ktos chce w grze dzwiek inny niz standardowy :wink: M4 :D == i co Vacka nie ma :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 (edytowane) wogule sie nie krylem :> sciagnolem pierwszy lepszy czit i odpalilem :> nawet fire nie musialem naciskac :] czytajcie troche forum steam'a ktos z valve napisal ze vac2 bedzie w przeciagu tygodni i byl dopisek ze nie dni i nie miesiecy. czyli za 2-3 tygodnie Edytowane 18 Marca 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 No nie Valve zebrało kasiorke za HL2 i teraz sie obija jak ***. Taka kasa zebrana, to zamiast zatrudnić nowych to było by szybciej i lepiej, a tak sie opier****. Raz na 2 tygodnie dadzą jakiś update i jeszcze nic w nim nie ma ciekawego. Po co jakieś nowe mapki, jak tak najwięcej sie gra na dustach. Spoko jeśli Valve chce robić mapki to niech robi je swoją drogą. Najważniejszy jest teraz VAC2, bo teraz co sie dzieje na serwach to jest komedia, jak to powiedzieć czit na czicie. Odechciewa się grać. Nie warto jest grać klanówek :(:(:(:(:(:( Tak sie wkurzyłem :( i przeinstalowałem CS, bo jeszcze VACek mógł by coś znaleść i byłby ban :lol:, a tak jak nie ma to można tylko :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KNOW_HOW Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 (edytowane) Prosze wszystkich graczy serwera tweak z tagiem gign o skontaktowanie sie ze mna gg. A odnosnie czitow - nie ma co beczec ze vacka nie ma jeszcze bo nie wiadomo czy bedzie. Jezeli juz bedzie to pewnie przez 3 dni nie bedzie czita omiajajcego vacunia "zwie" i tak w kolo macieju. Cieakwy zabieg Arni zrobil filmik - i zaraz sie zaczelo zgadywanie co to za czita tam mial. Edytowane 18 Marca 2005 przez KNOW_HOW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 vac bedzie niedlugo jak pisalem. przegladalem tez forum unitedadmins i wyczytalem ze rownolegle z vac2 ma byc cheating death dla source'a. jeszcze mysle nad tym ale pewnie zainstaluje CD zeby rownolegle z vac dzialalo. sito bedzie drobniejsze ja wam powiem co to za czit :> (nie podam nazwy) to byl taki mltihack wall aimbot shootbot atyflash i wszystkich na radarze(CT i T) widzialem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Jak to sie mowi: WRRRRRRRrrrrrrrrrrrr Kto spłodził do jasnej i ciasnej tego cholernego moda co wyskakuje zeby votowac. Normlanie cos strasznego. Co kilka s wyskoczy okienko i naciskaj... Przed chwila (:P) skonczyłem gac ok 1,5 godzinną sesje na Dust2 - ok 80 rund. Jestem wykonczony psychicznie i fizycznie. PYBx nie wiem po co wogole jest, nie rozumie tego. Wyskakuje tylkoze CT moze potrzebowac pomocy i tyle :( Cały czas ct wtapiało strasznie, ale nikt z terro (prawie nikt) [gluteus maximus] nie ruszył. Pprostu niektorzy są fajni, niech se to szanują! VAC2, szczerze gowno da :P Przez kilka dni niektorzy beda mieli normalne staty (;)) ale pozniej wroci do normy. Po drugie z tego co mowicie jeśli ktos odpowiednio ustawi czity to nie ma szans go wykryc. Np WH, moim zdaniem jeśli ktoś umie sie nim poslugiwac nie ma szans wykryc. Gosciu moze sobie normalnie chodzic i tylko widziec gdzie, co, jak i z ktorej strony. To co Arnie pokazał to wiesz, dziecko 11latek cs i aimbot z neta ktorego ustawil mu kuzyn na same HS itd... === Dobrze ze nie zainstalowałem w koncu tych skinow :P === Co robił mój brat (Vasyli) dziś na serwie ze tak sobie i co niektorych przesral? 1334354[/snapback] Nie istnieje pojecie ze ktos sie umie kryc. Zawsze ktos popelnia jakies bledy uzywajac ESP/WH. Dla osoby ktora gra mniej jak rok jest to ciezke do zauwazenia. Ale jak ktos gra b.dlugo i widzial wiele to nawet po sposobie poruszania sie delikwenta jest w stanie zauwazyc ze cos jest nie tak. Tylko trzeba lat zeby do tego dojsc :wink: Aimbot jest banalnym czitem do wykrycia. Nie wazne ze koles wale w sama klate. To jest najbanalniejsze do zauwazenia. Nie zdziwcie jak kiedys wpadne na serwa pod fakiem i zobacze ze ktos testuje czity. Nagram demo i leci na boarda a potem zostaje dodany na Black liste. Wiec nie radze. Ciezko bedzie wam sie kryc bo za dlugo w to pocinam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 vac bedzie niedlugo jak pisalem. przegladalem tez forum unitedadmins i wyczytalem ze rownolegle z vac2 ma byc cheating death dla source'a. jeszcze mysle nad tym ale pewnie zainstaluje CD zeby rownolegle z vac dzialalo. sito bedzie drobniejsze ja wam powiem co to za czit :> (nie podam nazwy) to byl taki mltihack wall aimbot shootbot atyflash i wszystkich na radarze(CT i T) widzialem :] 1335101[/snapback] Ten czit nazywa sie ESP i nie jest to zadna tajemnica. Nie ma sensu kryc sie z ogolnymi nazwami gdyz nawet dziecko googlujac znajdzie syf. Trzeba jednak powiedziec ze ESP/WH maja takze swoje "dobre strony". Sluza takze przeciw ich uzytkownikom. Ogladajac demko warto obejrzec najpierw demko bez wlaczonego WH/ESP a potem drugi raz obejrzec z wlaczonymi. Widac wtedy co widzial cziter i widac czy faktycznie czitowal czy nie <_< Wpadne jak skoncze kompa skladac i zakupie wreszcie konto :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KNOW_HOW Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 ROGER zwracam honor - skopiowalem foldery sound i weaponmodels z armorepacka do css tak jak zasugerowales. Efekt jest taki ze mam to co chcialem bez zbednych dodatkow. Sprawdzalem tylko w grze m4a1 - dzwiek strzalu bez tlumika nie oglusza i nie rozstraja celnosci u mnie /cos jak pykniecie zmp5 z tlumikiem/. Efekt porzadany -wiekszosc strzalow to headshoty /prawie jak na filmiku u Arniego:)/. Takze tlumik z m4a1 powedrowal na stale do plecaka. Jedyny minus to brak rozeznania na tolerancje nowego vacka co do skinow- nie chcialbym dostac bana za inny skin broni:). jeszcze raz dzieki Rogerusie Paskudny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Nio mi z tym dzwiekiem M4 bez tłumika tesh sie lepiej gra dzwiek bardzo realistyczny.O wiele bardziej niz org. tesh tłumik u mnie powendrowal do Torby ;] Nie ma za co ja tylko dalem linka ;] Tego moda to jush dawno znałem tylko ze przerzuciłem kilka broni,dzwiekow nawed nie sluchałem :P ==== Mod zmienił M4 na lepsze pod względem wyglądu i dzwieku :D (Ja tak sadze ;]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 ekhmmm..... zróbcie porządek z mapami, 60 rund pffff mapa powinna 20-25 min trwać a nie 1,5h-2h Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 FastlY => już jest zmienione Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 T dobrze. Bo przedwczoraj byla dluga sesja na dust2, wczoraj na dust, wiec obawialem sie ze dzis bedzie jakas kolejna mapa trwala przez 2h. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Chłopaki - tłumik ni jest po to, abyście wy lepiej słyszeli, tylko po to, aby inni was nie słyszeli :) Teraz sztucznie wam się wydaje, że strzelacie ciszej:) No i..... skoro to pomaga wam, to zwieksza szanse w stosunku do kogoś, kto tego nie ma - czyli oszustwo - cheat :) hhyhy :legal: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 KZI to ściągnij i sam zobacz ;] B) B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Ja dziękuję ;) Dziś podobno o 19 gramy spara z SeS'ami ? Może jakieś info ? Kuchnia, wczoraj Elemelek mi szepnął, ale nic nie wiem... kto z naszej/SeSa strony gra ? Jakie mapy, ile gramy? Ze mną może być problem...mam trojana i nie potrafię go niczym usunąć i zrywa mi połączenie i zajmuje pewną ilość proca :( Także jak wylecę z serwa o nie bijcie ;) Nie mogę na razie formatu zrobić :( POZDRO ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Chłopaki - tłumik ni jest po to, abyście wy lepiej słyszeli, tylko po to, aby inni was nie słyszeli :)I nie wiedzieli skad kto strzela :P A co do Waszego spara, to oby druzynom GL & HF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 no właśnie KZI, co z tym meczem? gramy czy nie? kto u was jest Clan Leaderem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Elemelek jakby wszystkim kieruje :wink: co do pierwszej czesci to tez jestem ciekaw kto jak gdzie kiedy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...