Aurora001 Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 (edytowane) HackCam? ROFLMAO... Oto czasy na filmie ktore wydaja mi sie czyste przedstawione jako cziterskie. Obejrzalem film za 1 razem przy naturalnej szybkosci. Potem na 7/10 zeby wypac jakies rzeczy ale i tak to za duzo wiec w przyblizeniu podaje czasy akcji ktore zostaly podane jako cziterskie przez program ale sa/moga byc czyste. 1:22 1:32 1:38 1:45 2:23 2:32 2:48 3:26 Program imho bedzie do bani... Za malo widac. Lepiej obejrzec demo ze 1 razem tak po prostu a potem ze zwyklym wallhackiem. Zauwazylem ze program nie rozroznia tego czy postac biega czy strzela a wtedy mozna latwo kogos przez sciane namierzyc czy nawet celowac w nia... Nie przyjmie sie ten program... Chyba ze go bardzo mocno dopracuja... Najbardziej mnie rozsmieszylo lock recoil oraz pre-aim. Program sobie moze byc i to sprawdzac ale tak naprawde bedzie sie za duzo razy mylic... Edytowane 4 Kwietnia 2005 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 kiedy serwer powróci............... mamo, łehehe :( :-| :-| :neutral: :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomQL Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Serwer jest postawiony - IP 83.16.152.162:27015 24/7 , tyle, że teraz średnie łącze, miało być dziś nowe, ale jeszscze musimy popróbować, myślę, że max w przyszłym tygodniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 (edytowane) Nareszcie wróciłem :D Od piątku rana bez kompa :D Jeszcze jak w poniedziałek popołudniu wszystko skompletowałem to się okazało że moje Hynixy (nomen omen chodzące na intelu na 280fsb i na amd na 270) odmówiły posłuszeństwa na DFI LanParty :/ Szkoda tylko że się dowiedziałem po kupnie tej płytki że nie lubi się z Hynixami :P I tutaj wielkie dzięki dla ZenFista że podrzucił mi Corsairy z podpisu :D Ogólnie masakracja, ale wszystko pomału wraca do normy :D Może dzisiaj zagram chwilę wieczorkiem z Wami na serwie Toma jeśli będziecie grali :) P.S. Jeśli ktoś gra wieczorem koło 21.37 niech się zatrzyma chociarz na 1min i powie aby inni też to zrobili, chociarz w ten sposób my gracze możemy uczcić pamięć o Wielkim Polaku!! P.S. 2. Czy Wy też nie widzicie avatarów? Czy tylko ja mam takiego zonka? :/ Edytowane 6 Kwietnia 2005 przez mak777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 (edytowane) Avatary zostały usunięte ze względu na pamiec o Ojcu Świętym. W sumie o takim gescie myslałem ale raczej to nie wypali na publicu bo ktos zacznie zabijac stojacych a kicka sie takiemu nie da ;( ==== Steam cisnie update do Sourca ==== Counter-Strike: Source * Enabled support for SourceTV * Fixed a rare bug that caused some bullet impacts to be counted twice * Improved map overview support * The message of the day file is now required to be in the main game directory * Fixed an issue with player names being out of sync with the server * Fixed "purple checkerboard" problem for Message of the Day scrollbars * Fixed some localization issues related to player chat * Death notices are no longer displayed while blind * Death notices retain the correct team color even if the player quickly changes teams * Bots immediately change their names to match the bot_prefix when it changes * Bots join dedicated servers immediately if the bot_quota is nonzero * Fixed bug where bots would repeatedly fail to join with an invalid Steam ID * Added mp_logdetail at the request of server administrators ==== Ide do budy niech ktos napisze o zmianach ja juz nie mam czasu tlumaczyc ;] Edytowane 6 Kwietnia 2005 przez RogerWhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Nic ciekawego wiec nie bede tlumaczcyc :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 (edytowane) To samo pomyślałem zanim odświerzyłem stronę ;) Długo ciągnie na 129kbitów/sec.... Znów nic ciekawego nie zostało poprawione, pierd_ołami się zajmują, a vacka nie ma..... EDIT: Zmieniło się coś przy wyborze serwera, jak dałem "view servr info" to jakoś inaczej tabelka wygląda i ..... pisze: "Valve Anti-Cheat:Not secure" - może w końcu coś się ruszy ! Edytowane 6 Kwietnia 2005 przez KZI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 (edytowane) Avatary zostały usunięte ze względu na pamiec o Ojcu Świętym. W sumie o takim gescie myslałem ale raczej to nie wypali na publicu bo ktos zacznie zabijac stojacych a kicka sie takiemu nie da ;( ==== Steam cisnie update do Sourca ==== Counter-Strike: Source * Enabled support for SourceTV mnie to interesuje, czyżby HLTV ?? :unsure: KZI: nie wiedziałem że masz moda :lol: :lol: na komórce chyba tego nie oglądasz :P Edytowane 6 Kwietnia 2005 przez FastlY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 mnie to interesuje, czyżby HLTV ?? :unsure: KZI: nie wiedziałem że masz moda :lol: :lol: na komórce chyba tego nie oglądasz :P 1371672[/snapback] Nie