N2O Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 w ASE mi pokazuje server :) ma ktos teraz troche czasu zeby pograc? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Wczoraj padł dzisiaj padł Moze ma jakies problemy z Nogami ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 w ASE mi pokazuje server :) ma ktos teraz troche czasu zeby pograc? :) 1344373[/snapback] Ja dzisiaj dopiero koło 18 wejdę,niestety w domu teraz porządki przed świętami :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KNOW_HOW Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Ogladal ktos dema z klanu prg-k versus vv? fajna jatka - podobalo mi sie bardzo - widac ze chlopaki grali czysto ale i tak prgk zazadali demka :P od vv- rzeznia byla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Ma ktos pozyczyc tylko plytki z wawy od HL2 ;/ prv me if sb can do so :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 (edytowane) Aurora co tym masz za sig :> Edytowane 23 Marca 2005 przez Poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Ogladal ktos dema z klanu prg-k versus vv? fajna jatka - podobalo mi sie bardzo - widac ze chlopaki grali czysto ale i tak prgk zazadali demka icon_razz.gif od vv- rzeznia byla daj linka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 (edytowane) Moze coś jakos rozleklamowac Server ;] Bo za malo osob na nim gra ;] Moze zrobic Ulotki :D i rozwiesisc po miescie kazdy swoim :> :lol: Ale zrobta cos z tym bo niedlugo to z cieniem grac bedziemy :wink: == A czemu nie ma votemap :> :mellow: Edytowane 23 Marca 2005 przez RogerWhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 tutaj macie te demka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Moze coś jakos rozleklamowac Server ;] Bo za malo osob na nim gra ;] Moze zrobic Ulotki :D i rozwiesisc po miescie kazdy swoim :> :lol: Ale zrobta cos z tym bo niedlugo to z cieniem grac bedziemy :wink: == A czemu nie ma votemap :> :mellow: 1345056[/snapback] WP chcesz z tego serwa zrobić ?? <_< po to jest hasło aby zwykły ludź tu nie wchodził, dla wybranych przeznaczony ten jest ;] ale prawda ludzi jest nie za wiele :mellow: jak szukac to może też na innych cywilizowanych forach;] ale sam nie wiem czy to dobry pomysł :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Nio tak jest ja niechce zrobic z tego serva wp.pl Ale chce zeby bylo więcej ludzi bo nie ma z kim grac Więc niech Admini rzuca jakis pomysł :D i go zrealizuja ;] Ja swoja droga dawał bym ip "ludziom zaufanym" I cywilizowanym ;] == Ludzie zchodza sie ale to tylko czasami od Święta :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregK Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 (edytowane) Wystarczyloby zeby zawsze bylo 5vs5, bo jak jest full to tez nienajlepiej sie gra. Edytowane 23 Marca 2005 przez GregK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 nio 5 Vs 5 6 vs 6 najlepiej wtedy sie gra przynajmniej mi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Więc niech Admini rzuca jakis pomysł :D i go zrealizuja ;] 1345186[/snapback] Sam cos wymysl :P Nie bedziesz tylko na innych liczyl. Zreszta trudno rozreklamowac ten serwer tak, aby nie przychodzily potem jakies matoly. PS. Roger widze wyedytowales siga, a gdzie podziekowania za pomysl dla mnie i Poca??: > Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Aurora co tym masz za status :> 1345011[/snapback] Szczerze powiedziawszy koles mysle ze przesadziles. A teraz moze chwila prawdy :angry: @ POCA - znamy sie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 No ja wymysliłem ulotki ;] a jak ktos bedzie sie nieodpowiednio zachowywał to Ban ;] perm :D == A no dzieki ;] Odkryłem ze to nie jest zwykły banan to Chiquita :D;] Widac po skórce ;] == Dawajcie ip'ka dla swoich Ziomali ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 (edytowane) Szczerze powiedziawszy nie znamy sie ;] @ mózgi ;] A nie lepiej np. dac haslo serwer w jego nazwie. Wtedy sporo osob sie przewinie przez serwer Edytowane 23 Marca 2005 przez Poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Poca wyglada mi to na to ze przesadziles i ty