mak777 Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 BTW. Proponuje wylaczyc na serwie wszystkie te szmelcowate dodatki, soundy itp. Zostawic czystego amx/admin moda czy co tam zainstalowaliscie na serwie. 1361644[/snapback] Nie ma admin moda ani amx'a pod sourca... Jest Mani-Admin mod B) A co do dźwięków to nie ma żadnych dodatkowych, te co są mogą odgrywać tylko admini :) A innych śmieci raczej nie ma :) P.S. Pod jakim nikiem grasz? :) Dzisiaj czeka mnie format więc spodziewam się dodatkowych 20fpsów ;) Bo po zmianie z 6600gt nie miałem formacika ;) P.S.2. Ma ktoś super selekcjonowanego A64 na sprzedaż? 3000 albo 3200? Bo trochę mi się pozmieniało i nie wypali ten 4000 :( Jeśli ktoś ma i chce sprzedać niech walnie smsa na 503-939-462, bo nie wiem czy dzisiaj zdążę do kompa dobić :) P.S.3. Do spotkania na serwier Aurora ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Dzwieki sa zupelnie inne od poprzednikow poczynajac od 1.0 konczac na 1.6. Tak jakby byly "gluche" Hmm zailczylem twardego zwisa chyba grafy na trainie... Super. Na pewno nie z mojej winy/kompa. -Train - AHAHAHAHAHAHHAA Tosz to jest profanacja w bialy dzien :mur: :mur: :mur: -Mapy - juz nigdy nie zobacze fajnych meczy na hltv z fajnymi taktami... Nasuwa mi sie 1 stwierdzenie. Pathetic. -nie widac recoila... jedynie walac w metalowe przedmioty widac gdzie kule leca :mur: -hmmm to jest moje subiektywne wrazenie grania po 15 minutach heady wchodza wreszcie jak powinny a nie jak w 1.6. Headziki ala 1.5 yeah... 1361692[/snapback] Hmm, Train jest w miarę spoko, poczekaj aż zobaczysz Prodigy! Dla mnie to jest dopiero profanacja :P Mapy, nie powiedziałbym że Pathetic, ale pograsz dłużej zrozumiesz do czego biję (na początku wypowiadałem się identycznie jak Ty ;)). Sprawa Recoila, hmm, nie wiem jak na dx7 i 8, ale na 9 widać elegancko ;) Zgadzam się co do dźwięków, są inne niż w poprzednich częściach, co wcale nie znaczy, że złe bądź gorsze, kwestia przyzwyczajenia B) No i nareszcie jakaś osoba która potwierdza podobieństwo headów z cs 1.5, bo narazie wszyscy twierdzili że są z doopy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 bo sa z doopy :lol: a ze niektorzy opanowali do perfekcji hs w skokach to tylko pasc na kolana i walic glowa w podloge :wink: a widocznosc recoila tez jest. no...tylko ze tez mam dx9 :D a co do narzekania na inne dziweki :arrow: nie gralem we wczesniejsze ale bez przesady ile mozna tluc to samo? i kwestia zwisow. mnie raz na dluuugi czas (przed ostatnim updatem) wieszal sie aztec. teraz wszystko w normie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr3zer Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Dzwieki sie roznia to jest fakt. W 1.5 mozna bylo okreslic pozycje przeciwnika co do metra w sourcie jest to niemozliwe. Co do hedow z [gluteus maximus] to wine za to ponosi netcode i poki tego nie naprawia bedzie jeszcze duzo fartow. Nie wiem jaka macie wersje cs:s mak i orgiusz :P bo ja i cale forum steama nie widzi "recoila" w sensie toru lotu kul. Mozna jedynie sprejowac na wyczucie. Co do dynamiki gry to jest to tylko zludzenie po postacie poruszaja sie w tym samym tepie jak w poprzednich wersjach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zadnych nowych soundow nie ma ;] Jest goly Mani Mod. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Kurde, Aurora - wkurzasz mnie :( W koło smęcisz, marudzisz, znów smęcisz, coś tam narzekasz... Pokaż w końcu grę albo odejdź zanim pokryjesz się wstydem..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 :ploom: nie to ze Tobie KZI czasem zdarza sie...mnie zreszta tez :D ale dobrze prawisz. Aurora zapraszamy na serw gdy bedzie tak 7 graczy zeby nie bylo tloczno i heja na aztecu :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Z dzwiekow to mnie dziwi, ze jak stoje na office, na koncu dlugiej (od strony T) to slysze jak sie rozbija szyba w tym pokoju na lewo od respa CT :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KNOW_HOW Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Dzwieki sa zupelnie inne od poprzednikow poczynajac od 1.0 konczac na 1.6. Tak jakby byly "gluche" Hmm zailczylem twardego zwisa chyba grafy na trainie... Super. Na pewno nie z mojej winy/kompa. -Train - AHAHAHAHAHAHHAA Tosz to jest profanacja w bialy dzien :mur: :mur: :mur: -Mapy - juz nigdy nie zobacze