mak777 Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 to pewnie wina chlopakow z SeS... ;P tak, tak, a swistak siedzi i zawija w te sreberka... ;D grajac kiedys na sensie 4 zaladowalem cfg kolegi z sensem 16 (chyba) i nie potrafilem na bs'a dojsc... ciagle baczki krecilem! ;D 1346362[/snapback] Kurcze ale ja poważnie gram na 20 :/ Od pierwszego CSa :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 (edytowane) No rzeczywiscie macie problem, na jakim sensie gra mak... :roll: Aurora: nie mozesz po prostu zostawic na noc wlaczonego kompa, albo wyjsc z domu na jeden dzien? ;] w 7-9h powinno ci sciagnac jezeli masz lacze na ktorym da sie grac ;] Edytowane 24 Marca 2005 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 (edytowane) Problem w tym ze juz sciagam druga noc... i dopiero 15%...z 3.49GB a wcale nie mam pewnosci ze to z oryginalnych plytek. No chyba ze mi ktos przez gg przesle ja zostawie kompa wlaczonego na swieta bo i tak wszyscy wybywaja z domu razem ze mna. Lacze mam b.dobre... Asterek 256/96 pod 1 w nocy 768/96 ale i tak :mur: :mur: :mur: Leci jak krew z nosa Edytowane 24 Marca 2005 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 No rzeczywiscie macie problem, na jakim sensie gra mak... :roll: 1346409[/snapback] No nareszcie jakaś normalna wypowiedź ;) A właśnie mi się coś przypomniało :) Jak byłem u zenfista i testowałem monitorek to sobie u niego zmieniałem na 20 :) Jego się spytajcie :) Jak potem siadł po mnie to kółka kręcił :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Problem w tym ze juz sciagam druga noc... i dopiero 15%...z 3.49GB a wcale nie mam pewnosci ze to z oryginalnych plytek. No chyba ze mi ktos przez gg przesle ja zostawie kompa wlaczonego na swieta bo i tak wszyscy wybywaja z domu razem ze mna. Lacze mam b.dobre... Asterek 256/96 pod 1 w nocy 768/96 ale i tak :mur: :mur: :mur: Leci jak krew z nosa 1346413[/snapback] jak masz orginalnego keya i ściągasz to ze steama to jest chyba orginał nie ? : <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Mam oryginalnego keya ale z wersji retail, potrzebuje plytek instalacyjnych a sciagnac nie moge bo pisze ze klucz z wersji retail. Mam TYLKO klucz bez plytek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 He? Nie rozumiem za bardzo. Ja dostalem samo konto od kumpla i jakos bez problemu sciagnalem cs'a. Ze streama mozesz pociagnac samego countera, ok 800mb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Jak daje registry key to mi pisze "your cd-key is from retail version , plz insert instalation discs" cos podobnego ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harlus Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 moze to jest z takiej wersji, jaka amd dodaje do swoich prockow - umozliwia granie tylko w hl2 i tylko w singla? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 "Installation of Half-life 2 Retail Standard is required before continuing. Please insert you HL2 Retail Standard CD/DVD into the drive and select 'install' from the autorun menu." POczytalem troche po sieci i wyszlo. Albo ktoraj literka jest inna z cd-keya. np i to 1 albo o = 0 Albo reinstal steama ;f ide probowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaelm Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Zauwazylem ze wasz serv stoi na gameservers.net. Mam male pytanko - czy sa jakies problemy z platnoscia (np. zwiazane z przelewem do innego kraju), jakie pingi macie, i czy sa wogole z nim jakies problemy? :) Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 (edytowane) jedyne co moge powiedziec to czasmi pifpaf leci w kulki z pingami i resami serwow... SZLAG MNIE ZARAZ TRAFI :mur: reinstal steam nic rejestracja nowego usera nic zmiana literek na inne np 8 - B O - 0 nic wywalenie clientblabla.blob nic !!! :mur: :mur: :mur: Moze mi ktos przeslac obrazy plyt przez gg ;/ Wyczytalem ze przyczyn moze byc wiele. Edytowane 24 Marca 2005 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Aurora - odezwij do mnie na gg. Moge ci udostepnic backup CS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 kurfffaaaaa....... co to się po tym updejcie dzieje ???!!! Wchodze na pierwszy lepszy serwer, a tam kolesie z aimbotami, speedhackami i innym syfem sie rżną..... :? Byłem chyba na 3 serwach (zagranicznych) i na każdym był conajmniej jeden cheater :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Nie to co u mnie ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 POCA wylacz tego bota co mowi przedstaw sie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Wystarczy wpisac "rozmowa" ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 szczailem, bot sie zamknal ale msg nie dochodza :F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harlus Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 (edytowane) POCA wylacz tego bota co mowi przedstaw sie ;] 1346664[/snapback] hmmm bardzo interesujace... Wystarczy wpisac "rozmowa" ;] 1346671[/snapback] to rowniez baaardzo... szczailem, bot sie zamknal ale msg nie dochodza :F 1346673[/snapback] nie moze byc?! normalnie jestem w szoku! chyba zrobie sobie screen'a z tymi cennymi uwagami na temat css, zanim przyjdzie moderator i to usunie! ;] Edytowane 24 Marca 2005 przez harlus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 cos wam powiem. mam kupla co gra(w mohaa co prawda ale i troche w 1.6) na sens35, w windowsie na max i akceleracja jakos wysoko. koles ma opanowana cala przestrzen do okola siebie na 1cm^2 biurka :] kiedys u niego gralem i wysiadlem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Jak ma beznadziejna kulka to zrozumiem... Ale nie na dobrym optyku. Sam bylem kiedys u kumpla, jakas kulka, musialem dac sens 12 zeby w miare sie gralo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Jak sie nazywa ten mod co teraz macie na servie zainstalowany? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Jak ma beznadziejna kulka to zrozumiem... Ale nie na dobrym optyku. Sam bylem kiedys u kumpla, jakas kulka, musialem dac sens 12 zeby w miare sie gralo. 1346737[/snapback] Dobra skończ już nie wierzysz Twoja sprawa, jak chcesz zobaczyć zapraszam do Wrocławia, mi tam nie zależy żeby mi ktoś wierzył albo nie :) EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 @ atak komara chodzi ci o mani plugin? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 @ atak komara chodzi ci o mani plugin? 1346846[/snapback] Ta... THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 WIADOMOŚĆ DNIA hehe Serwer już działa ;], gramy dzisiaj coś w nocy ?? bo nie wiem czy po jakiego browara się opłaca iść do sklepu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Ho ho Server Działa ;] Moze zrobimy jakaś Nocna Sesje ;] ?? Kto sie pisze B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Czemu nie... Ale w takim razie, chyba sie przespie teraz :) Bo i tak jeste mwystarczajaco zmeczony... Nie mialem okazji wczensiej napisac, ale mi tez brakuje tego "buga" (jesli tak to mozna nazwac) z tlumikiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 z ciekawości pograłem sobie z botami na ustawieniach maka i ja mu wieże ! na tym sensie da sie grać i żeby uzyskiwać dobre wyniki trzeba sobie tego sens'a wyćwiczyć oraz mieć wprawną ręke ! @aurora chyba nie wiesz co to skromność... a do tej pory guwno pokazałeś ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Lepiej nie pyskuj bo ci Leb odstrzeli :lol: ;) Ale jestem tego samego zdania Zagraj z nami Pr0 Gamerami ;) to sie okaze co potrafisz :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...