Jin* Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 213.218.117.236:27015 CD Projekt # Counter Strike: Source Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Dzięki stary przyjacielu ;) Jeszcze pifpafa poproszę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Nie mam, w ASE tez nie widze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 http://pifpaf.pl/index.php?doc=serverslist serwey pifpafa żaden od wczoraj nie działa.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 (edytowane) Ah, norma - żałoba... nie rozumieją, że nie każdego to obchodzi. Edytowane 3 Kwietnia 2005 przez KZI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 (edytowane) Buahahahahahha zaden serwer nie dziala? Juz to widze pozwy o zwroty pieniedzy i reklamacje, jakos mi sie w to nie wierzy : O 83.16.152.162 Hmmm Dlaczego jest 0/8 na serwie a ja mam ping 100 : O Ja chyba podziekuje. Nie gram powyzej 50ms :-| Edytowane 3 Kwietnia 2005 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 publiczne serwey nie działają, ale nie wiem czy akurat z tej przyczyny te prywatne co masz na hasło, działają ten serwer ma ping....ekhmmm, bez nikogo na serwie ma ponad 100.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Ja miałem na Tweaku ponad sto (120) i grało się spokojnie, ważne aby nie było lossa i choke ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomQL Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 83.16.152.162 Hmmm Dlaczego jest 0/8 na serwie a ja mam ping 100 : O Ja chyba podziekuje. Nie gram powyzej 50ms :-| 1366223[/snapback] Tak jak mówiłem, jest teraz łącze 2048/512 z tym, że tam jest jeszcze serwer http i parę stronek, także upload jeszcze trochę leci, ale można jeszcze grać :P W poniedziałek testujemy nowe łącze od pkp telekomu, zobaczymy jak to będzie i we wtorek już powinno chodzić wszystko na nowym łączu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 n1 i oby tak dalej ;] Mam pytanie. Jest mozliwosc ze serw bylby na deathmatch'u? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomQL Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 n1 i oby tak dalej ;] Mam pytanie. Jest mozliwosc ze serw bylby na deathmatch'u? 1366279[/snapback] Chodzi o przejście z serwera CS:S na serwer HL2: Deathmatch ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laudini Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 (edytowane) Witam jak wam chodzi Counter na Geforcie 6600? Niespowalnia? Co powiecie o tym ? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=47080464 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=46668117 Edytowane 3 Kwietnia 2005 przez laudini Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomQL Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Mi tam ładnie chodzi na moim 6200@6600 . P.S. http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=47122177 - tutaj masz kup teraz :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Nie chodzi mi o CS:Souce deathmatch mode. NOrmalny Source tylko ze kazdy odradza sie natychmiast po smierci z uzbrojeniem jakim chce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomQL Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Bo ja wiem, ja osobiście wolę zwykłego, normalnego Sourca :] Na deathmatchu była by straszna rzeźnia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Nie chodzi mi o CS:Souce deathmatch mode. NOrmalny Source tylko ze kazdy odradza sie natychmiast po smierci z uzbrojeniem jakim chce. A gdzie ty cos takiego widziales? I wogole jaki jest tego sens? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 bylo takie cos w 1.X jak pamietam w z tego co wiem source nie ma takiej opcji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 A gdzie ty cos takiego widziales? I wogole jaki jest tego sens? :blink: 1366667[/snapback] Jest tego mnostwo na 1.6 Jaki jest sens grania powolnego FFA? Przeciez ffa nie nauczy Cie nic przydatnego na cw poza gra na sluch. Tak to na deathmatchu mozna reflex i aimba pocwiczyc bo nie czeka sie wiecznosci az typy sie do konca wybija Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Acha, jest na 1.6... Jak zrobisz na sourca to daj znac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Nie chce sie powtarzac (ale musze :-P ). Czy ktos wie czemu po zmianie rozdzialki na 800*600 mam obraz troche ( 3-4cm) przesuniety w lewo? Jest na to jakis sposob? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomQL Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 (edytowane) Ustaw sobie manualnie przez OSD monitora i po kłopocie :-) UPDATE: Może ktoś wbije pograć - ping wieczorkami lepszy :P Edytowane 3 Kwietnia 2005 przez TomQL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Instalujcie Xfire! Szukajcie mnie jako: xpektorek Pogramy gdzies razem! Tylko bez pausy jak wczoraj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Ustaw sobie manualnie przez OSD monitora i po kłopocie :-) 1367236[/snapback] Chyba nie sadzisz, ze po kazdym wejsciu/wyjsciu do/z bede przestawial geometrie monitora. To by bylo chore raczej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomQL Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Też miałem takie przypadki, no, ale ustawiłem raz w OSD monitora i on sobie już zapamiętywał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Witam. Jak w CS:S wyłączyć lub zmniejszyć imiona wyświetlane pod czas gry jak się najedzie celownikiem na kogoś ?? U mnie one zajmują z pół ekranu!! :mur: :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Option - Advance i tam bylo chyba Don't show players name. I teraz nick nie bedzie sie pojawial pod celownikiem tylko w lewym dolnym rogu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Witam. Jak w CS:S wyłączyć lub zmniejszyć imiona wyświetlane pod czas gry jak się najedzie celownikiem na kogoś ?? U mnie one zajmują z pół ekranu!! :mur: :mur: :mur: :mur: 1368173[/snapback] Options>Multiplayer>Advenced>Center player names(lub coś w tym stylu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustawcss Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 HackCam - Coming out this month Znalazłem piękną rzecz - program działa tylko w trybie spectatora i przypomina to używanie wallhacka, dodatkowo oceniane są reakcje oglądanego gracza względem niewidocznych przeciwników. to demo (plik avi 31MB) obserwujcie reakcje programu w lewym górnym rogu http://70.84.187.66/~outofam/HCPromo.zip PS ten sniper na koncu to na pewno nie Poca, bo nie wykończył goscia hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 i vac pomysli ze to cheat jest i da ci bana :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustawcss Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Quote: Will I be banned by VAC2 if I use HackCam? HC will be compatible with VAC2. pożyjemy zobaczymy, na razie tylko fajnie to wygląda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...