fajnych meczy na hltv z fajnymi taktami... Nasuwa mi sie 1 stwierdzenie. Pathetic. -nie widac recoila... jedynie walac w metalowe przedmioty widac gdzie kule leca :mur: -hmmm to jest moje subiektywne wrazenie grania po 15 minutach heady wchodza wreszcie jak powinny a nie jak w 1.6. Headziki ala 1.5 yeah... 1361692[/snapback] DZWIEKI sa do ...? Toz to herezja - powiem Ci kolego ze potrafie zlkoalizowac i umiescic w rozsadnym miejscu na mapie biegnaca czy tez tlukaca sie osobe w zasiegu powiedzmy od 50-100mp/metropiksele nowa miara ukladu si :)/ Jest to kwestia przyzwyczajenia sie do gry na sluch. -Co do DZWIEKOW w tym miejscu martwi mnie tylko ewentualnosc vackowego bana za dodane dzwieki wystrzalow i skinow broni /armorpack/- ZAAAAAWIECHA -Mam naprawde slaby komputer i jeszcze nie zdarzylo sie zeby zawisl przy ladowaniu mapy grze czy wychodzeniu z serwera. Mala ilosc fpsow powoduje lekkie lagi -ale zeby zawieche ??? pierwsze slysze /nie jest to wina gry/ TRAIN - mapa nawet fajna ale tu sie zgodze z Toba - majac na wzgledzie laaaagi jakie powstaja na niej w moim sprzecie i kosmicznie maly miejscami fps /ogolnie mapa mi sie podoba/ RECOIL??? ja go widze - wez ak czy mg i postaraj sie trafic pelna seria kogos oddalonego- jeszcze nie slyszalem zeby regulowac strzal poprzez recoil - to co dzialo sie na 1.5z wykorzystaniem recoila przy strzalach w glowe z ak bylo cholernie nierealistyczne. BALISTYKA - nei wiem jak masz ustawione opcje ale przeciez widac pluski wody przy strzalach odlupywanie sie drewnianych drzazg czy tez piaskowe gejzerki - przypatrz sie dobrze HEADSHOTY - wchodza jak powinny???? Rozbawil mnie micro ostatnio piszac gdy strzelilem heada z awp z bliska bez zooma- ze przeciez celowalem skaczac gdzies w okolice nog :)- a ja mu na to nie wiem gdzie celowalem ale hedzior wszedl :). I wczorajszy przyklad RogerWhite i osobnik +i- wybiegli obaj /nie pamietam jak sie ta mapa nazywa- zamek z blankami/ wybieglem mierzac w okolice torsow weszly dwa ladne heady - az bylem zaskoczony. - HEADY to temat na oddzielna BAJKE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Ze niby co ;) Ja tego nie przypominam :P Hedy hedami ale gdy Widze Poce jak wyskakuje to tylko pozostaje paciorek zmowic ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 (edytowane) Wczoraj bylem na D2 i officie przez jakies 10 minut... Nie gram pod fejkami :wink: Szukajcie Sorcerer'a ... Jesli chodzi o traina Nie wiem jak sobie wyobrazasz ta mape na cw bo ja w ogole. Zbyt banalna ta mapa... 5 wejsc, pociagi z ***** i w zasadzie na mapie jest 1 poziom. Dzwieki hmmm. Na d2 bylo w miare ale na officie bieg i strzaly momentami zlewaly mi sie w jedna calosc. Moze i kwestia przyzwyczajanie. Ale poki co nie przerzucam sie. Headziki - tak tak wchodza jak w 1.5 . Szkoda tylko ze sa randomy w biegu i recoil lamerski w porownaniu do 1.5. Teraz 1 lepszy dzieciak bedzie szalec. Jestem ciekaw jak to na cw wyglada bo to inna bajka. BTW. Moze mi ktos wytlumaczyc taka rzecz bo mi sie to rzuca w oczy. Jesli to jest serw Gneta to... Source - ma naprawde zwalony netcode gdyz na serFach 1.6 Gneta czy pifpafa mam ping 5-20 a na Sourcie 40-80 :? VAC Nie bojcie sie podmianek itp. Vac to bedzie sciema... Zreszta jak sobie wyobrazacie banowanie za podmianki z pakow jak do tej pory valve dawalo na tym polu wolna reke? Zreszta wystarczy sie zastanowic. Vac bedzie defensywny w dzialaniu na niewielkim obszarze. Przeciez Vac bedzie dla Hl2 , Source oraz DOD'a wiec bedzie bardzo ograniczony. BTW. Jak ktos nie wierzy w pewne heady to polecam sciagnac filmik col - the underground. Najlepiej z sk-gaming.com filefronta czy fileplanaeta czy co tam jeszcze znajdziecie :wink: Edytowane 1 Kwietnia 2005 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Ja im nie oddam mego m4 ;] El ty nie strasz ludzi moze za czity beda bany Ale ze podmiany Przeciez kazdy ma prawo miec takiego cs'a jakiego chce (mowie tu o podmianach ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Ja im nie oddam mego m4 ;] El ty nie strasz ludzi moze za czity beda bany Ale ze podmiany Przeciez kazdy ma prawo miec takiego cs'a jakiego chce (mowie tu o podmianach ;)) 1361859[/snapback] Wlasnie to mialem na mysli :wink: Btw. Jaka jest odleglosc miedzy Bemowo lotnisko ---> nowowiejska --->arkadia--->bemowo lotnisko ;p Dzis tyle sie najezdzilem rowerem i nogi mi z tylka wypadaja :razz: Hmm Jaka jest widoczna roznica miedzy mat_dxlevel 70 a 80 - zauwazylem tylko jakosc textur i brak bump mappingu. Jest mat_dxlevel 81? