Skocz do zawartości
poca

Counter Strike: Source - Rozgrywki Purepc

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czemu wy tak placzecie. Po prostu trzeba grac na jednym serwie, a nie biegac po pubach. Ja gram tylko na cdo i jakos nie placze, dobry serw.

1373615[/snapback]

tylko ze wiekszosc czasu ten serw jest 16/16 ;)

publiczny=duzo ludzi, ale moga sie trafic takze jakies czarne owce, np na screenie Bani(patrz na dole posta ;) widzimy na dole co sie dzieje...., nie jest to CDP, ale takze serw publiczny...

a wiec niech wroca stare dobre czasy ;]

a moze bysmy zagrali na tym serwie TomQL ?? byśmy zobaczyli jakie pingi przyw iekszej ilosci graczy <_<

Dołączona grafika

Edytowane przez FastlY

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

krotka pilka :arrow: nie macie przypadkiem zwalonej listy serwerow po ostatnim update? chodzi mi m.in. wieksze(o ok 30-90%) pingi? 1000ms z [ciach!] wyjete podczas gry? CZY TO JEST NAJGORSZY UPDATE DO CS:S ?

edit: brawa dla serwera kac.

Disconnect: Kicked and banned.

iq nie grzesza.

edit2. przepraszam adminow za posadzanie o niskie iq. tylko jeden z nich jest brakujacym ogniwem ewolucji. zgadnijcie kto Dołączona grafika

Edytowane przez OrGiUsZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyzby sluga koncernu Ati ;]]]]]

Mnie i Fastlego zbanowal i ciebie ;]]

Odszedl z klanu czy go tam wyrzucili to sie zaczol bawic adminem

ja i fastly do niego "To pobaw sie puki mozesz"

to sie pobawil Zbanowal all <_< <_< i na koniec sam zostal zbanowany :D

Dabek juz odkreca sytuacje ;]]]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie gdzie znajde komendy do Sourca?

Chodzi mi o "vote" itd. Zna ktoś wszystkie dostępne komendy w CS:S, ew. gdzie je znajdę?

1374708[/snapback]

www.steampowered.com <-- tu znajdziesz wszystko, co nawet w najmniejszym stopniu jest zwiazane z enginem source!

TUTAJ natomiast chyba wszystkie komendy consoli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie najbardziej wkórza, że na nikim nie można polagać. Jak czekasz z kimś na nadejście przeciwnika, to tylko ja wyskakuje, mnie zabijają a ten drugi czeka na odgłos zmienianego magazynka i dopiero wyskakuje :( Nikt nie pilnuje z tyłu ip, ehh beznadzieja :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie najbardziej wkórza, że na nikim nie można polagać. Jak czekasz z kimś na nadejście przeciwnika, to tylko ja wyskakuje, mnie zabijają a ten drugi czeka na odgłos zmienianego magazynka i dopiero wyskakuje :( Nikt nie pilnuje z tyłu ip, ehh beznadzieja :(

1375124[/snapback]

KZI a rozróżniasz takie pojęcia jak FFA i TP? Jak narazie widziałem tylko dwa polskie serwery TP, także nie miej to nikogo pretensji... Bo na FFA każdy gra sobie jak chce... Jak grasz klanówki to wtedy polegasz na innych, na kryciu, na synchronicznym wbijaniu za róg, itd....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale gdy server jest ffa to nie znaczy ze nie mozna grac TP ?

(Tak wogle to zalezy od typa)

podobnie jak na wielu serverach ranki statsy na takim pifpafie

tam biegaja po fragi (nie kazdy oczywiscie ;))

Tweak byl serverem ffa ale mi sie wydaje ze byl przynajmniej polowicznie TP

;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale gdy server jest ffa to nie znaczy ze nie mozna grac TP ?

(Tak wogle to zalezy od typa)

podobnie jak na wielu serverach ranki statsy na takim pifpafie

tam biegaja po fragi (nie kazdy oczywiscie ;))

Tweak byl serverem ffa ale mi sie wydaje ze byl przynajmniej polowicznie TP

;)

1375338[/snapback]

Roger, chyba nie zrozumiałeś moich intencji :) Chodzi o to że na serwerze FFA nie możesz mieć do nikogo pretensji że Cię nie krył albo coś (choć z autopsji wiem że się ma :P), bo to jest serwer gdzie każdy ma prawo robić co chce :) Offkoz że można pykać TP, ale to wszystko zależy od ludków :) Z TP jest więcej radości, ale mniej fragów (co niestety nie każdemu pasuje...) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludziska kupiłem konto Steam. Mam pytanie jak bede sciagał Countera Source to moge sciagac cześciowo (czyli np 100mb przerwac i potem znowu czy musze odrazu naraz całośc)? Dzieki za info

Edytowane przez laudini

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Maku, na "ffa" nie zależy Ci na wygranej ? Chyba, że sam wygrywasz całą mapę i nie musisz kumpli osłaniać, a ewentualną kasę jak w koło przegrywacie (bo się nie osłaniacie) masz z czita :)

1. Co za c... ymbał wymyślił określenie FFA do Cs ? Gdzie tam jest Free For All ?

2. Większość (ja innego nie widziałem) serwów jest "ffa"

3. Z tymi dziecmi to te serwy są "Full Fucking Artist" - ffa.

4. Na taką grę to ja sram.

5. Laudini - tak, możesz przerywać bruytalnie ściąganie, powinno ściągać dalej. Rozumiesz - powinno ;) To jest Steam. Ciągłość ściągania też niczego nie zapewnia.