HLTV tylko SourceTV ;] No nareszcie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 no Source w Tv ;] :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 (edytowane) * Death notices are no longer displayed while blindA moim zdaniem to jest ciekawe... Jednak jest to jakis wplyw na rozgrywke Edytowane 6 Kwietnia 2005 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 (edytowane) no niestety jest ... - jak strzelasz slepo przed siebie po oberwaniu takim FB, to nie wiesz czy kogos zabiles ... :( - mala lipa :P Edytowane 6 Kwietnia 2005 przez Micro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 sourceTV forum steam tutaj info o tym wszytskim ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Death notices are no longer displayed while blind To znaczy, że będąc oślepionym nie będziemy widzieć kogo zabiliśmy/zabili inni ? Ja i tak nie widziałem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 http://www.steampowered.com/status/survey.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 widzialem to rano. nadal mnie smieszy Other Settings RDTSC 312,475 100.10 % Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harlus Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Death notices are no longer displayed while blind To znaczy, że będąc oślepionym nie będziemy widzieć kogo zabiliśmy/zabili inni ? Ja i tak nie widziałem.... 1371982[/snapback] jak zabiles to widziales w prawym gornym rogu ekranu. ;) kolejny update i wszystkie demka mozna juz skasowac... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 (edytowane) Orgiusz, co śmieszy ? Nie kapuję ? Ale kapa bez serwera.... jak gram na innych + nieznajomi ludzie to mnie gra do szefskiej pasji doprowadza ! Harlu, ja i tak nie widziałem ;) za jasno było i nie było widać. Cóż, mnie flesz oślepiał ;) Edytowane 6 Kwietnia 2005 przez KZI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 patrz na %. :wink: no na fb czasem widzialem ze kogos ubilem. oczywiscie albo to byla zablakana kula albo starannie wycelowany strzal bo rzucajacy byl ci... :lol: co do demek to [CIACH!] mogliby napisac jakis...konwerter? nie mowie o robieniu klipow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Mógłbyś dla mnie rozpisać, bo ja dalej nie kapuję ;) Co procenty, wypiłeś za dużo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Other Settings RDTSC 312,475 100.10 % 100.10% rozumiesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harlus Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 (edytowane) sourcetv dziala i nagrywa, ale w trakcie odtwarzania dema: 1. przy first person nie ma broni :/ 2. przy free spectate kamera porusza sie skokowo sa rowniez jakies problemy z laczeniem sie z serverami sourcetv jako spectator i ogladaniem gry... (ale to juz tylko detale ;) ) Edytowane 6 Kwietnia 2005 przez harlus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Ok ok, rozumiem - ale 200% normy to podstawa ;) Także 100.10 to nic wielkiego hehe :) Co to za program ? Kurde fes się rozpisujesz ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Gdzie wy ludzie sie podziewacie ;] @ Cmx Załatwiasz nowy server ;> ?? (czy wogle masz zamiar załatwiac ?) Moze ma ktos jakis pusty server z dobrym pingiem to niech zarzuci Ip To go opanujemy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 eeechh.... jak ja kocham :wub: Steama :P :legal: :lol: :twisted2: :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 (edytowane) :lol: no ladnie... Nie sadze, aby rozwiazanie PaD i gra Pinka w KAC az tak zmienila jego skill :) A tak na powaznie, to jakis blad ewidentnie, bo przeciez tylko dwuch pierwszych ma takie wypasione score'y i ping 0 ms. Ja sie z czyms takim jeszcze nie spotkalem u siebie. Co do serwera, no to naprawde go brakuje... :( edit Pinek juz wyszedl, teraz tylko ziooom wymaiata. Ciekawe czym spowodowany jest ten blad... Edytowane 7 Kwietnia 2005 przez n4rcyz3|< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 CZITY grrrrrrrr wszędzie je widzę, spać już nie mogę.... ZAŁÓŻCIE SERWA !!! Mnie się już gra obżydła od grania z innymi ludźmi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 dlatego do czasu az nie ustabilizuje sie sytuacja z nowym serwem przerzucam sie na single player :wink: dosc mam gry z gowniarzami ktorzy albo zarzucaja mi badz moim znajomym( czyli wam maniacy :lol:) czitowanie a sami jada na [ciach!] w [ciach!] za[ciach!]ch po[ciach!] wh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 wypasione score'y i ping 0 ms. 1373555[/snapback] To nie ping, tylko czas gry :D A co do czasu gry to... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Nie wiem czemu wy tak placzecie. Po prostu trzeba grac na jednym serwie, a nie biegac po pubach. Ja gram tylko na cdo i jakos nie placze, dobry serw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...