juz wiesz z czym. Przedsiewzialem juz pewne kroki... wiec uwazaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Ale nie wiem o co Ci chodzi czlowieku. No co, masz siga fajnego i co z tego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Sa sa sa sa sa :D No chłopaki, kończę zaliczać szkołę, kończę zbierać nowe komponenty do kompa i niedługo uderzę z podwójną siłą (look at my config) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Poca: ale wtedy przez serwa przewina sie glownie holendrzy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 jesli ma byc choc w polowie, ba w jednej setnej taki burdel i zero tp przy n00bach przez malutkie n jak na wiekszosci serwerow PL to ja slodko podziekuje. rozumiem ze potrzeba nowej krwi ale takie cos to mozna inaczej zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makatiel Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 i niedługo uderzę z podwójną siłą (look at my config) :DOj zeby skill rosl proporcjonalnie do upgrejdow kompa to bylbym w niebowziety:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Mam rozumiec ze nie tolerujesz gei :> No nie wiem co zrobic. Chcialbym zeby serwer byl ciagle pelny jak CD-Projekt. A hasla nie mozemy zdjac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 (edytowane) Cdp rzondzi ;] . Szkoda tylko, ze nie haslo bo jak wchodzi jakis masta blasta na serwa i gdy dostanie kulke w leb od razu wyzywa od czitow to sie krew w czlowieku gotuje :evil: Edytowane 23 Marca 2005 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Faktycznie,grałem na róźnych serwach i niektórzy strasznie się zachowują.Ja rozumiem że można się wkurzyć ale nie każdy musi być mastachem w CS'a.Ja na przykład lubię sobie popykać z ludźmi na poziomie a nie jak mnie wyzywają. A ludzi mało na servie oj mało :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Ja tam lubie grac z ekipa tweak... jesli jest nawet 2vs2 lub 3vs3 to jest spoko :D Ja tak lubie ;) Max 6vs6 bo jesli jest wiecej to nie wiem do kogo strzelac i FPS mi strasznie spada (procek niewydala). Moze na głownej stronie tweak cos dac:> Jakas reklame:> W róznych topicach cos napisac. Podpisy sobie zmienic, itd... Namowic ludzi z tweak aby zagrali w css... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 wybaczcie niedomowienia. beer-mode on :wink: ja bylbym bardziej za delikatnym wywiadem na innych serwach PL na ktorych mozna spotkac spoko graczy i zagadal o dobrym :lol: serwie CMX'a na ktorym istnieje cos takiego jak kulturka i team play. bo jak widze na de_cbble mega ts kampe czajaca sie na wiezy kiedy reszta lezy to mnie krew zalewa. a wyzywanie od cziterstwa olewam. smutna prawda jest taka ze wiekszosc n0000000bow uzywa aim i wh jako ich wrodzony skill :mur: i rozumiem podejscie innych graczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 wybaczcie niedomowienia. beer-mode on icon_wink3.gif ja bylbym bardziej za delikatnym wywiadem na innych serwach PL na ktorych mozna spotkac spoko graczy i zagadal o dobrym icon_lol.gif serwie CMX'a na ktorym istnieje cos takiego jak kulturka i team play. bo jak widze na de_cbble mega ts kampe czajaca sie na wiezy kiedy reszta lezy to mnie krew zalewa. a wyzywanie od cziterstwa olewam. smutna prawda jest taka ze wiekszosc n0000000bow uzywa aim i wh jako ich wrodzony skill mur.gif i rozumiem podejscie innych graczy. eCH pan Jaskuła na Suzuki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 nie. nie on :wink: gralem kiedys na jakims PL chyba 6vs5 jako ct i W KAZDEJ rundzie ta jedna kampa siedziala w okienku gdy reszta teamu biegla na bsy. a jak wytluklo sie bombera z obstawa to z gory bylo wiadome gdzie jest jeszcze jeden punkt. dlatego nie bardzo mi sie widzi na serwie nowych ktorzy przeskoczyli quake'a na cs'a. ale jestem tylko graczem na serwie wiec nie mam wiele do gadania :lol: lekka zmiana tematu. pytanie wiazace sie z n000bostwem i chamstwem :arrow: jak na spectcie widze ze ziomkowi ciagle rusza sie ekran ( a drgawek raczej nie ma ) to jest to jakies gowno co sie sciaga i odpala w tle cs:s'a? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...