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr3zer Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 (edytowane) dx7 - mat_dxlevel 70 dx8 - mat_dxlevel 80 dx8.1 - mat_dxlevel 81 dx9 - mat_dxlevel 90 Tak jest 81 :) Edytowane 1 Kwietnia 2005 przez fr3zer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Roger, każdy może mieć jakiego chce - jasne, ale niektórzy mają białe postacie i ciężko aby taki Cię nie zauważył :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taipan Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Odnosnie VAC2 - http://forums.steampowered.com/forums/show...threadid=268016 Sorcerer w tej wersji CS'a najlepsze sa standardowe ustawienia cl_cmdrate i cl_updaterate (30 i 20) masz takie ? Jesli chodzi o traina to gra mi sie na nim bardzo podobnie jak w starszych wersjach, jedynie rozmieszczenie drabin mnie drazni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 "I use cheats to watch demos / when watching matches from HLTV. Will VAC 2 ban me? All wallhacks and cheats of any kind will be banned if used on a secure server." Pewnie nie dacie serwa jako "secure"? Mnie by pasowało, a Roger by przeżył bez "czitowanego" m4 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Nigdy nie gram na defaulcie net kodu ... 1.6 - Gnet / pif - pingi 5-20 Source - 40-80 Ten sam netcode wedlug skryptow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KNOW_HOW Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zdjalem skorke z awp - zostala na m4 deagle i skaucie oczywiscie na bombie tez :P Zostawilem jednak wszystkie dzwieki specyficzne dla danej broni /zwlaszcza dla skauta/. Dziwnie wygladalo awp z chromowana luneta i wykonczeniem w drewnie /ani sie z tym ukryc ani na randke zabrac/. Jestem zwolenikiem oksydowania - im mniej sie sprzecior do mordowania swieci tym lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 (edytowane) Witam :sad: Niestety mam smutna wiadomosc, serwer z dniem dzisiejszym zostanie/zostal wylaczony. Umowa sie skonczyla. Nie wiem kiedy zalatwie jakas inna maszyne :? :sad: Edytowane 1 Kwietnia 2005 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VorTeX[PL] Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 hehehe... dobry żart Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Witam :sad: Niestety mam smutna wiadomosc, serwer z dniem dzisiejszym zostanie/zostal wylaczony. Umowa sie skonczyla. Nie wiem kiedy zalatwie jakas inna maszyne :? :sad: 1362263[/snapback] eeee nie w takim dniu powinieneś to robić:D , nie z takimi wałami się obchodziłem, więc myśle że ten jest również taki ;] ps. jak dzisaij dla jaj nie będzie serwa, zapraszamy na rogrywki w ET ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 hehehe... dobry żart 1362271[/snapback] No nie wiem, wejdz sobie na HLSW. 1 kwietnia - czyli nowy miesiac skonczyl sie abonament na serwer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 hehehe... dobry żart 1362271[/snapback] Niestety to nie żart... Sprawdźcie serwer... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VorTeX[PL] Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 (edytowane) a mało razy serwer był not respond?? nie ma sie co łamać...są przeciez inne serwery an necie prawda?? wystarczy znalezc taki co stoi wiecznie pusty z dobrym pingiem i sie umawiać wieczorami...cierpliwie czekając na tweaka Edytowane 1 Kwietnia 2005 przez VorTeX[PL] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 hehehe... dobry żart 1362271[/snapback] To nie zart Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 (edytowane) Jezeli ktos chce pograc w cs zapraszam ok. 15:50 na IP 217.113.239.227:27015 Edytowane 1 Kwietnia 2005 przez Poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 to nie zart serw nie reagowal na komendy rcona zareagowal na jedna rcon _restart i jak sie wylaczyl to juz nie wstal :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Wałek :P Kiedys Cmx mowil ze ma umowe na czas nie okreslony ;] Pamietam :D i ze server bedzie wieczny ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Wlaczcie juz serwer skoro Roger rozwial wszelkie watpliwosci ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...