6. Ide do roboty, cze

Edytowane przez KZI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Maku, na "ffa" nie zależy Ci na wygranej ? Chyba, że sam wygrywasz całą mapę i nie musisz kumpli osłaniać, a ewentualną kasę jak w koło przegrywacie (bo się nie osłaniacie) masz z czita :)

KZI czy Ty mógłbyś przeczytać pomału i ze zrozumieniem co ja napisałem? Bo chyba tego nie zrobiłeś <_< Czy ja pisałem coś o sobie? Czy o zasadach panujących na FFA? <_< <_< <_< Proszę nie rób nadinterpretacji tego co jest napisane :mur:

1. Co za c... ymbał wymyślił określenie FFA do Cs ? Gdzie tam jest Free For All ?

2. Większość (ja innego nie widziałem) serwów jest "ffa"

3. Z tymi dziecmi to te serwy są "Full Fucking Artist" - ffa.

4. Na taką grę to ja sram.

Chyba nie do końca rozumiesz pojęcie Free For All :blink: A jak Ci nie pasują to nie graj, a nie marudzisz, poszukaj sobie serwów TP i tam graj (swoją drogą co to za TP z ludźmi których nie znasz i którzy nie znają Twoich zachowań i vice-versa)... :mur: Ja do Ciebie nic nie mam, lubię z Tobą grać, ale nie lubię jak ktoś pisze takie [ciach!]ły, mi jak coś się nie podoba to tego nie robię (chyba że muszę)...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Akurat zebys wiedzial, ze to jest bardzo fajne Roger. Moj kuzyn nalezy do jakiejs grupy ASG i maja lepsza zabawe niz gra w CS'a na LANie. Ale trzeba przyznac, ze to wlasnie CS ich zainspirowal do zabawy w Air Soft Gun. Niby to nie Paint Ball, ale przynajmniej bronie autentyczne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Free For All  Wszyscy na wszystkich czyli niema sie sojuszników. A tp to co to? Sora nieznam sie na Counterze. Grałem wcześniej w medala.

1376803[/snapback]

W przypadku CSa Free For All ma ciut inne znaczenie ;) Każdy sobie rzepkę skrobie ;) Z tegoż powodu że tu są drużyny, a nie tak jak w Q, bo od tej gierki z tego co wiem się wzieło FFA (jeśli się mylę poprawcie) :) TP=Team Play

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja nie mówie ze ASG czy Paint Ball

to jakies g.ó.wn,o

Sam (mam nadzieje zbiore ekipe wyporzyczymy sprzet i udamy sie do lasu ;],Czy to bedzie PB czy ASG nie moge oceniac co jest lepsze bo bo ani w PB ani w ASG nie grałem :()

A Cs jak najbardziej inspiruje ;]]

====

Dlatego poradziłem dla Kazika ;] Zabawe w Paint Ball (bo podobno to świetna zabawa)

Np zdobycie flagi przeciwnika(to jak zdobycie bs;a ;))

Przeprowadzenie Bezpiecznie Prezydenta(to jak przeprowadzanie hostow ;))

Odbicie bazy przeciwnika(odbicie bs;a ;] ;))

1981-3 Pawianow ;] wpadlo na pomysl wykorzystania markerów do zabawy w strzelanego :kijem:

A 1 cs kiedy powstal :huh: ??

Moze Valve zaczerpnolo cos z Paint Ball'a (kto to wie... ;))

Edytowane przez RogerWhite

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rany julek, MAK ! Nie rozumiem, dlaczego się mnie 3epiasz !

Free4all to każdy na każdego - a gdzie w cs masz zastosowanie tego słowa ? Cała gra to tp ! TEAM PLAY - GRA DRUŻYNOWA - grasz w dwu drużynach które mają jasno określone cele prowadzące do zwycięstwa. Jako gra drużynowa polega na WSPÓŁPRACY wszystkich członków drużyny. Także gramy zawsze TP, a jadynie z raszami lub bez !

Nie powinno być "inne określenie free4all" - to jakieś c....e wymyśliły a ludzie powtarzają :(

Najpardziej typową odpowiedź zostawiłem na koniec - "nie pasuje ci to nie graj" Boże, to jwst takie płytkie, że szkoda gadać. Jak słyszę taką frazę, to mam ochotę grrr.... nie kończę ze względu na przyjaźń ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mialem to jakis czas temu :wink: kilka razy resetowalem steam'a polaczenie, kompa... samo przechodzi (serwery maja problemy) :? na steampowiered w faq masz troche wiecej o tym napisane.. troche

edit a i mialem to chyba na pifpafie. na de i nl nie bylo problemu :blink:

Edytowane przez OrGiUsZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi